Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 715
  • 821
  •   1
Отговори
# 210

За рокля расо чувам за първи път. Заради цвят или кройка?

И заради двете, предполагам. Точно на расо прилича, черна, макси рокля.
Oт този тип:

Моята има и "блещулки" по нея.

# 211
ЧРД на Klemy!
Хубав празник!
Тези бели прахчета и кърпи ги ползвам за пералните с бели ризи и тениски. Добри са, бялото си е бяло.

Темза ми хареса, едно спокойствие има на снимките Simple Smile

На змия съболезнования!

Роклята расо не ме кефи, предполагам ще стои добре на висока слаба жена, но тц....не е мойто. Особено пък за лято.

Сутринта рано излезнах неподходящо облечена и умрях от студ, за следващото излизане ще се облека по-подходящо и ако мина покрай някое огледало ще се снимам и кача тук Grinning

# 212
Клеми, не спирай да се наслаждаваш на живота! Мечтай!!!

Днес така

# 213
  • Виена
Иска да каже,че чифт дънки няма как да си спешни, освен ако не се е разтопил шоколад в колата ти, а ти си посегнала да преместиш опаковката с втечнената субстанция и всичко се е изляло върху панталоните, с които смяташ да се явиш пред шефа след 10 минути. На мен ми се случи предната седмица. Но дори  и при такава спешност не търсих конкретен цвят и модел,  а прерових наличностите в багажника. Сега сериозно - и според мен е по-елетантно честитките да се изпратят като лично събощение вместо всички да четем двадесет сходни текста, ама пък има хора, на които така им харесва.

# 214
Само аз ли нямам резервни дрехи в багажника на колата? И от други хора съм го чувала. Аз там имам крикове, вериги, резервни крушки за фаровете и ред други неща, които ако ми се наложи да ползвам не знам как 😄

# 215
  • Виена
Аз имам, защото пътувам по работа. Не държа дрехи в колата ако я ползвам само в града .Но пък имам няколко чифта обувки, държа ги за всеки случай. Не държа и гримове, парфюми, коземитка , но при мен случаят е друг - тези неща са в една раница, в която държа и компютъра,  като пътувам по работа мятам на задната седалка раницата, там има всичко. Практически никога не я разопаковам напълно, козметиката, зарядните, служебните необходимости си стоят там. Раницата е Lipault, и куфар имам такъв, много си ги харесвам, супер ярко червени, от еднакъв материал, много весели и жестоко практични.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 16:41 от bombolino

# 216
Само обувки имам аз, дрехи не нося.

# 217
  • София
Клеми честит рожден ден!Бъди здрава!
Бихте ли споделили кои са тези прахчета и кърпички за пране?

# 218
И мен ме интересуват тези прахчета. Току що съсипах една бяла блуза.
Нямам резервни дрехи. На работа държа  няколко чифта чорапи и гащи.

# 219
Аз имам резервни обувки и дрехи в колата, защото работата ми не е само на жълтите павета. А крика си върви с колата Grinning

И аз като bombolino имам чанта, която не разопаковам напълно.

Ще снимам и ще пратя продуктите за бяло пране.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 21:54 от Al Georgieva

# 220
  • Виена
Признавам си, и аз искам продуктите за бяло пране.

# 221
  • София
Копче, приятно лято на Слънчевият бряг! Отдавна не долюбвам Сънито,  с цялата тази паплач и сергии с гащи и подобни. Предпочитам Влас..
Няма как да предпочитам Влас пред Слънчев бряг! Слънчев бряг има най-добрата използваема плажна ивица на българското Черноморие! Плажовете на Слънчев бряг са несравними като големини, територия и качество на пясъка и водата. Хубавото е, че е толкова голям, че ако пожелаеш, може изобщо да не видиш сергиите му. В момента сме в нов район тука в Слънчака, до Стадиона, та даже се шегувам с мъжа ми, че тая година една сергия няма да видя и не знам какъв парцал да си купя! Sweat Smile
Караме колела вечер след работа до Хелената, Несебър или където си пожелаем. Независими сме! Ходим на който си искаме плаж след работа. Релакс!

Аз обичам да идваме на Кораба, до хотел Бургас Бийч, както и плажа пред хотел Вянд.
Сега сме на Кораба

Честит рожден Ден на Клеми! Три х майка героиня! Жива и здрава и с лекота да минаваш през годините, въоръжена със стил и много търпение! 🤗🎂🌹

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 18:19 от kopche

# 222
И мен ме интересуват тези прахчета. Току що съсипах една бяла блуза.
Нямам резервни дрехи. На работа държа  няколко чифта чорапи и гащи.

Тези съм ползвала за униформените ризи на децата. Бях доволна. Има ги в Амазон.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 18:44 от G&B

# 223
Може би някое от тези?

# 224
В моя багажник, освен стсндартното оборудване, има комплект работни обувки, Св. Отразителни яке, жилетка, колан, противосрезни ръкавици, очила, антифони Simple Smile
Одеяло, вода ( за хората и колата)
Чадър
Бъди здрава, КЛЕМИ!

Общи условия

Активация на акаунт