Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 68 249
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Това са не добри ембриони По този повод съм чела, че трансфери с ембриони 5СС - ниско качество, завършват с 13,3% живо раждане....
Прикачам обяснението в самия тест....

Прощавайте за невежеството ми, но как ембриони без ДНК?
Съвместим ли е този ембрион с живота?
За пръв път чувам без ДНК, че може да има ембрион.
Нали за да се случи оплождането се сливат ДНК на майката и бащата...

# 346
Здравейте дами
Бременна съм в 4 месец. Вчера ходих на преглед в София Бахчеджи. Доктор Миглена ме прегледа и най-накрая видяхме пола на бебето ми, беше толкова мила, че с радост ми каза, че ще имам дъщеря. Толкова се вълнувам да бъда майка на дъщеря.

# 347
Здравейте дами
Бременна съм в 4 месец. Вчера ходих на преглед в София Бахчеджи. Доктор Миглена ме прегледа и най-накрая видяхме пола на бебето ми, беше толкова мила, че с радост ми каза, че ще имам дъщеря. Толкова се вълнувам да бъда майка на дъщеря.
Честито! 🍀

# 348
Здравейте дами

Честито! Не знаех,че вече има нов доктор там. Някой знае ли от кога е там тази докторка?

# 349
  • София
Момичета, от клиниката в София ме съветват да направя цветна снимка преди да отида в Турция за започване на стимулация, но вече от две места ме отрязаха с обосновка, че извършват процедурата само на техни пациентки. Ако някой е бил в таква ситуация, моля за съвет как да процедирам

# 350
Здравейте дами

Честито! Не знаех,че вече има нов доктор там. Някой знае ли от кога е там тази докторка?
Здравейте дами

И аз нямам информация , не съм питала но беше много мила и любезна лекарка.Прегледа ме детайлно и предаде, че няма проблеми с бремеността.

# 351
аз се бях сблъскала със същия проблем и правих снимката направо в Турция - Echomar.

Момичета, от клиниката в София ме съветват да направя цветна снимка преди да отида в Турция за започване на стимулация, но вече от две места ме отрязаха с обосновка, че извършват процедурата само на техни пациентки. Ако някой е бил в таква ситуация, моля за съвет как да процедирам

# 352
Здравейте някои започнал ли е процедура скоро малко инфо
На мен ми предстои старт на 24 Август
И имам и един малък проблем след като дойде деня на пункция евентуално ще съм в турция за 3 5 дни зависи моля ви помогнете ми трябва ми хотел в който пускат кучета имам две и няма на кой да ги оставя
Става дума за Бахчеджи

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 17:24 от Antoniq Maksimova 644068

# 353
Здравейте, днес мина пункцията ми в клиниката. Извадиха 31броя... Моля за съвет, как се възстановихте след толкова много? Аз се чувствах супер зле от вчера и ме приеха и по спешност по-рано.. Тук е момента да похваля Зейнеб, сестрите и лекаря за много грижовното отношение и бързото действие. Надявам се най-лошото да е минало и следващите процедури да са по-леки, ще правим ЗЕТ след като се възстановя. Но ако някоя от вас е била с толкова много ще се радвам да сподели какво й е помогнало при възстановяването.

# 354
  • Благоевград
Като знам как бях с 24 фоликула, представям си как се чувствате Вие. Освен чист протеин, забравяте за всичко друго. Пилешко, телешко, както и протеин на прах. Без газообразуващи, без зеленчуци и плодове. Протеинът помага да изхвърлите течността от организма. Щом сте под лекарско наблюдение, те ще вливат каквото трябва. Можете да ядете пилешка супа, но не пикантна.
Желая Ви от сърце бързо възстановяване и мното хубави ембриончета!

# 355
Благодаря ви от сърце за съветите! Хубави ембриончета и две черти за всички, тръгнали по този път!

Като знам как бях с 24 фоликула, представям си как се чувствате Вие. Освен чист протеин, забравяте за всичко друго. Пилешко, телешко, както и протеин на прах. Без газообразуващи, без зеленчуци и плодове. Протеинът помага да изхвърлите течността от организма. Щом сте под лекарско наблюдение, те ще вливат каквото трябва. Можете да ядете пилешка супа, но не пикантна.
Желая Ви от сърце бързо възстановяване и мното хубави ембриончета!

# 356
Здравейте, каква е цената на ПИД? Имаме 2 неуспеха в Турция, без ПИД.

# 357
По 400$ на ембрион платихме в Мемориал.

# 358
Здравейте! Моля за информация около процедурите в София - от къде се осигуряват лекарствата за стимулациите - купуват се в клиниката, внесени от Турция или се продават и в България същите?

Цялата сума за процедурата ли се заплаща със старта или е разделена в зависимост докъде стигне? (наскоро приключихме стимулация в БГ клиника и се стигна само до пункция, там платихме само до приключването на този процес)?

# 359
Здравейте! Искам да попитам като нов пациент как мога да си запиша час за първичен преглед? Много ли се чака, какви са стъпките и към кой доктор да се насоча? Интересувам се как стоят нещата в клиниката в София. Благодаря предварително за отзовалите се, приемам и ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт