91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 9

• 71 158
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • София
https://www.facebook.com/events/1136659483606838/?ref=newsfeed
За когото представлява интерес Simple Smile

# 391
Здравейте, къде може да се види какво е приемното време на директора на училището? Със search опцията в сайта не успях да намеря нищо. Благодаря!

# 392
  • На планетата Земя
Няма публикувано приемно време на директорката, само на учителите.
Опитайте да звъните на публикуваните телефони.

# 393
  • тук-там
И споделете, ако успеете да се докопате до нея.

# 394
  • На планетата Земя
Родителски срещи
На 24.10.2022 г., понеденик, от 20:00 ч. ще се проведе родителска среща за учениците от  11 д,е и  12 д,е паралелки на Немския отдел.

На 25.10.2022 г., вторник, от 19:30 ч. ще се проведе родителска среща за учениците от 11 а,б,в,г,ж класове и 12 а,б,в,г,ж класове.

На 26.10.2022 г., сряда, от 19:30 ч. ще се проведе родителска среща за учениците от 9 а,б,в,г,ж и 10 а,б,в,г,ж класове.

На 27.10.2022 г., четвъртък, от 19:30 ч. ще се проведе родителска среща за учениците от  9 д,е и  10 д,е паралелки на Немския отдел.

# 395
  • София
Благодаря, Mileto.
За 8-ми клас ще са през ноември по информация на класната на дъщеря ми.

# 396
  • На планетата Земя
Да, те нали единствени имаха още в самото начало, така че следващата ще е малко по-нататък.

# 397
  • София
Бях пуснала по-нагоре линк към днешния концерт на Бодра смяна и хора на 91 НЕГ. Аз и приятелка, бивш кадър на Бодра смяна и родител на завършил НЕГ-ър, си доставихме това удоволствие. Страхотни НЕГ-ърчета ( и колегите им от Бодра смяна), страхотна г-жа Цуцуманова.. Heart Никаква може да я няма г-жа Катранджиева във всеки един аспект, но въпреки нея под покрива на НЕГ се случват и прекрасни неща. Надявам се и друг днес да се е насладил  на концерта Simple Smile, жалко, че беше последният от цикъла.

ПП
Скрит текст:
Върнах се назад в личните си съобщения (заради едно предположение), където майка на негърче, която познавам само по форумски и телефонно (но на която много симпатизирам) ми беше  написала преди доооооста време в дадена връзка името на детето си. И днес това дете беше участник, чието име беше казано на сцената, тоест предположих, че майката е там, тя ще се сети, че за нея говоря...Сега се изяждам от мъка, че се разколебах на място дали е същото име. А после (как само си играе съдбата за секунди) се спряхме с приятелката ми да  поговорим с бащата на друг хорист и със самия младеж (близки наши приятели, големите ни деца, все НЕГ-ри, са отраснали заедно от бебета)  - тъкмо си тръгнах, разделихме се и в гръб чух женски глас да се представя на  въпросния татко "Здравейте, аз съм майката на...". Боже, защо не се обърнах? Но първо ми беше неудобно да прекъсна  започналия помежду им разговор и второ ме човъркаше  съмнението това ли беше името на девойката или не..И сега видях, че предположението ми е  било 100% вярно. Нищо, де, друг път, при друг повод  няма да имам колебания. Simple Smile

Горното ме кара да спомена един некоментиран досега, малко страничен позитив на НЕГ - готини родители. Съдбата ме срещна и  покрай моите дъщери,  и покрай форума със страхотни майки на деца от различни випуски, те си знаят кои са. Време е, дами, за бира, кафета, сладкарници и лаф на всякакви теми.. Heart

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 16:54 от пенсионирана русалка

# 398
  • София
Ей, моЙто магаре беше забравило за концерта. Сега, като го прочетох се плесна по челото.Grinning Язък! А е било до нас, почти.

# 399
  • София
Моята дъщеря много иска да се запише в хора, но каза, че няма как да го съчетае с натовареността в 8-ми клас. Може ли да се включи на по-късен етап или само от 8. клас започват?
Има ли някъде из нета видеозапис на някой от концертите? Какво пеят основно?

# 400
  • София
Моята дъщеря много иска да се запише в хора, но каза, че няма как да го съчетае с натовареността в 8-ми клас. Може ли да се включи на по-късен етап или само от 8. клас започват?
https://www.youtube.com/watch?v=RZFqY08z23k&list=PL5kTbB5fMl … bovGymnasiumChoir
В самия видеоканал на хора вече ще видиш/чуеш и други изпълнения.

# 401
  • София
Наистина страхотни! И звучат съвсем професионално!👏🏻

# 402
  • София
Аз много навивах моя син да се пробва и миналата година(9кл), даже към края, се закачи. Сега ходи, но на"аматьорските" сбирки, не при професионалистите.Blush Но не знам подробности.

# 403
  • столицата
От фейсбук
^Ако сте кандидат-студенти или ученици, търсещи информация за специалност, която сте избрали или се чудите какво да следвате в България, Германия и Австрия, заповядайте на предстоящото ни събитие „Избери специалността си!”. Ще се проведе на 05.11 от 10.30 до 15 часа в читалище „Тротоара”. Кауза: да поногнем на госпожа Старирадева. Цена на билет:7 лв. Билети се продават от първа смяна: 103, 301, 302, 303 и втора: 201, 301. Очаквайте програмата на самото събитие с часа на специалностите в следващия ни пост.^

# 404
Къде във фейсбук има повече информация за събитието? Може ли линка?

Общи условия

Активация на акаунт