Little Britain - тема ента

• 20 727
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • UK/София
Както и да е, надявам се скоро да се преместим от този град.
 Сега в една тема видях, че Oni има девойка на два дни.Да е жива и здрава и много щастлива  bouquet

# 106
Здравейте мами, ето ме и мен. Само да се похваля, че с тате си имаме дащеричка, казва се Мойа и тежи 3.315кг.

# 107
  • Бургас
Размерите са по ръст и месец ,например 86-92  =  18-24 months = 11/2-2 years  и т.н .,като допълнително пише от-до  кг на  етикета . Най-добре ще ти стане ясно ако разгледаш таблица с размери в някой сайт - Sizing guide

http://order.next.co.uk/help/winhelp.asp?Flg=SGC

http://www1.vertbaudet.co.uk/cgi-bin/Vertbaudet.storefront/4583d … emplate/11#babies

може и да има някакви разлики ,но на Некст си отговаря размера на килограмите които пише на етикета.Може например размера да е по-малък,но са ставали на сина ми ако влиза в посочените кг.

# 108
Здравейте мами, ето ме и мен. Само да се похваля, че с тате си имаме дащеричка, казва се Мойа и тежи 3.315кг.

Честита ви дъщеричка!  Simple Smile Да ви е жива и здрава и много радост да ви носи!  Simple Smile

# 109
Честитоо,да ви е жива и здрава.    bouquet

# 110
  • Пловдив сега England( Farnham)

Oni
, Честита дъщеричка  4470bouquet Да ти е жива и здрава! smile3525

# 111
Oni 4естита ви рожба  ylinfant. Да ви е жива и здрава, да расте умно и добро детенце за радост на цялата ви фамилия. 4ЕСТИТО  bouquet![/b][/color]

# 112
Oni честита ви дъщеричка.Нека бъде вашето слънчице.Бъдете здрави:)

# 113
Они,   bouquet Прекрасна новина. Да ви е здрава, като камък и да ви носи много много радост.

Да разказваш, как мина раждането.

Били, и на мен ми става мъчно като те чета Sad Heart Eyes
Наистина, в малките градчета е така. Преместете се в някой по- голям град. А тази ваша комшийка след като така реагира, явно е някоя ограничена тъпа пуйка, и за Алекс определено е по - добре да не играе с деца, които биват възпитавани от такива хора.
Плей- групите са много клика- рско място. Трудно допускат нови хора до групичката си (от по две три майки) и това важи дори и за самите англичани. В на Мери форума (англииския) четох една тема за това и как доста хора се чувстват отблъснати там.
Аз затова избрах да ходя на гимнастика за тодлърс (където се заплаща малко повече), хората са по- отбрани и няма място за клики, от 10тина майки, ако не и по- малко просто волю не волю се разговаряш с някой и така се създават познанства. Но нещата ще се променят веднъж Алекс като тръгне на училище. Всички казват така.
А на тези от колежа не им се давай, ако са безплатни курсовете за останалите, то и за теб от 1ви януари. (Само работния пазар е затворен, както каза Мери)  А аз мойта граматика съм я учила четейки книгата с граматиката, като настолно четиво. (е, трябва основа де) Както АВЕ каза. Не от курсове, но ходенето на курсове има и плюсове.
Били, ако се преместите, имате ли идея къде ще бъде?
МериGrinning стана ми много смешно като четох за изпълненията на Ели. Представям си я, как приглася на саксофониста.  Grinning

# 114
  • Манчестър
... Сякаш бяхме членове на секта Томас. Препълнено беше с малки момченца, всички облечени с дрехи, с апликации на Томас, ранички с Томас.,  Crazy ...
Мира, смях се с глас  Hug
Нана, ние имаме един танцуващ Дядо Коледа. Натискаш копчето и той се кълчи  Laughing Жорко го обожаваше, като беше малък. Интересно ми е тази година Ели как ще го възприеме, миналата не му обърна внимание.
Регистрирах се и играя SIMS online  Crazy То това по-зле и от форума! Вчера до 2 часа през ноща съм седяла, даже не съм усетила кога е станало 2ам!!!! Май ще го махам, иначе ще ме изгонят от къщи, голяма краста е!
Аз нали подадох документи за натурализация. Седя си тук и се чудя ХО дали са ги получили и чакам писмо от тях. Вчера мъж ми се прибира и вика, дръпнали са парите за натурализацията. Това май трябва да е достатъчно, като потвърждение, че процедурата е стартирала  newsm78

Точно така. Щом са взели парите,значи са ти отворили плика с документите. Така или иначе,дори апликацията да е с отказ ,те си вземат предварително парите и ако решат,че ще отказват връщат 68 лири.Мисля,че тук трябваше да ти пратят писмо,че са ти получили документите.
Та значи твоя кеис се гледа в момента(съмнявам се,че работят около КОледа и НГ),но сега почват да гледат ,истински ли са документите и тн и тн....звънят телефони напред/назад.....и после в един момент трябва да получиш писмо с всички документи обратно + ще ти кажатм,че имат още малко неща да проверят и че скоро ще се обадят пак.
И след около 2-3-4 седмици трябва да си получиш писмото,че си одобрена. След това  трябва да влезеш в контакт с офиса(кансъла),където ще ти е клетвата,заклеваш се и..........по документи си вече британка. Не вярвам да си промениш манталитета и да забравиш,че си българка. Само за пример -една моя приятелка вече 10 г се опитва да се прави на англичанка,ама не става ако не си се родил такъв...

