Студенти в Нидерландия - 13

• 58 401
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте! Ако някой търси съквартирант за Айндховен моля да ми пише.Търся квартира за сина ми който  е приет във Фонтис.

# 331
Миналата година някой ми препоръча тук във форума сайт подобен на OLX. За съжаление не помня как се казваше. Оттам и от Marketplace обзаведохме стаята на дъщеря ми за няма и 50евро, защото повечето предлагани неща взехме безплатно. Мебелите бяха запазени и избирахме да са от ИКЕА.

# 332
Може би става дума за marktplaats.nl

# 333
Има ли търсещи квартира в Амстердам

# 334
Да, аз търся за дъщеря си.

# 335
Здравейте,
Синът ми си намери с негов приятел студио, което е 1100 евро. Ще си делят наема. За съжаление е една голяма стая с кухненски бокс и има 1 легло и диван. Щели да се сменят - ту единия да спи на дивана, ту другия. Студиото се водело за двойки. Дадоха 2 наема, по 1 от двамата...

# 336
  • Варна
Има. Дъщеря ми усилено търси.
Агенции в Амстердам, за търсене на квартира, някой да е ползвал? Или да препоръчате? Тук препоръчвахте агенция на един българин, но преди месец като се обърнах  към тях не приемаха нови заявки за търсене.

# 337
За Амстердам ползвахме room.nl

# 338
  • София
И аз търся за дъщеря ми

# 339
А някой дали е успял да намери квартира за Айндховен?Може ли да споделите къде и как би могло да се успее?

# 340
Някой ползвал ли е сайта на Housing Anywhere ?

# 341
А някой дали е успял да намери квартира за Айндховен?Може ли да споделите къде и как би могло да се успее?
Ние намерихме през marktplaats.

# 342
  • София
Да, ние. Наехме преди три дни стая за сина ми през този сайт , но с баща си ще я видят реално на 1 август, когато ще отидат в Амстердам. В продължение на две седмици следи всички обяви от няколко сайта и им пишеше постоянно, веднъж на косъм пропусна една тяхна обява. На 1 юли  в 23.30ч видя нова обява, която беше публикувана преди няколко минути,  веднага потвърди и след няколко минути му върнаха, че е одобрен. След 24 часа, след като не се отказахме от стаята, ни изтеглиха от картата първия наем. Ще видим на 1 август какво точно сме наели.

# 343
Да, ние. Наехме преди три дни стая за сина ми през този сайт , но с баща си ще я видят реално на 1 август, когато ще отидат в Амстердам. В продължение на две седмици следи всички обяви от няколко сайта и им пишеше постоянно, веднъж на косъм пропусна една тяхна обява. На 1 юли  в 23.30ч видя нова обява, която беше публикувана преди няколко минути,  веднага потвърди и след няколко минути му върнаха, че е одобрен. След 24 часа, след като не се отказахме от стаята, ни изтеглиха от картата първия наем. Ще видим на 1 август какво точно сме наели.
Благодаря за споделения опит
Моят син си букна днес една стая ,но все още няма отговор от наемодателя и като гледам последно е бил на линия преди 3 дни ...
Знам ,че трябва да минат 24 часа ,но ми е някак притеснено така на сляпо ...
Дано всичко е наред 😊

# 344
Има. Дъщеря ми усилено търси.
Агенции в Амстердам, за търсене на квартира, някой да е ползвал? Или да препоръчате? Тук препоръчвахте агенция на един българин, но преди месец като се обърнах  към тях не приемаха нови заявки за търсене.
И на ман така казаха.

Общи условия

Активация на акаунт