Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 47 276
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
А защо няма цена на биохимичен скрининг в 12 г с? Някой знае ли колко е?

# 76
В донорската програма има промени, разделена е на 3 пакета и цената е за 1 брой яйцеклетка. Преди беше малък пакет с до 5броя за 5000лв и голям пакет над 5 броя за 8200лв. Обаче не беше много ясно колко точно ще получиш.
БХС са го нарекли ранна фатална от 11 до 13гс, ако не се лъжа. Има две цени обаче и не ми е много ясно колко е.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 20:39 от Elektra.13

# 77
Има цена за биохимичния-160 или 130 каквото и да значи.Да -ранна фетална се води.

# 78
Здравейте, интересува ме в “Надежда” правят ли разширена спермограма в събота и съответно, ако да кога излиза? Правили сме обикновена и излезе за 2 часа, но беше през седмицата.

# 79
Здравейте, интересува ме в “Надежда” правят ли разширена спермограма в събота и съответно, ако да кога излиза? Правили сме обикновена и излезе за 2 часа, но беше през седмицата.
Правили сме и излезна за 1 час

# 80
Разширена в събота? Супер,много благодаря 🙂

# 81
Само разширени правим.Последната беше февруари т.г.-едва ли има промяна.
Късмет 🍀

# 82
Само разширени правим.Последната беше февруари т.г.-едва ли има промяна.
Късмет 🍀
Много благодаря 🙂

# 83
Здравейте, момичета! Резултата от кариотип дали излиза в мобилното приложение? Или се обаждат? Забравих да ги попитам когато ни вземаха кръв...

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 10:58 от Ivina_ivanova

# 84
Не излиза, трябва вие да проверявате по телефона и като кажат че е готов лично да си го вземете от регистратура...
Здравейте, момичета! Резултата от кариотип дали излиза в мобилното приложение? Или се обаждат? Забравих да ги попитам когато ни вземаха кръв...

# 85
Здравейте,момичета,
доста съм объркана и имам нужда от вашата помощ.Преди две седмици ми излезна заповедта от фонда,но тъй като съм с висок естрадиол и ниско амх ми изписаха един месец противозачатъчни.Идеята беше да се регулира и на следващия цикъл евентуално да започнем стимулация.Междувременно ми взеха цитонамазка и вчера ми изчезна резултат пап 3а и цин1.Опитах да се свържа с докторката-безуспешно.Да звъня ли директно да си запиша час още сега.Ясно ми е,че опита ще се забави,но съм доста притеснена от този резултат и ми се иска бързо да реагирам,но не знам как се процедира.Извинявам се,ако е малко объркано написаното от мен..

# 86
  • София
Намери темата за цитонамазките там ще намериш добри съвети и препоръка за добри лекари, добре е да те погледнат на колпоскоп, както и да вземат биопсия за хистологично изследване, не се плаши най-вероятно не е нищо лошо, а и да има нещо притеснително е хванато навреме.

# 87
Здравейте,

може ли мнение за ДР ПЕРСЕНСКА

# 88
Както kupu е казала, запишете си час за преглед с колпоскоп,тогава ще се установи дали има притеснителен участък и ще вземат биопсия.А Цин 1 на самата цитонамазка ли го пише?Най-вероятно са написали и препоръка.
Здравейте,момичета,
доста съм объркана и имам нужда от вашата помощ.Преди две седмици ми излезна заповедта от фонда,но тъй като съм с висок естрадиол и ниско амх ми изписаха един месец противозачатъчни.Идеята беше да се регулира и на следващия цикъл евентуално да започнем стимулация.Междувременно ми взеха цитонамазка и вчера ми изчезна резултат пап 3а и цин1.Опитах да се свържа с докторката-безуспешно.Да звъня ли директно да си запиша час още сега.Ясно ми е,че опита ще се забави,но съм доста притеснена от този резултат и ми се иска бързо да реагирам,но не знам как се процедира.Извинявам се,ако е малко объркано написаното от мен..

# 89
Благодаря за отговорите! То човек като се панира и малко спира да мисли .Jinchen, да пише го в категория - LSIL съдържаща CIN1. И тъй като,както казах очаквах,че съвсем скоро ще започна стимулация и се появи това “чудо”,не знаех дали към репродуктивния си специалист да се обърна или към друг лекар.Пише като препоръка колпоскопия и hvp тест. Записах час за колпоскоп в крайна сметка и ще коментирам и с лекаря и въпросния тест.Ощр веднъж благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт