На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 232
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Малко прясно инфо от вчера:

На Капитан Андреево е страшно.
И към Турция и на обратно.
Гастарбайтерите се прибират и е ад.
Байряма е следващата събота, 9 дни няма да работят банки и учреждения. Моловете щели да работят, ама жената не знаеше дали през всичките дни.

# 76
Малко прясно инфо от вчера:

На Капитан Андреево е страшно.
И към Турция и на обратно.
Гастарбайтерите се прибират и е ад.
Байряма е следващата събота, 9 дни няма да работят банки и учреждения. Моловете щели да работят, ама жената не знаеше дали през всичките дни.

Да му се незнае!
Вече палтихме за еднодневна в събота.
Ще пиша пак. Дано всичко мине добре!

# 77
  • Бургас
Подтвърждавам за лудницата по границите - миналата неделя чакахме час и половина, тази неделя- 2 часа и половина, на Малко Търново. Чакането е и на влизане, и на излизане. Аз лично, приключвам с пазара до Септември или даже Октомври.
Другото интересно е, че горивото е паднало с над 3 лири за седмица е сега беше 26,70 за дизел V power, при малко над 30, миналата неделя.

# 78
  • Стара Загора
Подтвърждавам за лудницата по границите - миналата неделя чакахме час и половина, тази неделя- 2 часа и половина, на Малко Търново. Чакането е и на влизане, и на излизане. Аз лично, приключвам с пазара до Септември или даже Октомври.
Другото интересно е, че горивото е паднало с над 3 лири за седмица е сега беше 26,70 за дизел V power, при малко над 30, миналата неделя.

Аз заредих обикновен дизел на 25,55 на Лукойл. Напоследък там са най-ниски цените по мои наблюдения.
Газта беше 10,31.

# 79
  • Бургас

Аз заредих обикновен дизел на 25,55 на Лукойл. Напоследък там са най-ниски цените по мои наблюдения.
Газта беше 10,31.

Възможно е! Ние в Турция, винаги зареждаме по- скъпия дизел, заради малката разлика в цената Simple Smile

# 80
  • София
Някой знае ли от къде мога да си купя качествена КЪНА и каква й е цената

# 81
Някой знае ли от къде мога да си купя качествена КЪНА и каква й е цената
Моя приятелка си взема насипна къна от закрития пазар. Цена не мога да кажа.

# 82
Здравейте, някой знае ли актуални цени на адаптираните млека. И по-конкретно ме интересува Аптамил Комфорт

# 83
Здравейте, някой знае ли актуални цени на адаптираните млека. И по-конкретно ме интересува Аптамил Комфорт
https://www.e-bebek.com/search?text=Aptamil&currencyCode=TRY&list=Search

Може да разгледате и брошурата на Мигрос

# 84
Здравейте, утре ще ходим до Лозенград, но по-скоро като придружители /предполагам, че ще е ужас на границата, но.../Идеята на пътуването е пазар - предполагам има Мигрос, къде другаде да отидем?

# 85
Някой може ли да сподели номера си на карта Gratis?

# 86
  • Варна
Здравейте, утре ще ходим до Лозенград, но по-скоро като придружители /предполагам, че ще е ужас на границата, но.../Идеята на пътуването е пазар - предполагам има Мигрос, къде другаде да отидем?
Бях в Лозенград от 01.07 до 03.07. В 7ч. сутринта чакахме 40 мин., на връщане в 11ч. сутринта минахме за 30минути. Открихме магазини SOK , цените в тях са по-евтини от Мигрос - кашкавал 8.80лв. килото, кисело мляко - 5л - 0.66лв за 500 грама и кори за баница - 1.83лв за 800гр. Магазин Flo - за обувки, на 4 етажа - страхотни модели и цени. Мъжки кожени колани - 6лв. Магазин Gumus- мъжки дрехи - фанелки на Polo - 20лв., друга марка, непозната за мен, но изглежда като  Polo - 6-7 лв., вратовръзка с кърпичка - 6лв, риза - 19лв., страхотно качество. Бяхме на пазара в събота - плодове, зеленчуци - розови домати - 0.90лв., шарен патладжан - 1.50лв, маслини - стафидни и розови/ едри, оцветени с червено цвекло/ - 4.50лв, дрехите са като от нашите пазари. От кръговото, където е джамията по посока къщата на Ататюрк/ има кафява табела/ има магазин File - олио 5л -3.66 на л, макарони и спагети по 0.36лв, ориз - 1.90 за кг, леща - 3лв за кг. 100 таблетки за съдомиялна на Fairy - 17 лв. Добре е да знаете цифрите до 10 и посоките на турски, почти никой не говори на английски език. Ако купувате лекарства, трябва да знаете на турски основното вещество в лекарството. Приятно пазаруване! Намерих и човек, който доставя от Одрин до България поръчки от онлайн сайтове. Таксата му е 3.50 евро на ден за престой на пратката в склада и 3 евро превоз до България. От Свиленград праща до ваш адрес по Еконт. Коректен е ! Ако имате интерес, пишете ми.

# 87
Някой ще ходи ли до пазара в Одрин, където има прежди, да погледне дали има рафия Зумруд и евентуално цена?
Ето такава
https://www.iplikreyonu.com/zumrut-natural-raffia-kagit-ip-1726/

# 88
Два часа и половина на влизане и три часа и половина на връщане, това е равносметката от днешното посещение на Лозенград. Добавям и едни 400-500 лв изхарчени и си казвам - повече "не"!!! Аз предполагах, че ще се чака и ако зависеше от мен, да си се бях врътнала на 30-тата минута и да се лежа на плажа цял ден 🤦🤦🤦

# 89
От средата на юни до началото на октомври - не се ходи в Турция по сухопътна граница.

Общи условия

Активация на акаунт