Отговори
# 150
  • София
Мецанке, пусни линк за Мод за милиони

# 151
Ани, има го в общата тема с номинациите, там където всеки си пишеше по всички категории кого номинира. Не знам дали са вадили отделна анкета, май не за всичко вадят?

# 152
Мецанке, smile3501 за последния ти пост в Класацията!

# 153
  • 2 етажа над тавана
Ето ме пак - разходихме се малко, че то в тая мъгла, поне за мъничко реших да изведа малката - ако не бяхме излезли щеше да ни е третия ден под домашен арест. А вече не се издържаше.

Пак да питам - някой знае ли нещо за Мисти и за нунича? Липсват ми, дано са добре Praynig

# 154
Благодаря ви, че вече сме на първа страница. Опитвам да схвана разговора, но сте толкова много и като не се познаваме лично на моменти ми е трудно да схвана връзката!  newsm78 newsm78 newsm78Но се опитвам - ще ми отнеме време! Crazy

# 155
Вие пък лошо време да не видите начи. Аз сега как да изчета 8 страници с тоя бавен нет?

Моя син приспа майка ми и сега от спалнята се чува дружно хъркане. Уж щяхме до пощата да ходим, разходка малко - ама няма. То и без това в тая мъгла нещо не ми се излиза никак.

# 156
Докато се разходим гледам голяма какафония се е заформила Crazy

ексче, мецанке, Вени-евала!  bouquet  bouquet  bouquet

Да послушаме кака ви Хера Peace

# 157
  • София
Вчера, като давах каша на Давид, той прояви интерес и грабна лъжицата и почна да си я навира в устата, а от време на време и в моята...Бърка в чашата, маже се...в крайна сметка омаза столчето, на което седеше, панталона си , блузата, гардероба, че се беше облегнал на него, косата си, лицето си , моята блуза и моето лице...Не си представях, че първият път ще е толкова омазващо!Докато се научи сам да яде, представям си какво ме чака!

# 158
  • 2 етажа над тавана

Да послушаме кака ви Хера Peace[/color]

Подкрепям!!! Hug

# 159
Тука сме, момичета. Но ми е много притеснено, казаха, че кръвните резултати на Яна нещо не били добре.
По-късно ще пиша.
Сега ще ходя да запазвам ресторанта за събота. Последно - за 13 човека Wink

За номинациите в клюкарника - да коментирам ли въобще Confused Не ми е до злобните изказвания на някои от форумките точно сега Tired ....... Вече все ми е тая кой ще спечели:roll:

# 160
ехей и аз се завърнах от Габрово,браво момичета, супер сме......

# 161
малее, аз ще изляза някакъв Хитлер,бе.....или Сталин.......че агитирах - агитирах, ама пък всеки си има мнение все пак и всеки избира за кого да гласува в крайна сметка......

# 162
  • София
Хора, много ми е кофти - личности, които бяха авторитети за мен във форума направо се осраха и ми се сринаха в очите  Tired То бива, бива простотия ама чак пък толкоз... Най ми е мъчно, че вместо да правиме нещо полезно и хубаво, ние пак се делиме, мразими, плюеме. Еййй, никога няма да се оправиме, ей! Майната им!
Фурор, пич си ти! Я, не се връзвай на помийщините им! Как ще си провеждаме избори си е наша работа  Mr. Green

Нуни, по ми е важно да кажеш как е Писанче като се върнеш.

Момичета имам идеи за сбирката в събота хайде в темата да ги обсъдиме!  Mr. Green

# 163
  • София
Ехеееййй, къде стеее?

# 164
Хора, много ми е кофти - личности, които бяха авторитети за мен във форума направо се осраха и ми се сринаха в очите  Tired

Данче, не знам дали ще ми повярваш но и на мен това ми скапа деня. Някои от хората там ги уважавах, а излязоха доста инфантилни. Май ще излезе, че там са просто хората с най-много време за губене...  Tired Въздух под налягане.

Нуни как е писанчето, какво точно не е наред в изследванията?

Общи условия

Активация на акаунт