🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 173
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Хм,стига бе.Какво ги окритикувахте девите. Open Mouth Аз не съм,но живея и работя с деви и всичко е точно.

# 376
Дева сме проклети, но се почувствах засегната, защото отглеждам лехичка с биодомати и не мисля, че съм… (целия негатив, който дамата вложи). Че даже и ги торя, но пък и нея си представям да прави същото 😁. Много претенция, много високомерие.
Интересно е дали Хавана ще й хареса, с цялата мизерия…

Девите са много коректни, лоялни и работливи. Но не и у дома, там вече положението е трудно.

# 377
Юхууу и аз съм дева. Педантична съм, но не проклета. Браво на астролога,  толкова заслужаваше с това притрисане на вечерите.
Къщата и за мен е некрасива

# 378
  • София
Браво на екстрасенса, хахаха
С тази единица ще запомня цялата нелепа седмица. Това беше най-слабата и разочароваща седмица от сезона.
Оля с толкова много претенции, а какво сготви и поднесе, без коментар. И какви са тези фалшиви десетки от другите, бе бегай бе.
Моята класация:
1) Башар ; 2) Катя ; 3) Божидар ; 4) Оля ; 5) Енджи

# 379
Гледах отгоре-отгоре,не го и догледах,толкова доскуча.
Радвам се че Оля не е спечелила.
И аз съм везна.Не е от това 😉 серт си е жената.

# 380
  • Sofia
Какво им подари в кутиите?

# 381
  • София
Какво им подари в кутиите?
Кубински ром. Наздраве 🍸

# 382
Аз пък съм Везна и не мислех, че съм чак такова чудовище 😆 иначе съм капризна, придирчива, вечно намираща кусури, мани-мани... Обаче аз си виждам и своите кусури, не ги крия и не се отричам от тях.

# 383
  • София

Оля Маркес

Черешката на тортата (01.07.2022)

Сезон 17 Епизод 30

# 384
Явно тази седмица имаше разделение. Оля, Башар и Енджи бяха аристокрацията, писателката и екстрасенса - плебеите. Беше им показано по всякакъв начин. Оля се оказа, че може да дава деветки и десетки. Башар и Енджи бяха по-възпитани. Божидар вероятно все пак нещо усеща и добре заби Оля. Трябваше на мястото на Божидар и писателката да бяха Борислав Чучков и Ива Екимова. Тогава щяхме да видим интересни батални сцени.

# 385
Тя и Катя каза, че от възпитание дава 10, не защото й е харесало.

# 386
Тя и Катя каза, че от възпитание дава 10, не защото й е харесало.

Представям си колко са ни спестили от тягостното и надменно участие на Оля.

Миг незабравим! Wink
Скрит текст:

# 387
Мари, сърдечни благодарности, че се грижиш за нашия комфорт относно лесния достъп до предаването и за това да можем да го гледаме с един клик и без реклами. Страхотна си. Hug
Снощи не можах да гледам представянето на Оля и днес изгледах епизода. Оказа се, че нищо не съм пропуснала - скучна вечеря, скучна храна, скучна домакиня и разочаровани гости.
"Плебеите" явно се усетиха и дадоха своя дан в оценяването подобаващо.
Ясновидеца видно едвам изтърпяваше да стои на масата и сякаш нямаше търпение тази вечеря да свърши. Катя и тя беше променена. Явно 5 дни игнор и подценяване им дойде в повече и им омръзна да се правят, че не забелязват неглижирането от "висшата класа".
Поредната неприятна седмица. Всъщност, колкото и да не харесах чувството за хумор на Бахар, добре, че беше той, че иначе наистина вечерите щяха да бъдат здраво тегави.
Енджиту не заслужаваше плакета, защото тя самата нищо не сготви. Исках Катя да получи наградата. Моята класация е следната: Катя, Башар, Ясновидеца, Оля, Енджи. Плакета за Катя, Книгата за Башар.
Пп Не обичам публични унижения, чувствам се неловко и не ми беше приятно да гледам как двама от участниците бяха умишлено игнорирани, а с нищо не бяха заслужили такова отношение. Катя беше толкова мила и лъчезарна и успяха да помрачат усмивката и и да скапят настроението и, а Ясновидеца може да е всякакъв, но беше кротък, ненатрапчив и като цяло тих и възпитан и не мисля, че заслужаваше толкова подигравки.
Радвам се, че поредното мъчение с неуспешно подбрани хора приключи.

# 388
  • София
Ясновидеца, първата вечер сам каза, че е учуден, че подобна дейност е разрешена и се води занаят.

# 389
Наистина публичното унижение на хора е много грозно и не е просто на обществено място,а в национален ефир.
Това си показва възпитанието на самопровъзгласилите се за аристократи,претенциозни,просто популярни хора.
Мисля,че ниската оценка на ясновидеца не се дължи само,защото нещо е усетил или са му подшушнали.Кой знае какво не сме видяли и чули зад кадър.....Както писах и преди,искаше ми се Катя да спечели.В краен случай БаХар.

Общи условия

Активация на акаунт