🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 148
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
  • София
За мен беше единственият нормален в невероятната пародия Пътят на честта.

# 466
  • Пловдив
Башар Рахал се извини за арогантното си поведение в "Черешката на тортата"...
https://www.sofia24.bg/novini/interesno/Bashar-Rahal-se-izvini-z … a-tortata-1299073

# 467
За мен беше единственият нормален в невероятната пародия Пътят на честта.

Хващам се за това мнение, първо защото напълно го споделям и второ да припомня, че все пак гледаме шоу.
Боби мен лично не ме дразни, не е готвач,не е Рудолф или гражданката в ранчото.
Според мен не се лигави, може би не се чувстваше на мястото си. Но след предишните участници си е направо цвете.
Макар че винаги може и по лошо  - Мегз, Луна, Кулагин ...

# 468
  • София
Менюто на певицата:
Мария се хвърля в голямо желание и сърце в предизвикателството да се представи добре пред компанията и да сготви вкусна храна. Тя подготвя 4 разядки сред които маслинова паста, хумус, катък от печени чушки и задушени чеснови хлебчета. За разядка ще приготви салата, с домашни крутони от качамак и рулца от патладжани, а основното ястие ще е шпикован свински врат, с гарнитура от лук и брюкселско зеле. Десертът е ягодов чийзкейк, поднесен в нетрадиционна форма.

Като гледам промото какво деколте показва. Ужас. Не гледах Боби, но ви прочетох. Май няма да го връщам, лигавщините не ги понасям.

# 469
  • София
Суровите яйца не са никаква драма, не знам защо хората се плашат.
Да, като тирамисуто например - прави се със сурови яйца, но масово го ядат 😅 Също майонезата и т.н.
Мен не ме плашат, много майонеза и яйца на очи ядем у нас , задължително със суров жълтък, Застройвам също с яйце, не го варя после. И тирамису правя със сурови яйца.

# 470
Като гледам промото какво деколте показва. Ужас. Не гледах Боби, но ви прочетох. Май няма да го връщам, лигавщините не ги понасям.
Аутфита и е потресаващ на тази певица.
Не гледай, нищо различно, обичайното му поведение на Боби е това.
Той е готин и е талантлив когато иска, а именно заради образа на Турбото и лигавщините, години наред е в 9-та глуха. Как пък не си извади поука... Маги Халваджиян го издърпа с Капките и Маскираният певец, и показа таланта му, обаче той си драпа към малоумния образ и това е... Не може да излезе от тая роля. Дано Калинка го извади, а да не стане така, че той да вкара и нея там.

# 471
Фемми, първо ги вареше. А после ги печеше в марината от бира и барбекю сос, мисля.
А ето запис от неговото участие:
https://www.vbox7.com/play:67517eaf86
https://www.facebook.com/chereshkata.na.tortata/videos/%D1%87%D0 … /169768830948091/
Във Vbox пише, че не е достъпно / в България съм/. Във ФБ е 30 сек реклама на епизода.

# 472
Ролцата от патладжани ще са ми интересни в менюто. Чийзкейка си е традиционен десерт в черешката.

Четох статията за извиненито и възмутените зрители.
Разсмя ме да и сервират карамела замразен на Оля Joy
Баба ми бог да я прости че я споменавам правеше нишесте с вода и  си беше вкусно.

# 473
Да бе вкусно нишесте с вода... Simple Smile

# 474
  • София
Само в градината съм опитвала нишесте с вода, което наричаха  погрешно малеби. Аз винаги с мляко го правя.

# 475
С мляко е друго нещо  като нямаш вкъщи го правиш и с вода.
Грис само с прясно мляко съм яла с вода не знам дали става ?

# 476
  • София
С мляко е друго нещо  като нямаш вкъщи го правиш и с вода.
Грис само с прясно мляко съм яла с вода не знам дали става ?
Като нямам не правя, с вода никой няма да го яде у нас.

# 477
Не ям такива кремчета, майка ми не е и помисляла да ни храни с нишесте с вода, обаче мъжа ми примира за такова нещо. От него научих как се прави.

# 478
  • София
Не ям такива кремчета, майка ми не е и помисляла да ни храни с нишесте с вода, обаче мъжа ми примира за такова нещо. От него научих как се прави.
Само като крем и у нас не се яде, ей така за десерт, както млякото с ориз, мляко с грис или крем-карамел. Обикновено правя за бисквитена торта, когато си поискат.

# 479
  • София
Във Vbox пише, че не е достъпно / в България съм/. Във ФБ е 30 сек реклама на епизода.
Американска рокендрол вечеря с Веселин Плачков - част 2

Наръсва с черен пипер

и ги сварява

после обилно със БАРБЕКЮ СОС и пече

Плачков посреща гости в „Черешката на тортата“

Общи условия

Активация на акаунт