КАУФЛАНД - тема 59

• 62 932
  • 897
  •   1
Отговори
# 510
Някой има ли отзиви за електрическата мелница за сол и пипер на Брио?

# 511
Добре че не купих грозде вчера. На етикета пишеше сладко кисел вкус.
Само кисел е.То от вкус до вкус си има разлика, та може на някой да му хареса. Аз обичам гроздето да е сладко.

Вчера купих яйца 30 бр за 5 .95
И аз. А днеска ги гредам в брошурата ги рекламират за 7 и нещо!

# 512
В Кауфланд белите багери изглеждат много странно. Във всички филиали ли е така или имат "прегорял" служител. Ало меринджей не се гаврете така с персонала пускайте го да почива

# 513
В брошурата гледам олио от гроздови семки - 1 л, 10 лв. Заслужава ли си да инвестирам, нещо като зехтина ли е? Не ми се смейте много, но у нас само олиото и маслото се уважават.
Купувала съм малки разфасовки от гроздови семки за маска за коса и очи. Но пък това ми се вижда като за ядене, за салати.

А имаше ли някакъв ефект маслото от гроздови семки? Чувала съм, че уж много помагало за кожата.

# 514
Затова ли вчера гледах ъ да носят кори с яйца?🤣 Всеки беше награбил по една кора...😃 Изобщо не съм погледнала цената на яйцата, даже не забелязах къде са стояли в магазина...Просто реших, ще са заредили промо яйцата от днес още вчера. А днес на каква цена са в магазина- по брошура или по-ниската?🙂

# 515
Целината стъбла днес много рехави опаковки, уж за 500гр ги продават, а на кантар едва стигаха 400гр.

# 516
Отидох след 19 тази вечер. Нищо не намерих. Толкова обрано беше всичко. Никакви намаления, яйцата бяха по 7 и нещо. Само сладоледа се оказа по 0.79, вместо по 0.89.

# 517
Помислих, че има нова тема, никой не пише...
Ходих днес за електрическата мелница за пипер в магазина на Каблешков, ами няма.

# 518
За рубриката - кисело мляко Балкан не видях днес Joy добре че ще е на промо във Фантастико за същата цена след 2 дни.

# 519
Скрит текст:
Помислих, че има нова тема, никой не пише...
Ходих днес за електрическата мелница за пипер в магазина на Каблешков, ами няма.

Там напоследък нищо няма...

# 520
  • Mostly in my mind
Взех от хлебчето с лук. Тъкмо  изкараха топли. Много е вкусно.
Забелязах една положителна тенденция. Пм Олимпус беше стигнало цена 3.19. В момента ненамалено и 2.59. Дано и качеството е същото.

# 521
Тези въпросни мелнички никога не ги видях в магазина. Не знам дали са им в постоянният асортимент. Миналата седмица си взех от Лидл на Силвър крест, чудни са. С батериите в комплекта, светят, много са хубави. 15 лева, но си заслужават.

# 522
Маята сага с външната батерия най- накрая приключи. Днес отидох специално за това и обиколих всички каси. Доволна съм, че я взех, но ако за всеки продукт с точки трябва да отделям толкова време и търсене, просто не си заслужава.

# 523
Ако за някой ще бъде от полза, при новите ученически пособия са изкарали явно нещо залежало и тези тетрадки, малки и големи са по 0.62 стотинки

# 524
Казах на дъщеря ми, тя в момента точно беше в кауфланд, на Каблешков, според нея, има само с малки квадратчета.

Общи условия

Активация на акаунт