Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 47 277
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета. Днес ми е ден за ембриотрансфер. Сега излезе резултата от прогестерона 40.78 ng/ml. Малко се шашнах, защото на предните трансфери ми беше около 13 ng/ml и докторката каза, че е добре. Вие как мислите за този висок прогестерон? Дали няма да ми изиграе някоя лоша шега тази висока стойност?

# 91
Здравейте, момичета. Днес ми е ден за ембриотрансфер. Сега излезе резултата от прогестерона 40.78 ng/ml. Малко се шашнах, защото на предните трансфери ми беше около 13 ng/ml и докторката каза, че е добре. Вие как мислите за този висок прогестерон? Дали няма да ми изиграе някоя лоша шега тази висока стойност?
Здравейте! Моят успешен трансфер беше с протестерон в деня на трансфера 37.76 ng/ml, и аз си мислех, че е висок, но и на мен ми казаха, че е добре. После като терапия имах Циклогест 2х1 до теста. Стискам палци!

# 92
На мен ми беше 12 и нещо и ми казаха, че е нисък. Веднага ми назначиха допълнително прогестерон. 40 ми е бил на успешен трансфер преди години. Резултатът от него вече порастна Simple Smile

# 93
И двете биопсии излезнаха днес , ,,и не са хич ок. Имало 3 пъти повече нк клетки и имплантационната също не му харесвала на Стаменов😭
Иска да ги повторим този месец и да на правел някаква промивка.
Някой да е бил в тази ситуация,ако може да сподели опит и инфо
Devilche, моите биопсии също бяха много зле. Нямаше нито един показател в норма. Направиха ми около 3 промивки с  Ivig - цената беше 50 лв. всяка, през няколко дни. След това РВМС и контролната излезе чудесна. Стискам палци при теб също да донесат желания резултат.

# 94
И двете биопсии излезнаха днес , ,,и не са хич ок. Имало 3 пъти повече нк клетки и имплантационната също не му харесвала на Стаменов😭
Иска да ги повторим този месец и да на правел някаква промивка.
Някой да е бил в тази ситуация,ако може да сподели опит и инфо
Devilche, моите биопсии също бяха много зле. Нямаше нито един показател в норма. Направиха ми около 3 промивки с  Ivig - цената беше 50 лв. всяка, през няколко дни. След това РВМС и контролната излезе чудесна. Стискам палци при теб също да донесат желания резултат.
Много,много ти благодаря за успокоението и бодробната информация 🙏🏼 ❤
А кога ти беше трансфера и имаше ли промивка или РВМС при него?

# 95
Тези промивки бяха миналата година септември. След тях ми беше стимулацията и по време на нея се оказах с цистит. Замразихме ги и се почна една борба с бактерии, та досега. Трансфера ми беше на 30.06, но правих само вливка привиген, защото ми писна от биопсии и лечения. Общо взето на руска рулетка го изиграх, но нямам психическа и финансова възможност за повече. Следя те отдавна и наистина ти стискам палци и на краката.

# 96
Сърдечно ти благодаря и сега аз започвам да ти стискам силно всичките си пръсти,и чакаме да се похвалиш с тлъстичко чхг и пухкав финал догодина 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 97
Трабява да направя изследване за NK клетки. Можете ли да ми кажете дали трябва сутрин рано или може и по-късно? Може ли да се консумира преди това напитки/вода? Записва ли се предварително час?

# 98
Трабява да направя изследване за NK клетки. Можете ли да ми кажете дали трябва сутрин рано или може и по-късно? Може ли да се консумира преди това напитки/вода? Записва ли се предварително час?

За изследване на кръвни НК клетки се записва час при имунолозите, от регистратурата ще Ви дадат номера.  Моите резултати бяха добри, но имаше препоръка за биопсия за определяне на ендометриалните имплантационни показатели. След биопсията се оказа, че има доста завишени НК клетки в матката. Поставиха ми РВМС, контролна биопсия, подобрение в резултатите, промивка с нещо, което не запомних как се казва и още един път РВМС.

# 99

За изследване на кръвни НК клетки се записва час при имунолозите, от регистратурата ще Ви дадат номера.  Моите резултати бяха добри, но имаше препоръка за биопсия за определяне на ендометриалните имплантационни показатели. След биопсията се оказа, че има доста завишени НК клетки в матката. Поставиха ми РВМС, контролна биопсия, подобрение в резултатите, промивка с нещо, което не запомних как се казва и още един път РВМС.
Благодаря

# 100
Момичета, предстои ми зет, днес ми е първи ден на цикъла. Съответно хващам отпуската на д-р Стаменов... ще ме прехвърлят ли на друг репродуктивен специалист или ще кажат да чакам. Отлагам го тоя зет от месеци поради различни здравословни причини и хич не искам да отлагам повече .. не знам какво да правя

# 101
Хоуп, при започната подготовка, трансферът може да се извърши по заместване. Ама като не е почнато нищо - не знам, обади се да питаш.

# 102
  • София
И на мен при предстоеше ЗЕТ и го попитах какво ще правим, понеже се пада да е отпуск, каза ми, че го отлагаме като се върне.
На мен обаче ми лекува лигавицата от  7-8 месеца и ако беше ми казал, че някой друг ще  го направи, нямаше да се съглася.

# 103
Здравейте, днес бях на преглед за започване на стимулация по къс протокол. Хормоните са добре, но не се виждат фоликули. Това не е ли проблем, защото ми назначиха стимулацията, днес д-р Тихомирова замества д-р Чапанова. Миналия месец не започнахме стимулация поради малко и различни фоликули и неособено добри хормони. Има ли смисъл да се подлагам на това?

# 104
Здравейте, след спонтанен аборт имам назначени
1. NK cells+ АФА(антифосфолипидни антитела)+АНА(антинуклеарни антитела)
2. Тромбофилии
Ако някоя дама може да ми каже ориентировъчни цени и след колко време ви излезе резултатът .
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт