Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 48 047
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Боби, точно с тези стойности се роди бебе. Стискам палци много! Мисля, че на 9ти ден беше нещо от типа на 20 или 22, после беше 45 и така. Расте ли, удвоява ли се. Надежда има. При моите биохимични изобщо не растеше, циклеше или падаше безобразно бавно.

# 616
Много ми хареса твоя коментар! ❤❤❤❤🙏🙏🙏
Flowers Four Leaf Clover Стискам ти и палци и каквото може. Бебета да се раждат в тази група! И моля по-положително всички! Песни пейте, бременни сте!  Flowers Hibiscus

# 617
На мен ми казаха фраксипарина само да е вечер и не уточниха часови диапазон за другите, което чак ме учуди, но аз гледам между 12-15:00 часа да съм ги била.
Момичета, след трансфер трябва ли да има някакво време между инжекциите или могат да се бият по 2 примерно? Че имам 4 и се чудя кога да се бода. В манипулационна казаха само фраксипарина да е в един и същи час, за другите не се сетих да попитам. Става въпрос да пролутекс, прегнил, зарзио и фраксипарин.

# 618
Не знам защо не преглеждат, не съм се и замисляла честно казано, на мен също ми я мериха последно в деня, в който бих хориомона и честно казано мисля че на следващия ден ми беше овулацията имах някви болежки и затова така реших...А и с хориомон дали е възможно да не се пукне, нали с него таймират уж пукането и самата овулация,поне аз така знам.. ? Thinking
Нямам утрогестан, а циклогест - едно и също е.
Няма как на 12 ден да се спука фоликула, тогава беше 20мм и ми сложиха хориомон.
Не знам дали се е спукал, защото следващото посещение в болница ще е денят на трансфера.
Винаги преди трансфер се изследва прогестерона в кръвта без значение дали жената е на прогестерон или не - а в 99.9% от случаите е.

Възможно е мила да не се пукне. Ама тях не ги интересува пукането, той фоликула след 24мм литеинизира. Това, което целят, с хориомона е, да таймират овулация и да фиксират прогестерона и деня на трансфер. Пукането на фоликула няма никакво значение за трансфера, щом пациентката е на прогестерон.
Да разбирам ли, че и задържания фоликул няма значение. Честно казано нямах болки както предните месеци при овулация и въобще не знам какво се е случило с този фоликул, защото нямах и преглед с ултразвук преди трансфера.

# 619
Много ми хареса твоя коментар! ❤❤❤❤🙏🙏🙏
Flowers Four Leaf Clover Стискам ти и палци и каквото може. Бебета да се раждат в тази група! И моля по-положително всички! Песни пейте, бременни сте!  Flowers Hibiscus

Ами така, де, ако не си повтаряш постоянно, че си бременна, как ще те чуе бебето и как ще дойде? Той късмета се вика, нали? То е ясно, че вече правим правилните неща. Хайде, успех и късметна всички! Flowers Four Leaf Clover

# 620
Да разбирам ли, че и задържания фоликул няма значение. Честно казано нямах болки както предните месеци при овулация и въобще не знам какво се е случило с този фоликул, защото нямах и преглед с ултразвук преди трансфера.

Да, няма значение дали се е пукнал.

# 621
Бамба, четох с обратната идея. Да пише, че има и успели с ниски стойности, но се получи обратен ефект. Наистина са ми ниски стойностите:
10 ден - 26.44 /бит Прегнил сутринта, теста пуснах в 17.30 ч./
12 ден - 45.24 /нарочно не бих Прегнил, за да видя реалната стойност, теста пуснах в същия час/

Ако приемем, че на 10 ден реалната стойност е била с 3-5 единици по-ниска заради Прегнила, има удвояване, но е ужасно ниско. Все пак мъждука една надежда ... Моите ембриони са малко бавно развиващи се, единия на 5-ти ден беше късна морула, другия ранен бластоцист. Стиснете по едно палче за утре все пак. Благодаря. Hug Heart

Аз ли не разбирам, но за положителен тест се считат стойности от 5 до 72 mIU/ml.?

# 622
Аз съм на зарзио и пролутекс и си ги бия заедно към 19 като се прибера от работа, няма да се бода по 1000 пъти я, хаха
Момичета, след трансфер трябва ли да има някакво време между инжекциите или могат да се бият по 2 примерно? Че имам 4 и се чудя кога да се бода. В манипулационна казаха само фраксипарина да е в един и същи час, за другите не се сетих да попитам. Става въпрос да пролутекс, прегнил, зарзио и фраксипарин.

# 623
Аз ли не разбирам, но за положителен тест се считат стойности от 5 до 72 mIU/ml.?
[/quote]
Д-р Цветков ми каза, ако е под 10, отрицателен резултат. Ако е от 10 до 50, теста да се повтори след 48 часа. Ако е над 50,  положителен.

# 624
Момичета, лабораторията в Надежда работи от 07:00 сутинта, нали така? Че на сайта не пише.

# 625
7 или 7.30...
Момичета, лабораторията в Надежда работи от 07:00 сутинта, нали така? Че на сайта не пише.

# 626
аз имам изписани прегнил, пролутекс и зарзио и си ги бия по едно и също време следобед към 4 ч, правя си почивка от работа 10 мин, кафе пауза и инжекциики, но аз работя от вкъщи

ако бях в офис, сигурно щях да си ги бия вечер след работа

никой никога не ми е казал в колко часа да ги слагам
и сама си реших кога ми е удобно

слагам ги по едно и също време всички, както падне - ляво, дясно, ляво или дясно, ляво, дясно - както дойде

# 627
Д-р Цветков ми каза, ако е под 10, отрицателен резултат. Ако е от 10 до 50, теста да се повтори след 48 часа. Ако е над 50,  положителен.
[/quote]

Аз се класирам с отрицателен тест за втори път - 4.700 mIU/ml. Успех на всички момичета от сърце.

# 628
Много се надявам на бързо оздравяване , и всяко зло за добро ....Гледайте положително на нещата , ще го изкарате сега ще имате по силен имунитет ..... ще заченете всичко ще протече по добре от очакваното ..... много късмет и здраве пожелавам

# 629
Съжалявам, Нели. Hug Нека следващият път да е последен и успешен.  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт