Отговори
# 1 335
Аз пък имам друг въпрос. Медицинското има ли срок? За какъв период важи от датата на представянето му?
Важи 6 месеца.

# 1 336
Не се удвоява резултатът по география, нещо бъркате. Балообразуването на тази паралелка е Мат х2 + БЕЛ + география+ оценките по математика и география от свидетелството.
Леле, #Светлица, много благодаря за информацията! От презентацията на НПМГ бях останала с впечатление, че географията се удвоява като при физиката. Значи нямаме грешка в бала, аз  съм го смятала грешно. Добре, че не започнах да пиша на РУО още днес, че да се излагам и пред тях Simple Smile

# 1 337
  • Варна
Понеже дъщеря ми няма да бъде в града по време на записването, се обадих в училището, където очакваме прием на първо класиране и питах мога ли да я запиша сама. Отговориха ми, че да. Сега остана и да ми излязат сметките Simple Smile

Във Варна все още не се виждат баловете. Аз подадох още когато бутонът беше "Запис", но благодарение на темата бях подготвена, че натискането му е подаване на заявлението. Има вх.номер, заявление, съхранено в пдф, но все пак от време на време проверявам в infopriem да не зачезне нещо.

# 1 338
  • варна
Във Варна все още не се виждат баловете. Аз подадох още когато бутонът беше "Запис", но благодарение на темата бях подготвена, че натискането му е подаване на заявлението. Има вх.номер, заявление, съхранено в пдф, но все пак от време на време проверявам в infopriem да не зачезне нещо.
Имам чувството,че само РУО Варна прави нещо ръчно и крачно... Всички са готови, но тук винаги се чака до последно -било резултати , било статистики и т.н.

# 1 339
Олеее, как сме се ошашкали, то тези бутончета друга работа нямат ли си, та ни вкарват в този филм, гадняри. Да си сипем по едно, да изчакаме още няколко часа, и ще видим резултата. Нека обратното броене да почне, но преди това да изчакаме Риханчето да оправи списъка, дано има добри хора и си направят труда да погледнат, че все пак е имало опит за подаване, но системата нещо го е отхвърлила. Според мен няма невъзножни неща. Но знае ли човек на какви ще попадне.

# 1 340
И в РУО Враца не са нанесени баловете.

# 1 341
  • София
При липса на нанесени балове в някои региони явно ще си почакаме и надали ще се сбъднат слуховете за класиране още днес.

# 1 342
  • София
При липса на нанесени балове в някои региони явно ще си почакаме и надали ще се сбъднат слуховете за класиране още днес.
Дори ми се струва невъзможно за днес   та дори и за утре вече. Би трябвало класирането да излезне едновременно навсякъде, а щом има ненанесени балове, май ще си тръпнем до вторник.

# 1 343
Олеее, как сме се ошашкали, то тези бутончета друга работа нямат ли си, та ни вкарват в този филм, гадняри. Да си сипем по едно, да изчакаме още няколко часа, и ще видим резултата. Нека обратното броене да почне, но преди това да изчакаме Риханчето да оправи списъка, дано има добри хора и си направят труда да погледнат, че все пак е имало опит за подаване, но системата нещо го е отхвърлила. Според мен няма невъзножни неща. Но знае ли човек на какви ще попадне.
Тони  пропих се с това кандидатстване, като си помисля че имам и втори номер, направо ще се алкохолизирам. Единственото ми успокоение остава, че е след 9 години и дотогава черния ми дроб ще се възстанови Stuck Out Tongue Closed Eyes

Аз не мога да влезна в: https://infopriem.mon.bg/ дава ми Error 524
как е при вас? Май наистина ще си сипа.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 11:38 от jdodo

# 1 344
  • София
Тони  пропих се с това кандидатстване, като си помисля че имам и втори номер, направо ще се алкохолизирам. Единственото ми успокоение остава, че е след 9 години и дотогава черния ми дроб ще се възстанови Stuck Out Tongue Closed Eyes

Jdodo, и на мен ми предстои ново кандидатстване след 9 г, на номер 2. Явно и двете ни деца са набори.  😀 Сега ми е леко, но с второто не съм толкова обнадеждена. 😀😀😀😀
Да сме живи и здрави, деца и родители!

# 1 345
  • София
Да, не може да се влезне в сайта. Явно работят нещо по него...

# 1 346
denizara след 9 години ще гризем нокти заедно пак Simple Smile

# 1 347
Вие успявате ли да влезете в сайта? Аз от около половин час опитвам, но въобще не ми го зарежда. Дали не правят нещо...От тази сутрин вече нямаме достъп и до електронния дневник в старото ни вече училище. п.с. Виждам, че не е само при мен проблема с достъпа:)

# 1 348
На мен ми изписва, че няма връзка със сървъра.
Дано скоро разберем резултатите.
Успех на всички!

# 1 349
  • Майничка
Аз влизах сутринта в сайта към 8.30, скрийншотнах баловете на едно хлапе, че майка му не знаеше как и нямаше проблем. Сега вече ми дава грешка.

Общи условия

Активация на акаунт