Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 48 088
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Мисля, че да, защото се случи да коментира със сестрата пред мен друг случай - дали да викнат някой пациент във петък или събота.
Извинявай, не съм прочела, че си писала конкретно за уикенда.
Вчера бях при Цветков - на работа е!
Здравейте, знаете ли този уикенд дали д-р Цветков е на  смяна? Виждам че Персенска е в отпуск до края на седмицата, а знам че принцип тя го замества, ако отсъства. В такъв случай  знаете ли кой би го заместил?

Да, знам, въпросът ми е конкретно за уикенда, защото тогава се редуват.

# 541
Здравейте,някой може ли да ми каже какви са цените на имунологичната биопсия и тази за импантационен прозорец,тъй като не ги намирам в ценоразписа?Също така дали материала за двете се взима в един ден или трябва да са различни дни?
Благодаря!

# 542
Здравейте,някой може ли да ми каже какви са цените на имунологичната биопсия и тази за импантационен прозорец,тъй като не ги намирам в ценоразписа?Също така дали материала за двете се взима в един ден или трябва да са различни дни?
Благодаря!
На мен ми ги правиха и двете наскоро
Имунологична биопсия 286лв
Имплантационен прозорец 300лв

# 543
Здравейте,
Имплатационен прозорец -300лв
Имунологична биопсия -280 лв
Прави се в един ден

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 18:57 от iv22

# 544
Здравей те, момичета!
Знае ли някой за колко време излиза резултатите от имунологична биопсия и ИМПО?
Благодаря!

# 545
Здравейте Момичета, имам следния въпрос, ако поставя  Овитрел с два часа по късно, какво би променил ? Утре ще се обадя и в клиниката, но ... Умората от пътуванията си каза думата..

# 546
Здравей те, момичета!
Благодаря!
1вия път ми се обадиха акушерките с резултатите на 7мия ден,2рия път-над 14 дни чаках.

# 547
моите резултати също бяха готови в рамките на седмица, имах преглед точно 7 дена след биопсията, като питах на регистратура, ми казаха, че не ги виждат и че доктора ги вижда и да обсъдя резултатите с него, след това чаках сигурно 2-3 седмици да ми дадат резултата на хартия, мисля се води разчитане на биопсия или нещо такова

ако искаш да си видиш резултата трябва да се заяви, на мен никой не ми се е обаждал, всяка седмица питах, докато накрая не ми ги дадоха

Здравей те, момичета!
Благодаря!
1вия път ми се обадиха акушерките с резултатите на 7мия ден,2рия път-над 14 дни чаках.

# 548
  • Пловдив
Здравейте Момичета, имам следния въпрос, ако поставя  Овитрел с два часа по късно, какво би променил ? Утре ще се обадя и в клиниката, но ... Умората от пътуванията си каза думата..
Нищо няма да се промени,но трябва задължително да кажете в клиниката най вероятно ще ви изместят  процедурата по рано от предвиденото.Успех.

# 549
Здравейте, предстои ни трета инсеминация, но вирусологията ни е изтекла. Четох някъде, че може да се направи някъде навън  и излиза по-евтино. Иска ми се поне от нея да спестя някой лев. Може ли някой да сподели правила ли е и къде. Също и каква е цената? Благодаря Ви 😘

# 550
Аз бях взела ваучери през Omed и ни излезе по 25 лв. на човек в една малка лаборатория Med-dia. Провери сега има ли някакви промоции там. Иначе ги дадох на регистратурата и те ни ги качиха в досиетата.

# 551
Аз ги пускам в Рамус. Там даже ХИВ и Хепатит С са безплатни - минават по някаква програма, а останалите мисля бяха около 18 лв общо.
Здравейте, предстои ни трета инсеминация, но вирусологията ни е изтекла. Четох някъде, че може да се направи някъде навън  и излиза по-евтино. Иска ми се поне от нея да спестя някой лев. Може ли някой да сподели правила ли е и къде. Също и каква е цената? Благодаря Ви 😘

# 552
И аз ползвам Рамус, но с кръвопускането давам 21 лв. Дали има ограничение на броя на безплатните тестове, които правя за година. Аз направих два пъти, дали ще може още веднъж? Дай Боже да не  възрацят. Hands Pray

# 553
В Цибалаб излиза към 70.00 лв. - нямат пакет, поотделно се калкулират отделните изследвания.

# 554
Нямам представа - аз съм пускала само веднъж за сега тази година.
И аз ползвам Рамус, но с кръвопускането давам 21 лв. Дали има ограничение на броя на безплатните тестове, които правя за година. Аз направих два пъти, дали ще може още веднъж? Дай Боже да не  възрацят. Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт