🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 402
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Хареса ми в Певеца, макар и да не бях чувала за никакъв Турбо. Минус е, че не ги посрещна у дома. И - да, бе, да - жената от сергията ще позволи на клентите да си избират ягоди и домати. Ще увика всеки посегнал на стоката. Много се глези този Турбо. Браво за телешкото, но как бе, чадо, без гарнитура!
Този Боев се развяваше по времената на Брадъра. Взе много да ми липсва Брадъра, но без изродщините.

# 436
Нали направи гъби за гарнитура

# 437
  • София
Кой е втория мъж, че нещо нищо не се сещам за него.

# 438
  • Sofia
Красимир Боев.Репортер в нова тв.

# 439
Точно тази жена на пазара наистина дава да се избира и е много мила.
Боби доста преигра.

# 440
Дайте рецепта на десерта, ако го разбрахте, плс

# 441
Журналиста се подвизава в предаванията на Лора Крумова.
И пържолите не ми изглеждаха крехки и вкусни. Нищо особено не сготви Боби. Само десерта изглеждаше вкусен, но пък изпуснах как го направи. В повечко са му лигостите, не е излязъл от образа на Турбото-нищо че го убеждават, че е. Но пък ми хареса в ПЧ.

# 442
Десертът не го гледах много внимателно, но видях, че разби с миксер поотделно сурови жълтъци и белтъци, предполагам с добавка на захар и след това ги смеси с разбито маскарпоне. За канапе раздроби в блендера лешници и вафли. Отгоре насипа разтопен шоколад. Аз лично не бих яла и сервирала десерт със сурови яйца.

# 443
Аз правя мус от маскарпоне, течен шоколад и кондензирано мляко, и пак става такова пухкаво. Ще опитам да го сложа върху лешници с вафли, да видим какво ще стане.
Сурови яйца не бих яла.

# 444
Явно тази вечер не ми е вечер! Не съм разбрала за гъбите, а за жената от пазара - браво! Хубаво е, че все още има такива продавачи! На моето пазарче, само се мусят, когато покажа кои домати или краставици иска. Най-после меню без скариди, сьоНга или лаврак...

# 445
  • София

Черешката на тортата (04.07.2022)

Боби - турбото

Сезон 17 Епизод 31

телешки стек

# 446
Прекали с лигавнята Боби, много прекали. Иначе го харесвам, но днес едвам го изтраях.
Нищо особено като меню, но вкусни, питателни неща, не лошо съчетани. Не изпипани, към всичко имам забележки, по мъжки джаста-праста бяха приготвени.
Симпатична позитивна компания, очаквам свежа седмица.

# 447
Абе... вкусни! Тая пържола като от птеродактил, егаси размера беше. Аз месо все по-рядко консумирам, просто не ми е вкусно, но тая пържола направо ме потресе! Тя беше с диаметъра на капак на тенджера, с една може да се нахранят 4 човека.
На Покахонтас пък и беше малко, та искаше и предястие след салатата, и преди пържолището.😆

# 448
  • София
Телешкото му се получи - прилича на стек Блек Ангъс . Само че можеше на 2 да ги раздели 😉
Тук, май, синоптичката ще е гаднярка😜
Утрешната мацка коя е? Певачка? 🤔

# 449
Не я познавам утрешната, ама е доста неуместно облечена и днес, и утре.

Общи условия

Активация на акаунт