КАУФЛАНД - тема 59

• 62 922
  • 897
  •   1
Отговори
# 525
Бяха на няколко места "разпръснати", тези формат А4 на един ред, другите А5 на друг.
Просто като ги видях взех от всички и по много бройки, но пак останаха бройки навътре между рафтовете.
Дано има и по вашите филиали, защото наистина си заслужава покупката им, като знам как вървят като започне учебната година.
Такива само, че от Лидл съм купувала по 2,99.
Така изглеждат големите вътре

А това е от Лидл

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 16:10 от Rosheen

# 526
Пробвахте ли лютите чушки, много ли са люти?

# 527
Как съм ги пропуснала? Зелени ли са?

# 528
  • в сърцата на децата <3
Хора, можете ли да ми кажете от кой месец промениха срока за връщане от 60 дни на 30?

# 529
Хора, можете ли да ми кажете от кой месец промениха срока за връщане от 60 дни на 30?

Мисля, че беше октомври.

Самоцитирам се
Цитат
Днес научих, че има промяна в политиката за връщане. От 01.10 срокът за лесна замяна на недефектни стоки е 30 дни, а не както беше до сега 90 дни.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 09:46 от Hrisi

# 530
Насипното козе сирене на Маклер не е хубаво.
Меко и трошливо, добре, че взех само една малка бучка за проба.

# 531
Днес минах набързо за някои неща,нещо ми заби приложението на касата и платих близо 20 лв повече. Като се прибрах естествено вече работеше, но си ме е яд че дадох по 9лв за 500 грамова кутия сладолед , взех  3 кутии и с разликата 4 лв на брой  още повече ме е яд. Отделно платих на редовна цена няколко броя студен чай,царевица в консерва и другото го забравих какво беше намалено с карта

# 532
Как съм ги пропуснала? Зелени ли са?
Зелени са, поне на снимката в брошурата.

# 533
  • в сърцата на децата <3

Мисля, че беше октомври.

Самоцитирам се
Цитат
Днес научих, че има промяна в политиката за връщане. От 01.10 срокът за лесна замяна на недефектни стоки е 30 дни, а не както беше до сега 90 дни.
Октомври Лидл ги направиха 30 дни, Кауфланд намалиха от 90 на 60. Въпросът е кога и те са минали на 30, защото като че ли до не много отдавна стояха табелките в количките, че е 60 дни. Така или иначе ще ходя да нося уреда, но да си знам дали има шанс да ми го сменят или ще го пращат на ремонт...

# 534
Leona_
Ползвам приложението, но за всеки случай имам и пластика, случвало ми се е същото. Почти всеки клиент вече има карта, можело е да ти услужат, и без друго цените вече са много високи.
В такъв случай направо щях да оставя покупките с карта, да ме прощават, но парите не ги бера по дърветата. Та ти си изгубила две кутии сладолед.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 21:22 от Пролетно цвете

# 535
Не мисля, че е имало срок на връщане 60 дни в К. От 90 станаха 30.

# 536
Ползвам приложението, но за всеки случай имам и пластика, случвало ми се е същото. Почти всеки клиент вече има карта, можело е да ти услужат, и без друго цените вече са много високи.

Или си направи скрийншот на картата от приложението,ние така пазаруваме.

# 537
И аз мисля, че от 90 дни направо минаха на 30 дни...

# 538
Не мисля, че е имало срок на връщане 60 дни в К. От 90 станаха 30.

Така е, както съм га написала навремето - цитатът е от 28 септември.

А и какво значение има след 9-10 месеца?

# 539
  • в сърцата на децата <3
Сигурна съм, че имаха период с 60, беше точно когато Лидл ги направиха 30 - тогава даже с един техен служител го коментирахме. Няма значение, явно е било за кратко, отдавна не бях купувала техника. Тъпото е, че сега миксерчето за фрапе ще ми го "ремонтират" до края на сезона за фрапета 😂 Здраве да е! Забърсах един промопакет Нескафе с миксерче на батерии за план Б 😁😁😁😁

П.п Хриси, въпросът беше дали скоро са станали 30 или не. Явно не Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт