Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 65 712
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Доктор Карлъкая ми назначи едни изследвания. Знаете ли къде могат да се направяти някоя правила ли си ги е?  Ние сме от Стара Загора и мисля, че тук няма такава генетична лаборатория

Аз също съм от Стара Загора всички необходими изследвания ги пуснахме в Сънево . Единствено кареотипаите ги пуснахме в Пловдив в болница селена . В началото на месеца ходихме със сапруга ми за други изледвания и ни казаха ,че в сънево вече пускат и кареотип. Стискам ви палци и успех .
Благодаря и на вас

# 556
Здравейте на всички ! Пациент съм на болница бахчеджи . Аз и съпруга ми се насочихме натам защото сме с мъжки фактор . Предстоеше ми да започна ясмин , но пореди закаснение с цикала нещата се забавиха, и все още нямам цикал . Пуснах иследвания който ни назначиха , и остановихме ,че имам завишена щетовидна жлеза ще прекача снимка на изследването. Коридинаторката с която си пиша ми каза ,че трябва да пия Л-тироксин за понижаване на нивата на хърмона . Някой друг бил ли е така като мен, и ако да можели да помогнете с малко повече информация . Благодаря ви предварително !

# 557
Отиди на ендокринолог. Често срещано е. Трябва си следене през цялата процедура и последваща бременност

# 558
Не започвайте инвитро с тези показатели. Най-идеалния вариант е ТСХ да бъде около 1

# 559
Здравейте! Пациенти сме на Бахчеджи от скоро след като имахме спонтанен аборт миналата година след естествено зачеване. Още стимулацията не може да започне заради 2 задържани фоликула (около 15-20мм) които от първия цикъл след аборта не са изчезнали вече около 6 месеца.
Докторът предписва само противозачатъчни, но след прием от 2 месеца на Ясмин няма абсолютно никакъв ефект.
Някой имал ли е подобен проблем и как успяхте да го разрешите? Чувам за много случаи на пациентки с успешни стимулации и трансфер дори при наличието на задържани фоликули в случай че не произвеждат хормони. Би ми било от голяма полза да чуя някой с подобен проблем, какво направихте на своя глава и помогна или как докторите в клиниката разрешиха проблема, всякаква информация ще е от полза. Благодаря предварително
При мен след една стимулация завършила без пункция се образува задържан фоликул и след месеци на противозачатъчни се наложи да се пунктира.

# 560
  • Благоевград
Момичета, защо доц. Карлъкая изписва Ясмин при положение, че на много жени не им понася, а не например Регулон или друго противозачатъчно?
И нещо друго - началото на януари правих цветна снимка в Ecik Emaar, казаха, че нямам проблем с тръбите, проходими са, нагънати, но веществото пропуска. Доцентът също каза, че всичко и наред с тръбите. Седмица след това имах час при доктор Сигридов, който ми каза, че тръбите ми са за махане, че имам хидросалпингс и ме насочи към проф. Костов в Майчин дом, за да ми ги махне или "щипне", те не ми трябвали зя инвитро.
Това ще ми бъде последен опит, ще теглим кредит за тази процедура, защото не можем да се справим финансово и честно казано ми е странно 2-ма лекари да не могат да разпознаят хидросалпингс. Иска ми се да вярвам, че Сигридов греши. Но все пак, а яко не греши и това прецака опита ни?

# 561
Сигридов снимката ли гледа?
Щото снимките от Турция са от няколко ъгъла с добро качество и на тях и ти с просто око можеш да видиш издутата част на тръбата.
Вариант е да отидеш на трето мнение. Но при някой с не толкова противоречива слава.

