❤Октомврийчета тема 3🍇

• 53 298
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Аз не съм я чела, но съм за ваксините и ще слагаме.
Да ви питам, бебетата при вас обърнаха ли се вече? Ние на всеки преглед сме с различно предлежание, основно си седи обаче седалищно момата. Вече съм 30+1 и започвам да си мисля, че няма да се завърти.

# 241
Моят юнак е като маймуна - всеки път в различно предлежание - преди месец беше с дупето надолу и напречно, с гръб напред, сега с главата надолу, с гръб назад... В 27+5 съм, кой знае още колко пъти ще се завърти...
Днес бях на обременяване с глюкоза - като изключим, че половин час преди втория тест ми падна рязко кръвното и ми причерня, всичко беше добре. Очаквах доста по-сладък разтвор, но беше приличен, за 4 минути го изпих Grinning По-голям зор беше чакането, а и огладнях, ожаднях... Добре, че по чудо този път нямах киселини... Резултатите също са идеални, в норма, за разлика от ТСХ, което пак е много високо и ендокриноложката няма да е особено доволна и ще ми върне сигурно течната форма на л тироксин, а тя определено не ми понася от толкова сладост.

Да ви питам, бебетата при вас обърнаха ли се вече? Ние на всеки преглед сме с различно предлежание, основно си седи обаче седалищно момата. Вече съм 30+1 и започвам да си мисля, че няма да се завърти.

# 242
Аз съм 28 ма седмица и утре ще видим как е застанало бебчето, но след 32 ра седмица може да започнете с упражнения с които ще помогнете да се обърне. Аз дори и в момента гледам да седя с отворени крака и корем сочещ земята, правя кръгове на топка и клековр като се сетя пък ще видим Simple Smile))

# 243
Както писах по-горе моето е седалищно 28г.с. и е по-едро, което не му оставя мн място явно да се завърти, но се надявам да успее. Започнах с разни упражнения, а докторът каза до 2-3седмици е хубаво да се завърти.
А за глюкозата я глътнах набързо и толкова хубаво ми стана Joy защото леко ми беше причерняло, че нали на гладно се взима. Въобще нищо общо с това което съм чела че на някои им ставало лошо от нея, на мен даже ми стана по-добре.

# 244
Аз съм в 30+2 седмица и е седалищно. Мисля да започна с упражненията.

# 245
Момичета, във връзка с глюкозата имам питане. На 6-ти юли бях на преглед и бебето беше 890гр в 25 г.с
Две седмици по-късно се наложи да отида отново на преглед на друго място и там ми го измериха 1580 в 27 г.с 😳😳😳 АГ-то нищо не спомена за обременяване, а просто “вървяло големичко”. За две седмици да качи 700гр. не ми се струва ок, но ще видим на последната фетална. Възможно ли е да има такова разминаване в ехографите?

# 246
Може да има разминаване, да. Все пак от лекаря зависи как го мери, а и в каква позиция е бебето е важно и т.н

# 247
Здравейте, днес установих, че през цялата ми бременност досега не е изследван TSH. Проследяващият АГ изобщо не е пускал такова изследване и малко съм притеснена. Никога досега не съм имала проблемни стойности на TSH, но почти всички жени около мен имат. Чудя се дали на своя глава да не пусна пакет за изследване на хормоните на щитовидната жлеза или все тая вече, в 30та седмица...Sad

# 248
Хм може да си пуснете TSH+FT4.
Аз имам следния въпрос, някой намира ли някъде клинове(по възможност къси) за бременни. Никъде не мога да намеря, ако някъде има то е останал XS например. А ми се иска да ходя на йога, но нямам с какво да отида 🤦‍♀️😆

# 249
Аз имам следния въпрос, някой намира ли някъде клинове(по възможност къси) за бременни. Никъде не мога да намеря, ако някъде има то е останал XS например. А ми се иска да ходя на йога, но нямам с какво да отида 🤦♀😆

H&M и Sinsay.

# 250
Там гледам и аз и все са XS XLL

# 251
Аз имам следния въпрос, някой намира ли някъде клинове(по възможност къси) за бременни. Никъде не мога да намеря, ако някъде има то е останал XS например. А ми се иска да ходя на йога, но нямам с какво да отида 🤦♀😆

Аз взех от Reserved преди 2-3 седмици. В абаут ю също има доста модели, но цените са по-високи.

# 252
Момичета, някой с болки високов ребрата между слънчевия сплит ?

# 253
Момичета, някой с болки високов ребрата между слънчевия сплит ?
Да аз, май бебето там рита и за това боли

# 254
Обещах да ви споделя след прегледа дали все още пускат бащата в Марковс.. таа пускат си го ,само маските са задължителни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт