Мечта за бебе при липса на партньор и любов

• 11 207
  • 359
  •   1
Отговори
# 135
Същата като да чакаш принца на бял кон.

То с тези високи цени на горивата, скоро всички принцове ще са на коне Smile

# 136
Мъж който не приема детето ти не е за теб и не трябва да съжаляваш ако не реши да е с теб. Точно и ясно.
По повод родителския капацитет - някои го приравняват с изкачване на Еверест. Аз наистина не разбирам какви космически способности са необходими да отгледаш едно дете. Най-важно е търпението, а с практика всичко се научава. Познавам жени, които преди да родят са доста разглезени да кажем, например не стават преди 10 ч. през уикендите, но иначе са чудесни родители.

# 137
Това първото е така, просто казах, че ще понамалеят кандидатите, което не е проблем, ако са били много първоначално, та дори да понамалеят, пак ще има достатъчно избор и възможности жената. Но ако са били много първоначално, кой ще търси донор?

# 138
Освен, ако работата ти не е свързана с много хора, или нямаш богат и вечно зает социален живот, не виждам откъде ще дойдат тия "много" желаещи след 30-35г, дори да изглеждаш прекрасно. Трябва да има кой да те види, за да те поиска. А опциите не са толкова много.

Като основни опции ти остават ап-ове, фитнеса, чистата случайност... Лично аз не съм фен на записването по всякакви рандом курсове и танци, с цел намиране на мъж, и също мисля, че е грешно да фокусираш цялата си енергия в това. Тогава ще ти бяга още повече.

# 139
  • Столичанин ама не в повече :D
Тоест тя като свободна млада жена не намерила мъж, но като по-възрастна вече и майка с дете (ще ви изненадам, но за някои мъже детето е сериозна пречка) ще открие?
Шансовете й спадат, освен ако не спадат и критериите.
От това, което чета (не само тука), не мога да се сетя за друга причина освен удебеленото, в останалите случаи претенциите са до небесата, сега връщайки се назад се сещам за един познат, дето много му вървеше с жените бил съм свидетел, но накрая си взе такава с дете, верно уникално красива мацка, но все пак с дете (тогава не го разбирах). Абсолютно всяка жена, дори и най-непривлекателната категорично е получавала достатъчно предложения през живота си и то говоря за сериозни предложения (особено сега с това онлайн общуване и онлайн запознанства), но ги e отхвърляла, защото не са и задоволявали претенциите.

# 140
Предложенията, които не са приети, Джереми, може да са били сериозни, но не са били изкусителни. Sunglasses
Аз не съветвам за смъкването на критериите, не ме разбирай погрешно. И да са по-малко ухажорите на една дама (защото част от мъжете автоматично ще елиминират жена с деца, както и 90 % от жените мъж с деца, съдейки по форума, нали четем темата за деца от предишни връзки), те трябва да са качествени според нейните разбирания, за да стане нещо с някой от тях.

# 141
  • Столичанин ама не в повече :D
Еми не знам лоре, аз лично съм на принципа, че като не мога да си купя линд си взимам рошен и пак ми е вкусен. Yum

# 142
Тоест, ако няма красива (в твоите очи, то всичко е субективно) жена, вземаш грозна и всичко е ок? Innocent

# 143
На мен пришки ще ми излязат на пръстите да обяснявам за критериите. Какво означава да снижи критериите? Има неща с които може да се направи компромис и други с които не може. Например, аз разбрах че не ми е приоритет професия, висше образование, наличие на кола и прочие. Но външния вид ми е важен, както и отношението и посоката в която гледаме.
Обаче в днешно време сякаш мъжете са станали доста претенциозни. Преди е било нормално да гледат цици, задник и дали ще ги огрее, да е чаровна и усмихната, а сега е.. „да не слуша чалга, да чете книги, да не гледа риалита, да може да разговаря на всякакви теми, да има чувство за хумор“, бла, бла, бла. Чак да се чудиш за връзка ли я иска или за някакъв конкурс по умения и интелект.

# 144
Нормални изисквания ми се струват - и от страна на мъж, и от страна на жена. Някой друг ще си търси жена, с която да гледат заедно риалитита и да ходят по чалготеки - важното е хората да си намерят с кого правят чифт.

# 145
Колкото повече (измислени) изисквания има един човек, толкова по-затворен и недостъпен е за връзка. Сами си го правят.

# 146
"Да не слуша чалга" си е много много важно изискване. Безкомпромисно изискване. И на мен ми е в топ 5, не виждам нищо странно в това.

# 147
Да, всеки си има предпочитания, но не с музиката която слуша или с дипломата ще си лягам, а с човека. С моите приятели сме завършили с отличие специалността ни, но и неведнъж сме ходили на чалготека. Дори рядко, но продължавам да си пускам вкъщи когато ми е кеф. Не ми пука каква музика слуша, стига да не ми го натрапва. А и не всички които слушат чалга са тъпи и некултурни селяндури.
Иначе мен са ме отрязвали поради това, че нямам кола (действителен случай) или поради факта, че не смятам, че книгите изграждат човека като личност, а други неща. Нищо че може да съм прочела повече книги от него.

# 148
Че аз никога не съм била достъпна за връзка с някой, който не чете, слуша чалга и т.н. Какво ще си губим взаимно годините.

# 149
Да, всеки си има предпочитания, но не с музиката която слуша или с дипломата ще си лягам, а с човека. С моите приятели сме завършили с отличие специалността ни, но и неведнъж сме ходили на чалготека. Дори рядко, но продължавам да си пускам вкъщи когато ми е кеф. Не ми пука каква музика слуша, стига да не ми го натрапва. А и не всички които слушат чалга са тъпи и некултурни селяндури.
Иначе мен са ме отрязвали поради това, че нямам кола (действителен случай) или поради факта, че не смятам, че книгите изграждат човека като личност, а други неща. Нищо че може да съм прочела повече книги от него.

Не, не мога, сори. Даже и със съквартиранти като съм живяла, пак ми беше изискване. Абсурд да чувам чалга у нас. Не мога да живея с такъв човек, мъж, жена, приятел, съквартирант, какъвто ще да е, няма място.

Общи условия

Активация на акаунт