Мечта за бебе при липса на партньор и любов

• 11 212
  • 359
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Скрит текст:
На мен пришки ще ми излязат на пръстите да обяснявам за критериите. Какво означава да снижи критериите? Има неща с които може да се направи компромис и други с които не може. Например, аз разбрах че не ми е приоритет професия, висше образование, наличие на кола и прочие. Но външния вид ми е важен, както и отношението и посоката в която глед
аме.
Обаче в днешно време сякаш мъжете са станали доста претенциозни. Преди е било нормално да гледат цици, задник и дали ще ги огрее, да е чаровна и усмихната, а сега е.. „да не слуша чалга, да чете книги, да не гледа риалита, да може да разговаря на всякакви теми, да има чувство за хумор“, бла, бла, бла. Чак да се чудиш за връзка ли я иска или за някакъв конкурс по умения и интелект.

Също като жените и техните изисквания - да е материално добре, образован, фитнат и др.
Тъкмо един за друг.

# 151
  • Столичанин ама не в повече :D
Тоест, ако няма красива (в твоите очи, то всичко е субективно) жена, вземаш грозна и всичко е ок? Innocent
Знаеш ли за да ти отговоря, ще трябва да го направя по-нецензурно, но ще се опитам да не е много, Blush
навремето бабите разказвали, че в обществените бани за жени, ако случайно се заблудел и влезел някой мъж, българките поставяли ръце между краката си, а кадъните на очите си и заключавали всъщност колко умно постъпвали вторите. Rolling Eyes А по въпроса ти бих взел жена, която ме обича, това е важното за мен, , сещам се за сцена от един филм дон джон, дет интереса на главния герой беше героинята на скарлет йохансон, и там като тръгнаха да го правят, и той искаше сви*ка ама не получи си каза, е поне е красива, е да де ама в реалността нещата не стоят така, познавам един мъж дето искаше жена му да е слаба (той самия  не е), и за такава се ожени още от началото на връзката им секс само веднъж месечно в две пози без никакво въображение, и въпреки, че давам пример със секса се отнася и във всяко едно друго отношение, караници за битовизми вечно недоволство и т.н. тука наскоро прочетох термин трофейна жена (или беше съпруга) еми да ама аз не тръгвам с някоя за да се фукам по улиците, това никога не ме е интересувало, а за да ми е хубаво с нея. Днешните жени обаче ми се струва , че на това отдават прекалено малко значение, тоест ще отрежат човек с който им е много хубаво, за такъв с който не им е чак толкоз много хубаво, но е финансово устроен (наскоро слушах някъде дето се възмущаваха от сем относно онова предаване ергена, дето жените казвали, че мечтата в живота им била да получат скъпа кола или нещо от сорта, и че давали лош пример на подрастващите). Относно красотата няма човек без недостатъци, на абсолютно всяка жена дори и на най-красивата, ако тръгна по тоя начин да разсъждавам мога да намеря сума ти кусури само с един поглед. Аз обаче разсъждавам по друг начин вместо да гледам какво не ми харесва в една жена, гледам какво ми харесва, в общи линии разликата между наполовина пълна или наполовина празна чаша. Smiley
И точно па на музики да обръщам внимание, не се кефя на чалга изобщо (в профила ми може да се види какво харесвам), но съм ходил с дива чалгарка, дето покрай нея научих всичките чалга хитове, че и ме води по някакви планети, ходил съм и с метълка (е обличаше си се нормално), покрай която чух това https://www.youtube.com/watch?v=_dHyvRtG1ew и това https://www.youtube.com/watch?v=Q8rUGBBERL0  (от което все още ме полазват тръпки) (и виж ако жената изглежда така, вече няма да я взема Laughing ), а пък покрай най-първото си гадже чух това https://www.youtube.com/watch?v=3mbBbFH9fAg и https://www.dailymotion.com/video/xlyab (ама то реално си е софткор, зарад туй и не го намерих у тубата как изобщо са го пускали по мтв не знам Smile , но и тя самата на 14 пиеше и пушеше и то не само цигари, така, че нищо чудно че е харесвала това).

# 152
Ти звучиш много скромно - само да те обича. Обаче нещо не вярвам съвсем на това, защото идва логично въпросът - и досега нямаше ли ни една да те обича? Grinning

# 153
На мен пришки ще ми излязат на пръстите да обяснявам за критериите. Какво означава да снижи критериите? Има неща с които може да се направи компромис и други с които не може. Например, аз разбрах че не ми е приоритет професия, висше образование, наличие на кола и прочие. Но външния вид ми е важен, както и отношението и посоката в която гледаме.
Обаче в днешно време сякаш мъжете са станали доста претенциозни. Преди е било нормално да гледат цици, задник и дали ще ги огрее, да е чаровна и усмихната, а сега е.. „да не слуша чалга, да чете книги, да не гледа риалита, да може да разговаря на всякакви теми, да има чувство за хумор“, бла, бла, бла. Чак да се чудиш за връзка ли я иска или за някакъв конкурс по умения и интелект.

Преди години имаше обяви за запознанства във вестници и списания. Всичките съдържаха текста - Не пия и не пуша, жилищно и материално съм осигурен. Остава само да срещна сродната душа.
Сякаш някой като не пие и не пуши и е лишен от други нидостатъци.
На такива обяви баба с насмешка казваше: "Не пие и не пуши и пак не се оженил. Че какъв мъж е като не пие и не пуши? 🤣🤣🤣

# 154
Това с изискванията на към партньора е много показателно.
Имаш изисквания, но какво предлагаш насреща....
Имам две близки приятелки. И двете супер добре реализирани, с високи доходи, апартаменти и коли. Малко пухкави, неособено красиви в лице и с големи цици.
Първата до 38 години не беше имала сериозна връзка. Дори си прекара Нова Година сама. После се запозна с един от село, без висше, бачкатор и отглеждащ животни и градина. Дори е по-нисък. .. Живее си с него на село и е щастлива.
Другата е на 50+, никога не е имала сериозна връзка  и има претенции до небето. Да е красив, висок, да е по-богат от нея....е още си е сама с претенциите.

