Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 804
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Вестерос
Aз Walker много го харесвам, особено втори сезон, тъкмо почна трети. Този новият е предистория за прадедите му.

# 586
Аз пък открих във видеотеката на еon tv доста добри сериалчета.Изгледах Hidden assets ,а сега италианския The king и съм приятно заинтригувана.

# 587
  • Berlin
The Watcher e oт същия сценарист (а и на някои от сериите и режисьор) на Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story и друг страхотен (за мен) - Ratched.
Раян Мърфи? Да, той прави добри сериали. Също и AHS.

# 588
В Замунда е излязъл първи епизод на Шантарам.
Аз няма да гледам, но майка ми ще го иска (ще й го сваля, когато излезе целият сезон, не мисля да се занимавам сега).

в апъл тв + излязоха първите три епизода, следващите на 24.10 - ще ги пускат поетапно явно.

реших да се загледам заради главния герой - голям e eye candy, но не ме грабва засега сериалът.

# 589
Успях да изгледам Slow horses, много ми хареса 1 сезон. Нямам търпение да излезе втория.
Отново страхотна игра на Гари Олдман. Кристин Скот Томас не му отстъпваше. Всичко беше точно и изпипано.
Препоръчвам на любителите на шпионски сериали.

# 590
  • София
Аз почнах "Саграда Фамилия" с Макрена Гомез(Лола от "Новите съседи"), Наджуа Нимри(Алисия от "La casa de papel", също така и Сулема от "Вис а вис"). Участва и Алба Флорес(Найроби от "La casa de papel"). Засега ми е интересен...

# 591
Аз почнах "Саграда Фамилия" с Макрена Гомез(Лола от "Новите съседи"), Наджуа Нимри(Алисия от "La casa de papel", също така и Сулема от "Вис а вис"). Участва и Алба Флорес(Найроби от "La casa de papel"). Засега ми е интересен...
От къде го сваляте/гледате?

# 592
  • София
Пускам си го от леко несигурни сайтове Joy (тоест със странно име)

https://sbanh.com/cd5bk0xvzdde.html

# 593
Някой тук гледал ли е Severance? Как го намирате?  Много се колебаех дали да го гледам, но заради Адам Скот си го пуснах. (Харесвам го още от Parks and recreation.) Въпреки, че си е странно сериалчето, ми хареса.

# 594
Някой тук гледал ли е Severance? Как го намирате?  Много се колебаех дали да го гледам, но заради Адам Скот си го пуснах. (Харесвам го още от Parks and recreation.) Въпреки, че си е странно сериалчето, ми хареса.
Мисля, че го обсъждахме в темата за scyfy и mistery.

# 595
# 596
Отдавна го обсъждахме, много хора го харесаха Simple Smile

# 597
Аз препоръчвам Counterpart. Доста интересен и с по-различна идея.

https://www.imdb.com/title/tt4643084/?ref_=nv_sr_srsg_0

# 598
На мен Severance ми хареса и се надявам ще има продължение, Counterpart не толкова, него мъжа ми си го догледа, аз го зарязах. Коя е темата за sci-fi и mystery Simple Smile ?

# 599

Общи условия

Активация на акаунт