Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 47 323
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Значи ще се обадя към 3 ден от цикъла да запазя час и да започнем. При д-р. Цветков съм.
Здравейте, аз си запазвам час за втори - трети ден от цикъла за преглед и след това доктора ме вика на девети- десети ден пак. На мен поне винаги така ми е казвал и понякога ми изписва кл0мифен или летр0з0л за пет дни.

# 121
Здравейте,

и аз съм при ДР Персенска. Предстои ми инсиминация на естесвен ход без стимулация. От цветната снимка се видя , че тръбите са проходими , Спермограма почти в норма с леки отклонения в морфологията. Изчетох много по темата и видях, че % при този вид инсиминация е около 49 .
Има ли жени при които инс. се е получило от първи път ?

# 122
Здравей, аз знам за едно момиче забременяло след цветна снимка преди 2 месеца. Ти къде видя успеваемост 49%? Бях чела, че е най-много 25%, заради цветната снимка.

# 123
  • София
Прощавайте, че така се намесвам, но все пак инсеминация прави ли се в месеца, когато е правена цветна снимка?!! На мен АГ изрично са ми казвали да се пазим в тоя месец (не че има опасност нещо да се получи от само себе си, за съжаление...), та камо ли да ни правят инсе в същия месец... Нали има все пак някакво облъчване или греша?

# 124
То зависи от лекаря, на мен ми я направиха два дена слeд цветната снимка. Някой са на мнение, че успеваемостта на инсетата се повишава, заради контрастното вещество, което вкарват и което може да отпуши някакво запушване вероятно.Това съм го чела.

# 125
Имате ли информация дали Стаменов ще е в болницата утре,че ми записаха час за Чапанова 😡

# 126
  • София
Може....не знам наистина, просто ми стана странно, защото явно всеки лекар си постъпва както сметне за добре... Не мога да споря, защото не съм наясно на 100 % с материята, но на мен са ми казвали, че не е ок да се забременява в месеца на цветната снимка заради някакво "облъчване"... Дали това е така, остава явно мистерия...

# 127
Believe123, нямаше бременност при мен. Само за едно момиче знам. Тя също беше с донор и веднага след снимката.

# 128
Др.Стаменов на 14. 07 излиза в отпуска а на мен ми каза, че ще е в клиниката и да му се обадя. Дали се е объркал, някой има ли лична информация?

# 129
Там ще е , но той казва кой при него и кои при лекарките
Имате ли информация дали Стаменов ще е в болницата утре,че ми записаха час за Чапанова 😡

# 130
Е другото е, че лекаря е добре да се съобрази и с вашата скорост.

Иначе инсеминацията се прави по овулация, който и ден от цикъла да се пада това.

# 131
Е другото е, че лекаря е добре да се съобрази и с вашата скорост.

Иначе инсеминацията се прави по овулация, който и ден от цикъла да се пада това.

да, знам че се следи ову. Точно това чакаме при мен да видим в кой ден ще е следващата седмица Wink

# 132
Аз не познавам хора, които са успели да забременят с инсеминация.

За сметка на това познавам хора, които са направили 4 инсеминации без резултат и вече няколко несполучливи опита инвитро.

Аз бях чела, че успеваемостта на инсеминациите е между 5 и 12%, при мен беше 0% успеваемост.

А за инвитро някъде бях чела, че е 25% и затова хората правят по няколко опита инвитро.

Успех ти желая. Дано стане от първия опит. Но и да не стане, не се отчайвай, а се въоръжи с търпение.

Относно цветната снимка - скъсах се да правя секс след цветната снимка и нищо не стана.
Иначе и на мен ми казаха, че след цветна снимка шанса за бременост бил голям, понеже се отпушвали тръбите и проводимостта била по-добра.

# 133
Аз миналото лято забременях веднага след ЦС....биохимична беше. Възможно да е от облъчването...мога само да гадая. Миналият месец Стаменов пак ми прави ЦС...и не сме се пазили...ноооо си ми дойде.
Може....не знам наистина, просто ми стана странно, защото явно всеки лекар си постъпва както сметне за добре... Не мога да споря, защото не съм наясно на 100 % с материята, но на мен са ми казвали, че не е ок да се забременява в месеца на цветната снимка заради някакво "облъчване"... Дали това е така, остава явно мистерия...

# 134
AsiA, колко често твоят доктор ти е искал да правиш ЦС? Тоест презкакъв интервал?

Общи условия

Активация на акаунт