Седмокласници 2022/2023 - Тема 1

• 56 821
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Fancy, аз съм заредила шкафа с розов джин, само с "бело" няма да се решат проблемите Simple Smile.

Здрава година и спокойни деца! Всички ще учат в 8 клас Simple Smile.

# 616
  • Пловдив
... има ли майки на пловдивски деца в темата?

# 617
Розов джин има и у нас Simple Smile)) Успешна да е учебната година за всички!
Девойката още я вее вятър на бял кон,но от събота почва с школата по Мат и БЕЛ,дано случи на вдъхновяващи учители там! В училище е трагично с учителите ,за жалост.

# 618
Честит старт на годината с нерви ,ядосвания и много алкохол.
Момичета какво правите с телефоните.При нас положението е много зле.Замислям се за родителски контрол или телефон с копчета без интернет .Хващам го ,че играе на телефона или се рови в интернет ,по това ,че една домашна я пише с часове .Не е възможно 5-6 задачи да ги реши за 2 часа .Убеждава ме ,че не е така ,ама аз тоя филм съм го гледала и съм го играла.

# 619
  • вече Пловдив
... има ли майки на пловдивски деца в темата?
Да.

# 620
Момичета какво правите с телефоните.
Family link - безценно.

# 621
Лятото беше свикнал като седне да решава да си изкарва сам телефона в дневната, за да не го разсейвал. Моят син играе на компютър, обещал ми е да не играе през седмицата, и без това ще е втора смяна първия срок, само уикенда - единия ден за игра, единия - за учене. Ще видим договорките дали ще се спазват...

# 622
И моя играе. Опитах да кача снимка, но много голяма, не стана. Ново 20, забранено му е да играе. След играта онзи ден вечер беше с кръвно 140/80. И така, край. Ако ще да е доволен. Сега следене и така. Уговорихме уроци днес финал, вървим към 2400 Imp

# 623
Момичета какво правите с телефоните.
Family link - безценно.
Ами не знам колко е безценно ама моя го хакна още миналото лято на лагера по баскетбол. Бяха му показали по-големите. Та да няма грешка имаме телефон с копчета. Ако прекали поема този с копчетата Simple Smile
Миналата година бяха играли Кахут в час по история Simple Smile моя с копчета и вика : Еми пропуснах часа Simple Smile

Утре са с входно по математика. Чудя се дали и някое друго ще отнесат.

# 624
Записвам се при вас малко мазохистично😁да видя кво ме чака.
На седмокласниците пожелавам много успехи, а на родителите (предимно майките 😉🙃), здрави нервички. 🤗

# 625
15 сеп 2022, 21:27 ч.
Ние сме от Пловдив.Ами обещава ,кълне се ама факт няма ли ме сяда да учи и учи с часове,аз като го подхвана си признава .На работа съм и няма как да седя до него .Днес 5 задачи за урока се пишат 2 часа .Като го хвана после става много мазен.Върви по мен обещава ,мамо това ,мамо онова.Плейстейшъна е скрит .Мислих като награда и за разпускане в неделя да го вадя.Ама телефона кво да правя.

# 626
Hope for Two, при нас целта е не да хитрува, а да се усети, че прекалява, хакването е ясно. Принципите са важни, не заобикалянето им и се радвам,че при нас има почва...засега. Simple Smile

# 627
Е да подхвана и аз оплакванията - пълна излагация на входоното ниво по математика в школата. Вдигнах кръвно - яко. Не мисля че имам достатъчно пиене вкъщи, за да ми успокои нервите…
По Бел се е справила много добре.
Иначе имаме уговорка телефона да се ползва само по предназначение -т.е  разговори. Никакви тик тоци моци повече! Ама изобщо. Само да има късмета да я хвана, че лъже - яко наказание ще отнесе! Изобщо няма да в жаля… Тоя пусти мързел на прощава…

# 628
  • Пловдив
nnnn82,
Ваня1975,
Мислех, че съм единствена от Пловдив !
Моята щерка е в Патриарха.
Вашите деца?

# 629
Hope for Two, при нас целта е не да хитрува, а да се усети, че прекалява, хакването е ясно. Принципите са важни, не заобикалянето им и се радвам,че при нас има почва...засега. Simple Smile
То ако тези принципи успяваха да ги спазват възрастните...икономиката ни щеще да цъфти Simple Smile
Наясно съм, че за 12 годишните е много трудно да избягат от хубавото и да се занимават с безумните местоимения. Ама ще се обясняваме, какво да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт