КАУФЛАНД - тема 59

• 62 934
  • 897
  •   2
Отговори
# 495
  • София
Днес в Люлин 6 и за касите на самообслужване имаше опашка и се чакаше доста. А от другите каси, работеха само две. Доста клиенти имаше в магазина.
За първи път в Кауфланд видях кумкуат и купих една опаковка.

# 496
  • София
По принцип са удобни касите за пазаруване, но аз често купувам бира в стъклени бутилки, като и връщам празни бутилки. За съжаление на касите за самообслужване не може да се приспада бележката за амбалажа. Разбрах го в доста отдалечен за мен филиал...

# 497
Голямо удобство са касите на самообслужване, Долче! Ще се хвалиш най-скоро. Жалко, че не приемат ваучери, та се налага периодично да ползвам и другите.
Не ми се е случвало да забие каса.

# 498
Честно казано, като видях, че са оградили касите, се надявах да направят каси на самообслужване.🙂 Интересно ми е какви ще са и другите обновления във филиала ни.

# 499
  • Пеликания
И в нашия град (Силистра) направиха уж подобрение на магазина, ама само преместиха Пекарната, съвсем разместиха всичко, витрината за месо оправиха малко и информацията. Каси не направиха, което щеше да е добре, тъй като почти винаги имам малко неща и трябва да видя на опашки. А вече нямаме каса за до 5 артикула.

# 500
Да, големи опашки стават пред тези каси в последно време при нас. Хора с колички с връх и не особено грамотни технически застават там и започва едно чудене пред екраните и премятане на продуктите. Стига се и до привикване на служител, за да отблокира касата. А всъщност би трябвало това да са бързи каси, а не място за игра на пораснали деца. В началото ползвах само тях, но в последно време попадам в интервали, когато е безпредметно и би ми удвоило времето за минаване през каса.

# 501
Касите на самообслужване при нас имат зачислен служител, защото трябва одобрение, ако има алкохол в покупките. И заради блокиране по някаква причина - вземане на стока от  сканираните, преди да е платена сметката. Недостатък е, че не работят и с бон за амбалаж.
П.П. За мидите: при измиване и почистване винаги едни 10% са негодни - счупени и т.н. Черупките и те са фира, голяма - но най-вкусни са пресните с черупки. И не, детето не изяжда 1 кг мидени ядки Simple Smile

# 502
  • София
В брошурата гледам олио от гроздови семки - 1 л, 10 лв. Заслужава ли си да инвестирам, нещо като зехтина ли е? Не ми се смейте много, но у нас само олиото и маслото се уважават.
Купувала съм малки разфасовки от гроздови семки за маска за коса и очи. Но пък това ми се вижда като за ядене, за салати.

# 503
На нас олиото от гроздови семки  ни харесва повече от зехтин - мек, лек, почти неутрален вкус , но го ползваме само за салати.
Трябва да пробваш защото критериите за вкус и красота са субективно нещо.

# 504
Изобщо не е като зехтина, това е рафинирана мазнина. Подходяща е за готвене, термоустойчива е. Зехтинът е ценен суров, няма да е преувеличено да се каже, че е лекарство - и външно, и вътрешно. Има олио от гроздови семки, което е за козметични цели, това е готварско, но не пречи да си го мажеш където искаш. 😀

Кауфланд не пропуснаха да се разпишат и тази вечер - ябълки на 38 ст., пъпеш на левче и т.н. Не оглеждах много, че само за извара бях тръгнала.

# 505
При нас още днес бяха заредили с промоционалната извара от утре...Каква ще е на вкус е друг въпрос...🤔 Ще видим...
Аз в няколко поредни дни заредих  с 20 х 3 от сметанките 30%. Намалени в нашия филиал по 99 ст. за 3 бр. Като че ли много не им обръщаха внимание, но аз си ги уважих добре.😁 Нямаше особени оферти при вечерните намаления...
Касите на самообслужване сякаш вече работеха...Направи ми впечатление, че отгоре  преди тях, имаше поставен екран (като телевизор) и се виждаше какво става вътре...🤔😒

# 506
Вчера купих кайсии с никаква сладост и вкус от Кф.

# 507
И аз така. Само че грозде. Ужасно е, така че най- вероятно ще го пробутам на семейството в плодова салата.

# 508
Вчера купих яйца 30 бр за 5 .95

# 509
  • София
Добре че не купих грозде вчера. На етикета пишеше сладко кисел вкус.

Общи условия

Активация на акаунт