# 155

И като я намери, после: „Какво ще ядем?“, „Това тук защо не си го изчистила?“ и „Защо не гледаш детето какво прави?“.

След 35, ако ще пълчища мъже да я искат жената, читавите се броят на пръсти. И 99% от тях са разведени, защото читавите рано ги прибират.

# 156
Един по неин вкус й трябва.
Но не просто да е "читав", а сърцето й да заговори.
Обаче ако сърцето по принцип е "заключено" и само дебнем за недостатъци, няма да стане. Simple Smile

# 157
Това с претенциите е и така, и иначе.

Разбирам за основни неща човек да няма компромис. Примерно религия. Нито ще се хвана с мюсюлманин, нито със сектант, нито с агликанин и дори прекалено набожен православен.
Но други неща са потенциално променими - пушене, примерно. Аз си бях пушачка преди. Мм никога не е пушил и мрази цигари. Но не ме е карал да спра. По-скоро ми показваше, че няма смисъл от тровене. И така ги спрях. Да, била съм млада, но това не е до години, а до желание. Просто като си на 35+ си мислиш, че няма за какво да се променяш, такъв си и точка.

Лошото е, че много от тия капацитетни дами, които ми ги хвалите и оправдавате тук, всъщност са с прекалено високо мнение за себе си и прекалено високи изисквания към другата страна.
Жена на 40 рядко изглежда по-добре от 30 годишна. Но 35 годишен може да забърше и 30 годишна, и 25 годишна, и 20 годишна. Която няма да мисли, че тоя е с нея да й харчи парите, да му намира кусурче на всичко, а ще гледа по-леко на живота.

Наличието на дете винаги е усложняващ фактор. И за двата пола. Аз мъж с дете не бих си хванала, ако аз самата нямам свое. Ако имам и не искам повече, ще търся също такъв, който не иска, защото има деца.

# 158
Мотивацията на човека е много важна. Ако един мъж на 35-40 си търси жена за семейство, но се хване с 20 годишна... ще се зачудя дали наистина това иска, или е тотално объркан що се отнася до изборите му за партньор.

Ако си търси нещо младо и зелено за секс, отново, 20 годишните са добър таргет, защото повечето са й глупави все още и лесно се впечатляват от чичаци.
Та, според мен, ако наистина си търси партньор, а не си прави просто вятър на устата, ще се насочи към по-зрели индивиди, които също са на такъв етап от развитието си, и вероятността желанията им да са сходни е по-голяма.
А и не само желанията... интересите, разбиранията за живота, доста повече общи неща имаме с хора на нашите години, а не с такива, които са с 15г по-малки или по-големи.

# 159
Така де. Аз затова казвам, че 35 годишен може да се хване и с 30 годишна, без деца, ще си имат интереси, ще могат да си направят свои бебета. Или дори 25 годишна. 10 г разлика не е драматична.

Тая година съм на сватба на моя приятелка. Разликата между тях е кръгло 20. Тя е малко преди 30, а той малко преди 50. И не, не е за пари. Та хора всякакви, шарен свят.

# 160
Тоз чичко деца има ли?

# 161
Не. Нито тя има, нито той.

# 162
  • Столичанин ама не в повече :D
Ти звучиш много скромно - само да те обича. Обаче нещо не вярвам съвсем на това, защото идва логично въпросът - и досега нямаше ли ни една да те обича? Grinning
Еми изглежда да. Тея връзки дето са се случили нещата са ставали във времето, демек явно е нямало някакво първоначално силно привличане и съответно нещата не са се развили, а в случаите, в които е имало силно привличане и нещата са се случвали на първа среща (всъщност в тея случаи изобщо не е имало дори и среща Laughing ), за съжаление в 100% от случаите са се оказвали заети (защото аз с абсолютно всяка съм се опитал да продължа контакт, всмисъл никога не бих бил с някоя с идеята, че повече няма да се видим). И въпреки, че единствения, който може да уязви един човек е самия той, като съм започнал с откровенията да продължа. Знаеш ли имам един приятел, с жена му са заедно от ученици (или някъде там) в момента са около 40, и.. честно казано леко му завиждам, искаше ми се и с мен да беше станало така айде не с първото гадже (щот беше лошо момиче), ама с второто като бяхме на по 16 вместо да беше заминавала в чужбина, да беше останала и да се бяха развили нещата така, че да сме си заедно и досега. В същото време той пък ми завижда за забавните ситуации (като тая година) след които се оказвам в нечие легло (е баш в случая беше нечий диван ама са излишни подробности Laughing ). Е всеки иска, това което няма Relieved .

# 163
Ахааа... Thinking Искаш гръмотевица да те тресне и/или веднага да скочите в леглото, инак не е истинско.
Не мога да се съглася с последното. При мен например такива неща да се занимавам с непознати (какви сте, ако току-що сте се запознали?) няма. Привличането се появява с опознаването на насрещния. Може при други жени да не е така, но едва ли всички са привърженички на теорията за моменталното привличане.
По-скоро търсиш в групата на по-освободените жени, смятайки, че те са тези, дето те смятат за най-специален. А вероятно те просто така си процедират с мъжете, по принцип.

# 164
  • София
Привличането е от самото начало - или го има, или го няма. Възможно е човек да бъде привлечен не от другия, а от нещата, които  другият прави за него.

Общи условия

Активация на акаунт