Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 392
  • 821
  •   1
Отговори
# 45
Тайната е да не са облечени токчетата..)
Цял живот съм била на токчета, в последните 2 г супер рядко. Имам сериозни подозрения, че това промени геометрията на тялото и затова премазах менискуса.
да

За огромно  съжаление,
високите токчета разбиват правилния баланс на скелетната структура и неминуемо водят до неправилно пози....

# 46
Като сте заговорили за токчета, вижте каква височина носи един ангел от барелеф, открит в Персия, хем е мъж!
Снимах го в един музей в Португалия.

# 47
  • София
А ето и началото на лятната колекция. Демек, каквото оставих в къщата.

# 48
Тайната е да не са облечени токчетата..)
Цял живот съм била на токчета, в последните 2 г супер рядко. Имам сериозни подозрения, че това промени геометрията на тялото и затова премазах менискуса.
да

За огромно  съжаление,
високите токчета разбиват правилния баланс на скелетната структура и неминуемо водят до неправилно пози....
Колко да е неправилна позата, ако 35 г съм била ок. (че и повече, защото все на палци от балета). Когато я смених (недоброволно) стана проблемно.

# 49
  • София

Делфиниумите са ралици Simple Smile
Значи са моето цвете.

# 50
# 51
  • София
И аз се подлъгах по твоята снимка. 🤣
Накрая облякох 1 гащеризон и една рокля.

# 52
При мен няма разлика дали тръгвам с багаж за 3 дни или за 2 седмици..))

# 53
  • София
Все по-малко багаж нося и все така по-голямата част остава необлечена.
За деветте дни облякох 3 памучни рокли тип роба, два потника и едни къси гащи.
През огромната част от времето бях по бански. Ако бяхме сами с мъжа ми, нямаше и толкова да облека.

Но ние сме денонощно на плажа. Други хора срещам, когато пазаруваме.

# 54
И аз обичам да имам достатъчно.
Мин. Седмица - 7 дена командировка и разходка после лична - 18 кг куфар, вкл и работните обувки. Колата кара, не мъкна на гръб. А и е жега, сменя човек непрекъснато. Нощници особено.
Домашните ми дрехи са по-скоро рокли лятото. Не ми понасят ластици по кръста, крачоли.
Ред - два дрехи за плажа.
Няколко рокли.
Хайде панталон, хайде тениски, пък връхна дреха.
И т.н.
И като стигнем до кърпи, тоалетни портмонета, обувки… това е най-мястоемкото Simple Smile

# 55
  • София
Вканционния багаж май и миналото лято обсъждахме. Аз след дълго мъкнене на рокли и много необличани дрехи установих какво нося на море. Къси панталонки и потник - 99% от времето. Риза с дълъг ръкав за вечерите и тънък панталон с дълги крачоли, пак за вечер. Една рокля за разходка към прилежащото градче, обичайно мърдаме веднъж, макс два пъти до него, за това слагам и втора за резерва. Толкова. Смятам потниците по броя дни, една бройка отгоре също. Всичко друго, което мъкна се оказва необличано, но смачкано от куфара и влжния въздух и пак се налага да пера, освен че ми е заемало място. Като ходим септември нося и дънково яке, че понякога става хладно вечер. Джапанки, сандали и два плажни аутфита, ако въобще се отлепя от късите панталони. На морето ме напуска и малкото суета, която притежавам.

# 56
  • пустинята Гоби
Без рокли не отивам на море, мога само тях да нося - удобно и красиво. Реално имам рокли само за плаж, ако сега не ги облека - кога? Но все пак и аз гледам да се огранича с багажа, причината е мрънкащия ми мъж. Веднъж забравихме куфара ми с дрехи вкъщи, така че и това съм го играла - не е моето Bowtie .

# 57
Завиждам на всички, които събират багаж за една локация и отиват до плажа с кола. Аз обикновено събирам за 2 различни климата и 3-4 много различаващи се локации. Помъкнала съм 6 дъждобрана/якета за дъжд, пуловери, маратонки и дънки за всички, освен всичко за плаж и стандартното за град. Вчера си текствам с дружка в Италия - тя се хвали, че се е разхладило до 36С, аз се хваля, че се е стоплило до 16С... но след седмица и ние ще сме на техния хал.

# 58
  • Русе
Багаж стягам според мястото където отивам и дали съм с кола или самолет. Точно снощи си мислех, какво ще ми трябва за почивката, защото не знам къде точно отивам. Милото е решил да ми прави изненада, но си мисля, че ще е някъде в България по южното Черноморие. Слагам 5-6 рокли, 3-4 поли и потници за броя дни, няколко тениски, жилетка някаква, едни дънки или дълъг панталон, 2-3 чифта сандали и два чифта чехли. Обикновено връщам необличани дрехи, но да има.

# 59
Относно ваканционния гардероб, аз миналото лято бях малко по-пълна и сега любимите ми 2 чифта къси панталони са ми широки. Добре, че имат стягащи връзки. Плажните рокли не съм ги обличала още, но и да ми висят, не ми пука - те са ми само за морето. Това ми е багажът за почивка - къси панталони, тениски, потници и 2-3 рокли. И един суичър за всеки случай. Ако сме на планина - плюс клин или спортно долнище. Обувки иначе мога да помъкна 5-6 чифта - чехли, джапанки, сандали, кецове, туристически обувки...

Общи условия

Активация на акаунт