# 562
А защо не се доверите на хората при които ще правите инвитро? Дайте шанс на хората, които ще отговарят за вас. Аз не бих си махнала тръбите по препоръка на някой, при условие че други двама лекари казват друго... Когато почнах инвитро не съм чела, не съм ходила при други лекари, не съм се интересувала какви лекарства ми дават. Правих и пиех всичко което казваха. Разбира се ако имах предни неуспехи с един и същи лекар и клиника, щях да се усъмня, но при положение че за първи път съм там..Преди това опитвах в България и не се получи, накрая реших в чужбина. Но щом се реших спрях всякакви други прегледи тук. Вярвайте, имайте хубави мисли и се доверете на хората които ще ви правят процедурата, стискам ви палци да се случи всичко и да се похвалите с положителен резултат!

# 563
Здравей аз съм с Хашимото и нямам проблем с Ясмин (пих ги 3 мес. и нямах странични ефекти). Цветна снимка правих в гр. София Вита доктор Дойчинов и в Турция ми я признаха (при доктор Кърлакая съм).

# 564
  • Благоевград
Сигридов снимката ли гледа?
Щото снимките от Турция са от няколко ъгъла с добро качество и на тях и ти с просто око можеш да видиш издутата част на тръбата.
Вариант е да отидеш на трето мнение. Но при някой с не толкова противоречива слава.

Да, гледа снимката. Другият ми вариант е Калчев, който ми прави всички операции след първата загуба заради Ашерман. Категорично ако няма хидросалпингс, няма да махам тръби. Лявата е леко нагъната, но при положение, че пропускат и двете, не виждам проблем. Аз мисля, че ако имаше съмнение за каквото и да е, щяха да кажат още в центъра по време на цветната снимка. Миналата година пак същият лекар ми я прави, даже ме помнеше.
За съжаление аз нямам опит в разчитането на цветни снимки. Ето това е от преди 3 седмици. Левият рог не се вижда, защото матката ми е леко обърната на ляво и левият яйчник ми е по-нагоре.

# 565
За Калчев съм пристрастна, успях от първия трансфер благодарение на него. Но се чака много за час.

Тръбите ти ми изглеждат нормално.

# 566
Това с махането на тръбите или прищипване да знаете че после намалява кръвоснабдяването към яйчника и намалява както броя така и качеството на фоликулите. Моя съвет е да се пипат тръби след като си замразите хубави фоликули. Поне аз така бих направила.
Аз само минавам да кажа за хубавата новина, че моята инвитро сага приключи успешно, сега си имам сладко момиченце благодарение на др Карлъкая не само инвитро а и операцията която ми направи.
Успех ви желая и на вас, не се отказвайте, нищо не е лесно  и не става бързо, но после трудностите се забравят.

# 567
Препоръчвам ви Николай Ковачев- на 27 ми излиза графика му в РепроБиоМед , звъннете за час и си носете снимката.
На мен Карлъкая ми каза, че нямам проблем с тръбите, а той видя запушена дясна, което се потвърди след още 2 направени във времето снимки.

# 568
Момичета, защо доц. Карлъкая изписва Ясмин при положение, че на много жени не им понася, а не например Регулон или друго противозачатъчно?
И нещо друго - началото на януари правих цветна снимка в Ecik Emaar, казаха, че нямам проблем с тръбите, проходими са, нагънати, но веществото пропуска. Доцентът също каза, че всичко и наред с тръбите. Седмица след това имах час при доктор Сигридов, който ми каза, че тръбите ми са за махане, че имам хидросалпингс и ме насочи към проф. Костов в Майчин дом, за да ми ги махне или "щипне", те не ми трябвали зя инвитро.
Това ще ми бъде последен опит, ще теглим кредит за тази процедура, защото не можем да се справим финансово и честно казано ми е странно 2-ма лекари да не могат да разпознаят хидросалпингс. Иска ми се да вярвам, че Сигридов греши. Но все пак, а яко не греши и това прецака опита ни?
Здр първо ви желая успех. Може ли цена за цветната снимка.

# 569
  • Благоевград
Здр първо ви желая успех. Може ли цена за цветната снимка.

7500 лири. Мисля, че не можеше да се плаща с карта, затова платихме в брой.

Общи условия

Активация на акаунт