СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 650
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Този план-прием, който са качили с днешна дата РУО -София е същия като проекта, нали? В ексел вариант е.

# 1 096
Само да не се разсърдиш, Windekind. Наскоро четох, че интелектът се предава с Х хромозомата. Т.е. синът ти е можел да я наследи само от теб, а дъщерите ти - и от баща си. Така че ти си си виновна. Внимавай на кого какви гени даваш!

Това е шега, може и да не го коментирате, защото ей сега ще го пометат Simple Smile
Сега ми стана много интересно. Аз имам само момчета, демек, ако са умни, то заслугата е само моя. Ей, възгордях се Simple Smile Че са умни, умни са, мързелът от кого са наследили питам аз. И понеже баща им е най-работливият човек на земята, когото познавам, ще приема, че и мързелът им е от мен.

# 1 097
В училището на щерката имат момче от съседен клас със 100 по БЕЛ и 98 по мат.
Тя пословицата не е случайна: накарай мързеливият да работи, за да те научи на ум.
Проба за дремване, оставям ви за малко.

# 1 098
  • София
14:30 и още няма статистика. Някой пробва ли да сръчка РУО-София?

# 1 099

Пловдив е същата история.. нищо Sad

# 1 100
  • София
Сега ми стана много интересно. Аз имам само момчета, демек, ако са умни, то заслугата е само моя. Ей, възгордях се Simple Smile Че са умни, умни са, мързелът от кого са наследили питам аз.
А, де, и при нас е същото - хем умни, хем мързеливи Rolling Eyes И момче ми се намира, както и две кифли.

Иначе според баловете от миналата година, моята би влязла в паралелката, която изплува след нпмг. Дам, обаче за тази паралелка има  квоти 13/13. И ако се появят още няколко мадами, ще увисне. Ама аз ще увисна повече щото сигурно ще трябва да бриша сълзи и сополи. Оммм...

ra2, може да не е по темата и заглавието, но пиши какво се случва при вас. Ако искаш и когато имаш време, разбира се. Всички от темата ви мислим.

# 1 101
Тези средни резултати за страната много успокояват нашия тийн, но ще видим след първо класиране каква песен ще пее
Всъщност средните резултати за страната не ни интересуват особенно, по-определящи са средните по области и най-вече статистиката по области.

# 1 102
  • Варна
Само да не се разсърдиш, Windekind. Наскоро четох, че интелектът се предава с Х хромозомата.
Сега ми стана много интересно. ...

Скрит текст:
Ама моля ви се, аз бях много добра по математика, имам 3 момчета, ми не забелязвам да са я взели тая Х хромозома. Или не са от мен, или математиката се е скрила в някоя от другите ми хромозоми.
За обувките моите носят 43 и 44 номер, скоро баща им ще може да ги доизносва. Аз все още бягам с едни стари маратонки на големия ми син.

Извинете, ако губя на някого времето, докато всички чакаме тук статистики

# 1 103
  • София
дали е възможно резултат от НВО да е сгрешен в посока завишени точки вместо реалните.
На познато дете съученик не е писал нищо по  21 задача  и още една от модул 1, а има 89 точки на НВО-то. А задача 21 носи 12 точки.
Та ми е чудно дали може да стане такава грешка.

# 1 104
  Моето твърдение е доказано, а това за старанието и амбицията май не е.
Къде по-точно са доказателствата, че жените са по-умни от мъжете. Много ми трябват едни такива. На теб разчитам!

Не жените, а момичетата на 13-14 години от момчетата на същата възраст. Сега не мога да открия научни изследвания, но това си е очевиден факт. Пубертетът развива и мозъка и по-ранният пубертет при момичетата им дава предимство поне до 14 годишна възраст.

Как хем е очевиден факт, хем  трудно се намират научни изследвания.. Пубертетът не знам какво развива и какво не, но заклещва (в различна възраст, едни доста рано, други по-късно) някои девойки така здраво в хватката си, че последната им грижа е да учат и да извличат "ползи" от това пубер предимство..

Абсолютно съм съгласна, точно на 13 г., моята малка госпожица влезе рязко в пубертета и забрави какво е учене и въпреки всички старания (повече отколкото при каката) от наша страна, резултата й е далеч от този на сестра й.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 14:59 от julika

# 1 105
  • София
Учителката по математика на дъщеря ми, която е проверяваща, е казала на класа, че вчера са качили статистиката за много малко и веднага са я свалили, защото са открили грешки.Sad. Тa все пак днес би трябвало да я качат. (Зависи от грешката😉)

# 1 106
Здравейте! Следя Ви и истински благодаря за информацията, която намирам тук! Горе-долу се опитвам да приема, че 8ФЕГ ще ни се размине с бал 437, но не открих добър вариант за изучаване на френски. ..

# 1 107
  • при моите любими
дали е възможно резултат от НВО да е сгрешен в посока завишени точки вместо реалните.
На познато дете съученик не е писал нищо по  21 задача  и още една от модул 1, а има 89 точки на НВО-то. А задача 21 носи 12 точки.
Та ми е чудно дали може да стане такава грешка.

Ако детето все пак е решавало по задачата, може да му признали нещо и от там да идват тези 4 точки разлика в негова полза.

# 1 108
  • В царството на игрите:)
Много ми е любопитно защо е този зор за тази статистика. Какво се очаква да се случи, когато излезе? нещата поне в Сф вървят по доста сходен начин през последните години и няма как бал 400 да влез в училище, в което влизат с 490 /примерно/. Колкото и да се брои и смята, това ще даде обективна, а не субективна картина. Освен това всяко дете /особено с висок бал!/ има поне 2 желания и като излезе класирането ако не е по първо, ще е по - второ. Изчаква второ класиране и или влиза по първо или не? А още повече, че и 100 желания могат да се напишат, от елитни, по - елитни Simple Smile А и до реалното кандидатстване  има още  8 дни ако броим 5 юли. За това време баловете могат да се изядат,  на изуст да се научат, даже и поименно. Най - голямото нетърпение цари при балове над 450 Simple Smile Е, като не е в Немската, ще е в Испанската, бе хора...Споко Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 16:33 от milmich

# 1 109
Моят обикновено е разсеян и все нещо не е разбрал, но май трите деца с две по сто са от тяхната гимназия - и трите - момчета Simple Smile
Едното със сигурност е момиче от "Света София". За едно момче от СМГ разбрах аз, за третото - нямам представа.
Момчето от СМГ го познаваме лично, детето много учи и по БЕЛ, че при тях това е основен проблем и си заслужава всички точки и по двата предмета е много добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт