Лечение с протеолитични системни ензими (7-ма тема)

• 40 990
  • 351
  •   1
Отговори
# 240
И аз обикновено лятото си правя курс с ПЕ, като не си поставям срок докога. Винаги ми се отразява чузесно.
Обаче сега ми стана интересно следното: правих си тест за нетолерантност към храни и ананасът е на първо място по непоносимост. Няма да премахна бромелаина, но си разсъждавам на коя ли съставка от ананаса пък точно съм чувствителна? То ще си покаже като ги почна, само да приключа с няколко пътувания.

# 241
  • Хасково
И аз обикновено лятото си правя курс с ПЕ, като не си поставям срок докога. Винаги ми се отразява чузесно.
Обаче сега ми стана интересно следното: правих си тест за нетолерантност към храни и ананасът е на първо място по непоносимост. Няма да премахна бромелаина, но си разсъждавам на коя ли съставка от ананаса пък точно съм чувствителна? То ще си покаже като ги почна, само да приключа с няколко пътувания.
Може ли да споделиш как провеждаш курса.

# 242
Аз съм го споделяла неведнъж в тази тема - като антибиотик - през 6 часа - в 5 ч. и в 11ч.

# 243
Може ли да споделите по-конкретно в какво Ви се изразява това, че “Ви се отразява чудесно”?
Имате ли някакви конкретни проблеми, заради които ги взимате? Или какъв ефект виждате от тях?
Аз започнах да ги взимам отскоро и все още не мога да дам отзиви.

# 244
Аз ходя на йога и усещам ставите си по-мобилни.

# 245
Аз ходя на йога и усещам ставите си по-мобилни.
Колко време след като ги спрете продължавате да ги усещате по-мобилни?

# 246
Докато пиех серапептаза, бромелаин и натокиназа, бях шест. За година, две ги спрях и ме напитиха разни...
Та питам ви, девойки, възможно ли е ПЕ да се отразят благотворно на хормоналния баланс при постменопауза?
Дали са полезни за нормализиране дебелината на маточната лигавица?

# 247
  • Бургас
Аз знам, че предизвикват кървене, а аз съм с обилен цикъл и ме е страх, но може би в дългосрочен план изчистват.

# 248
Здравейте, изчетох доста по темата, но не разбрах схемата, която беше написал Пинко, който започна тази тема: Панкреатин, Бромелаин, Папаин и Серрапептаза за лечение с протеолитични ензими, а Панкреатинът е комбинация от протеаза, липаза и амилаза, това не го ли изключва от чистите протеолитични ензими?

# 249
  • София
Панкреатинът в пакета е от времето когато нямаше ензими във високи потенции, нямаше Айхърб и пр. и в послествие отпадна.

# 250
Ясно, а бихте ли споделили актуалната схема?

# 251
Бромелаин, Натокиназа и Серапептаза.
Дават го 3 пъти по 1 от всяко, но от темата за iherb съветът беше бромелаин да е 3 пъти по 2 (аз така ги пия).

# 252
Благодаря!

# 253
Бромелаин, Натокиназа и Серапептаза.
Дават го 3 пъти по 1 от всяко, но от темата за iherb съветът беше бромелаин да е 3 пъти по 2 (аз така ги пия).

Може ли линк към тази тема?

# 254
Виждам, че и друг път са задавани тези въпроси, но не видях конкретен отговор.
Как протеолитичните ензими “знаят” да не атакуват здрави клетки или протеини, а само мъртва фиброзна тъкан?
Как ще знаят, да не атакуват колагена в тялото, например?

Отделно, взимането на колагенови добавки заедно с протеолитичните ензими (естествено с разлика от няколко часа) има ли смисъл? Или ще бъдат разградени?

Общи условия

Активация на акаунт