Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 48 058
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета имам нужда от съвет. Днес ми е 13 ден след трансфер на 2, 5 дневни ембриони. Вчера се появи зацапване а днес май ми дойде цикъла. Бия си прегнил и слагам циклогест. Това възможно ли е и има ли смисъл да си правя тест?

# 601
Здравей, Нели. А не си ли правила тест вчера? Питам, защото и на мен днес ми е 13-ти ден след трансфер на 2 ембриона на 5-ти ден и вчера ми беше официалната дата на теста, която ми определиха от манипулационната. Аз бих пуснала тест, за да съм сигурна в резултата. Иначе съм чувала, че на някои жени им идва цикъл преди да спрат лекарствата. На мен не ми се е случвало.

# 602
Здравей, Нели. А не си ли правила тест вчера? Питам, защото и на мен днес ми е 13-ти ден след трансфер на 2 ембриона на 5-ти ден и вчера ми беше официалната дата на теста, която ми определиха от манипулационната. Аз бих пуснала тест, за да съм сигурна в резултата. Иначе съм чувала, че на някои жени им идва цикъл преди да спрат лекарствата. На мен не ми се е случвало.

Здравей Bobby,  на мен не ми определиха дата. Да може утре да пусна тест. При теб какъв е резултата и колко опита имаш? Азсъм за втори път.

# 603

Здравей Bobby,  на мен не ми определиха дата. Да може утре да пусна тест. При теб какъв е резултата и колко опита имаш? Азсъм за втори път.
3 пъти на 7-ми ден след ЗЕТ на 5-дневни ми се отразява ЧХГ-то - можете да пуснете още днес, за да видите какво се случва. Не е изключено Прогестеронът да ви е нисък и оттам да е кървенето. Не спирайте никакви лекарства - пуснате ЧХГ и Прогестерон и звънкайте в клиниката с резулатите. Успех!

# 604

3 пъти на 7-ми ден след ЗЕТ на 5-дневни ми се отразява ЧХГ-то - можете да пуснете още днес, за да видите какво се случва. Не е изключено Прогестеронът да ви е нисък и оттам да е кървенето. Не спирайте никакви лекарства - пуснате ЧХГ и Прогестерон и звънкайте в клиниката с резулатите. Успех!

Благодаря Боби, има ли значение, че не съм го направила рано сутринта?

# 605
Няма никакво значение кога го пускаш. Аз моя го пуснах снощи в 17 ч. Резултатът ми е нисък и вероятно ще приключа с втора поредна биохимична бременност. Утре ще пускам пак, за да видя накъде върви. Февруари ми се случи същото, за съжаление.

# 606
Няма никакво значение кога го пускаш. Аз моя го пуснах снощи в 17 ч. Резултатът ми е нисък и вероятно ще приключа с втора поредна биохимична бременност. Утре ще пускам пак, за да видя накъде върви. Февруари ми се случи същото, за съжаление.

Пуснах си, ще пиша за резултата. Пожелавам ти от сърце, следващият път да се получи.

# 607
А аз стискам палци този път да се е получило Simple Smile Hands Fist

# 608
Боби, ще се моля за теб! Не знам колко е ниска стойността, ама си спомням за наша съмишленичка от Малинов с доста ниска стойност, на 9ти ден и живо родено момченце еднорог, като в Турция след ПИД почти не им даваха шансове. Знам, че тия чудеса са... Ама ще се моля. Много.

# 609
Благодаря ви. Hug Утре ще имам яснота дали въобще ще продължи засега бременността. Като цяло четох, че ниските стойности, дори и да се удвояват, са предвестник на аборти, биохимична и извънматочна бременност. Има разбира се докладвани и разни чудеса, но едва ли точно аз ще съм такова. Stuck Out Tongue Winking Eye Каквото е писано.
Нели, успех. Flowers Four Leaf Clover

# 610
  • София
и що четеш глупости?

# 611
Бамба, четох с обратната идея. Да пише, че има и успели с ниски стойности, но се получи обратен ефект. Наистина са ми ниски стойностите:
10 ден - 26.44 /бит Прегнил сутринта, теста пуснах в 17.30 ч./
12 ден - 45.24 /нарочно не бих Прегнил, за да видя реалната стойност, теста пуснах в същия час/

Ако приемем, че на 10 ден реалната стойност е била с 3-5 единици по-ниска заради Прегнила, има удвояване, но е ужасно ниско. Все пак мъждука една надежда ... Моите ембриони са малко бавно развиващи се, единия на 5-ти ден беше късна морула, другия ранен бластоцист. Стиснете по едно палче за утре все пак. Благодаря. Hug Heart

# 612
Flowers Four Leaf Clover Стискам ти и палци и каквото може. Бебета да се раждат в тази група! И моля по-положително всички! Песни пейте, бременни сте!  Flowers Hibiscus

# 613
Боби,стискам силно палци!🍀

# 614
Момичета, след трансфер трябва ли да има някакво време между инжекциите или могат да се бият по 2 примерно? Че имам 4 и се чудя кога да се бода. В манипулационна казаха само фраксипарина да е в един и същи час, за другите не се сетих да попитам. Става въпрос да пролутекс, прегнил, зарзио и фраксипарин.

Общи условия

Активация на акаунт