Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 48 038
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Нели,  третият ни път ще е на късмет вече 😊

# 631
При спешност как се свързвате с др.Стаменов?

# 632
Боби Hug Flowers Four Leaf Clover Ще чакам добри новини!

# 633
Боби,нека днес да повярваме в чудеса 🤞🍀
Да ви споделя,че след прекарания ковид преди няколко дни, снощи бях на преглед на 3ти ден от мц и нямам антрални фоликули 😭😭😭😭😭😭като попарена съм 😰
Стаменов ми даде да пия естрофем (1т/дн) до др понеделник,зада видим дали ще тръгне нещо. Поредния кошмар 🥺

# 634
Devilche,много скоро след преболедуване сте почнали според мен, все пак на организма му трябва време да се съвземе...

# 635
Devilche,много скоро след преболедуване сте почнали според мен, все пак на организма му трябва време да се съвземе...
Очевидно този път е така, защото март 2021 прекарах в болница мн тежко ковид,а след 2 седмици турците видяха 8-9 АФ. Явно този уж по-лек вариант ми се отрази мн по-зле,а и съм + 1,5г по-възрастна,та съвсем….
но за ЗЕТ си мисля,че едва ли ще е проблем,ако лигавицата стане добра 🤨този естрофем дано помогне поне на нея и да връщаме замразените,пък ако не ме харесат за мама тъкмо ще са минали 2-3м от ковида и може да успеем да извадим още някое яйце,че октомври навъртам 43 😭

# 636
Devilche, аз изкарах Ковид в началото на април, като в деня в който излязох положителна и бях супер зле, ми дойде и цикъла. И после познай.... Следващият МЦ дойде след 52 дни и то след предизвикване с Дуфастон. Отидох на преглед в един медицински център да видя какво се случва и се отказах и със ЗФ. Явно е нормално Ковид да разстройва репродуктивната система.

# 637
Явно да,но не очаквах такива новини-за нито един антрален🥺 незнам какво очаква Стаменов да види след 7 дни и естрофем,но предстои да разбера.
Иначе го попитах дали ковид не завишава нк клетките и ми каза,категорично не 🙄(някъде срещнах из темите,че имаха момичета такива съмнения),но забравих да го попитам за добавките-дали някой витамин (Ц напр) или антиоксидант не гу вдигат и преди трансфер дали не трябва да се спират 🙈

# 638
Съжалявам, Нели. Hug Нека следващият път да е последен и успешен.  Flowers Four Leaf Clover

Благодаря ти от сърце.

# 639
Момичета, да се отчета и тук, че обещах:
10 ден - 26.44 miU/mL
12 ден - 45.24 miU/mL
14 ден - 108.9 miU/mL
Според д-р Стаменов е нисичък резултатът /то и аз си го знам/. Иска да направя нов тест, но не след 48 часа, а след 72 часа. Явно за да е по-категоричен резултатът. Акушерката малко ми вдъхна надежда, че са имали и такива случаи с ниско ЧХГ и родили се бебенца. Ще си помечтая до петък, пък дай Боже и по-нататък.
Обаче ме притеснява Прогестерона. Добре че го пуснах. Изписаха ми допълнително Пролутекс в следващите 3 дни. Мислите ли, че ще вдигне нивото?

# 640
Боби, ще вдигне. Брайда износи със 7 преди две години. А пак ще ти кажа имаме живо родено бебе при нас с тези стойности. Бог знае дали не се е хванало късно. Важното е да расте. Продължавам да се моля и да стискам палци!!!! Имам лекарства, ако имаш спешна нужда от нещо. Да знаеш!

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 21:11 от ^SunLight^

# 641
И в тази тема да ти пратя мн позитивна енергия 🤞🤞🤞и да ти споделя,че познавам жена с прогестерон под 5 нг/мл на 15ти ден,включиха й инжекции(не помня кои и колко,но ще я питам) и за 1 ден го вдигна над 15. Роди прекрасно здраво бебче(в турските теми беше).
Силна вяра и силно стиснати палчета за теб и борбеното ти бебче ❤

# 642
Боби, пращаме ти всички много позитивни мисли и се молим за най-доброто. Дай Боже в петък да ни изненадаш с големи стойности и на двата хормона!❤️

# 643
Стискам палци за щастлив финал! Flowers Four Leaf Clover В кристалното ми кълбо се вижда такъв!

# 644
Боби, стискаме палци!
Мисли положително и ще има щастлив финал!

Общи условия

Активация на акаунт