Звездни компромати - Юли'22

• 329 833
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 3 300
  • София
Не го оставяше да диша направо. Ся и той с неговия начин на живот сигурно си залита встрани, но тя съвсем безочливо и откровено го беше обсебила.Това е единствения сезон, дето съм гледала и съм я запомнила Божана. Доста пропаднало поведение показа там тя, рева като магаре, неуравновесена, избухлива, истерична, направо беше… непоносима. Дано малко се е овладяла.

# 3 301
Има много богато гадже.
Ако става дума за американеца,тя каза ,че са се разделили

# 3 302
Anne Hathaway за Harper’s BAZAAR Япония, септември 2022
Скрит текст:

Интересно, защо японците са решили, че ушите й трябва да са така на показ. Не бих казала, че са особено с добра форма.
Какво й е на ушите? Grinning Ан Хатауей е прекрасна.
Никога не съм се вглеждала в ушите на хората, освен ако не са прекалено щръкнали, че да ми направят впечатление..

# 3 303
През 1950 година на Ела Фицджералд не ѝ разрешили да пее в един известен,холивудски клуб "Могамбо",заради цвета на нейната кожа.
Мерилин Монро ѝ била голяма фенка,обадила се на собственика на клуба и му казала:
"Ако разрешите на Ела да пее ,аз ще идвам всяка вечер във вашият клуб.С това ще спечелите популярност и клиенти,защото ще привлека журналистите.".
Той приел.
Монро била всяка вечер в клуба,на първия ред...И наистина, имало много журналисти...

Ела Фицджералд казала:

"След тази случка,повече никога нямах нужда да пея в някой малък клуб.
Мерилин беше една изключителна жена,изпреварила своето време,а тя дори не го знаеше.."

"Истинските жени се подкрепят една-друга ,помагат си за да успеят..несигурните слагат камъни по пътя.."

# 3 304
Laetitia Casta за Marie Claire Франция, септември 2022
Скрит текст:

Летиция Каста е невероятна ❤
Зеленски са прекрасна двойка и Ан Лейбовиц е уловила това извън посланието, което предават снимките й!

# 3 305
А проектът на Божана Supper club Sofia какво е всъщност? Разгледах им сайта, но пак не добих представа.

# 3 306
Сaмо с предварителни резервации , била съм на рожден ден там -пет степенно  меню, вкусна и добре поднесена храна , но Божана май наистина прекалява със субстанции и е малко неадекватна .

# 3 307
  • Rock & Roll feeling ...
Божана движеше с Петко, но го играеше приятелката-пич.
Мисля, че спрямо Яна, много добре си знаеше мястото, че за Петко никога не би била равностойна конкуренция и изобщо не е типа жени, които той харесва.

# 3 308
Joey King на 23. Чрд!
Скрит текст:

Arnold Schwarzenegger на 75. Чрд!
Скрит текст:

Lisa Kudrow на 59. Чрд!
Скрит текст:

Hilary Swank на 48. Чрд!
Скрит текст:

# 3 309

Бионсе - поредната арт снимка

# 3 310
Това дете е копие на майка си. Пу пу бонбон.Simple Smile На почивка в Испания.
Скрит текст:
, ,

# 3 311
Няма никакви компромати в това, което ще напиша, но присъствахме на репетицията и после на ревюто на Валентино в Рим, което беше обявено като сензационно и се проведе на "Испанските стълби". Освен известни лица, дефилираха много "нестандартни" модели.
Благодаря, че сподели! Гледахме го тази сутрин в тубата. Само не разбрах накрая това мед. сестри ли бяха?

# 3 312
Няма никакви компромати в това, което ще напиша, но присъствахме на репетицията и после на ревюто на Валентино в Рим, което беше обявено като сензационно и се проведе на "Испанските стълби". Освен известни лица, дефилираха много "нестандартни" модели.
Благодаря, че сподели! Гледахме го тази сутрин в тубата. Само не разбрах накрая това мед. сестри ли бяха?
Накрая, сегашният дизайнер на Валентино - Пиерпаоло Пичоли отиде и придружи по целия път, по който минаха моделите, шивачките на модната къща, отдавайки признание на работата, която вършат.
На живо пя Labrinth, разбира се, в дрехи, специално направени за случая от Валентино.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 09:52 от Tsugumi_

# 3 313
Божана движеше с Петко, но го играеше приятелката-пич.
Мисля, че спрямо Яна, много добре си знаеше мястото, че за Петко никога не би била равностойна конкуренция и изобщо не е типа жени, които той харесва.
След предаването ли е пробила, или отпреди са се знаели?
Значи все пак тактиката ѝ е успяла, то да, тя максимума си го знае.

# 3 314
  • Стара Загора
Божана стана известна от Мастър шеф.

Общи условия

Активация на акаунт