упорити гъбички по ноктите

• 32 741
  • 259
  •   1
Отговори
# 255
И аз си ходя лятото по-често със затворени обувки. Преди, когато не лекувах се лакирах с обикновен лак и си носех сандали. Имало е и години, когато не лакирах и пак с бях със сандали, не ме е било срам. Смея да твърдя, че чак толкова грозно не ми изглеждат ноктите, когато са късичко изрязани. Но да, мечтая си другото лято да мога да обуя едни красиви сандали с красив педикюр. Пожелавам го на всеки тук!

# 256
Аз от години не нося сандали, след счупване на въпросния малък пръст, просто не мога. Търпя единствено джапанки тип Ипанема, ама в София е супер зле да се ходи с такива и си ги пазя само за море.
Цяло лято съм с маратонки. Откакто си слагам ботокс на стъпалата против хиперхидроза, мога да не сложа отворена обувка изобщо. Но иначе съм си с лак - за мой си кеф, но не гел, а обикновен.

# 257
на мен гъбичките почнаха от КОРЕНИТЕ.  може би на тези които гъбичките са в горната част на нокътя помагат мазилата

# 258
на мен гъбичките почнаха от КОРЕНИТЕ.  може би на тези които гъбичките са в горната част на нокътя помагат мазилата
Имах гъбички и от горната част на нокътя. Не минават от мазилата. Може би нещо друго на хората тук във форума се е повлияло от мазилата, не знам. И лазер не ми помогна. Писах вече.

# 259

И аз имах такива бели ивици, който започваха от корените.
Трудно ми е да кажа дали те са започнали първо или не, защото аз бях непрекъснато с лакирани нокти и чак когато започнаха да задебеляват отстрани се усетих, че нещо става.
Мисля си, че е по-лесно да се справи човек ако има само по върховете поражения.
Също, че точно тези бели ивици идват от микро или макропораженията на ноктите от обувки, удари и бог знае какво още.

Общи условия

Активация на акаунт