# 115
  • Bristol
Ониииииииии  newsm51 ЧЕСТИТО!!!

Били, днес направих тутманика! Страхотен е!  Hug Всички го одобриха. Само се чудя дали да намаля количеството на маслото следващия път  newsm78
Мира, аз не влизам често в оня форум, само ако имам конкретни въпроси. Което ме подсеща да проверя и там какво пише за грамар скулс. Някой от вас има ли повече инфо за тези училища?
Аве, получих и писмо от ХО, но то дойде след като изтеглиха парите Wink Надявам се до лятото да има отговор.

# 116
Здравейте, благодаря на всички, които ми отговориха Grinning. Аз избрах варианта да си подготвя документите за подновяване на паспорта, а след нова година, докато старият ми е все още валиден да изпратя за provisional drl. Хем няма нужда някой да ми се разписва на снимката, нали ще сме член, хи-хи много ми е смешно това с члена, на ЕС!
Аз пак да питам - като се пращат документите в България, нали не се праща паспорта, а само копието, заявлението и квитанцията за платена такса?
В консулството бяха много любезни и услужливи, даже ми направиха изключение да занеса снимките, които направих в Лондон, щото тук в радиус от 100 мили няма кой да ми направи снимки за пред наште, след работно време.
Дорет, аз съм си тук, но влизам много рядко. Започнах работа - 8 часа на седмица, водя Елена на градина сутрин, уча и все няма време.
Они честито бебче! Да ви радва много Grinning.
Mери, пратих ти едно съобщение отдавна за спално чувалче, дали го искаш или не? Много е конфузно да предложиш на някой услуга, а той/тя дори да не отговори.

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 20:28 от anan

# 117
Оni, честита малка дъщеричка!   smile3541Много щастие да ви носи! Как мина раждането?

Били, много гадно ми стана това за комшийката ви.  Tired Тук като че ли са малко по-отворени към чужденци, но май само така си мисля.  ooooh! Голямо изречение спретнах. Както и да е. На мен лично ми се струва, че лицемерничат. Но като чета при вас дори и това няма.  Confused

Мери, срока за разглеждането на тези молби е 4 месеца максимум. За възрастни, мисля че дори беше по-малък. Имаше го в страницата на ХМ. Да се надяваме, че ще получих хубав подарък за новата година, макар и с малко закъснение.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 118

Мира, аз не влизам често в оня форум, само ако имам конкретни въпроси. Което ме подсеща да проверя и там какво пише за грамар скулс. Някой от вас има ли повече инфо за тези училища?
Meри, там не съм влизала от цяла вечност, даже и не смятам да влизам. По навик влизам тук (и само тук), а ако имам време за губене включвам нетера-та и обикалям другите бг форуми.

За грамър скулс. Те са много добри.  Около нас- за наша радост или не- има няколко такива и ще се целим там след години. Мисълта ми бе, че наблягат страшно много на академичната страна на обучението и игнорират малко останалите проблеми, които могат да възникнат. На моя  бивша колежка дъщеря и завърши грамър скулс за момичета. От нея знам, че страшно много ги натоварват, прекалено даже. Не се обърща внимание на bullying, което съществува малко по -прикрито.  Отделно там влизат децата на заможни родители и има голямо надпреварване (материалистично, не за постижения в учението, ако може така да се каже). Пък ако не си от заможните, не дай си боже баща ти да е шофьор, а майка ти работи в Теско, те гледали от високо- родители и съученици. Поне така тя разправяше, а дали това просто тя не го е почувствала, поради липса на самочувствие или не, остава отделен въпрос Grinning
Държи се приемен изпит, голям наплив. Един от предметите е върбал ризонинг, което не се учи в училище (поне така са ми казали) и трябвало да се взимат частни уроци по него.
Също така на Инглиш -писане на есета, много се държало.

# 119
здравейте мами,   много сме ревливи, неиска да спинка в леглото си и иска само гърдите ми.Нова съм и всичко ме притеснява. Раждането мина много бързо в началото,но после останах без сили да напавам( а ми оставаше толкова малко да излезе) накрая ми сложиха упоика и така на 3 напъни излезе малаката принцеса. Мама е добре, но много се притеснява за беба.   bouquet Бласгодаря за пожеланията ви, дано се успокоим по-скоро , пак ще пиша на крак скоро Simple Smileмного сте добрички

Общи условия

Активация на акаунт