Жена ми влюбена в колега

• 8 853
  • 203
  •   1
Отговори
# 45
Хванахте се за последния абзац, ама аз се хващам, че жената не излиза с приятелки. Смисъл... дори аз имам приятелки и излизам с тях. Не ми звучи много идилично историята.

# 46
Ти си волна птица, даже и сама можеш да излезеш, без да обясняваш.
Ама не навсякъде е тъй май.

# 47
Знаеш, че не говорех за това Simple Smile

# 48
Аз за свободата на движение говоря, дето тази жена явно я няма.

# 49
  • Далечният изток
И на мен не ми е идилично това семейство...

# 50
Не излиза с приятелки в смисъл, че не ходи по барове и дискотеки всеки петък и събота. Има си свои приятелки извън семейния ни кръг, с които обаче излиза рядко. Не сме си слагали ограничения, не става въпрос за тормоз и пак ще кажа, че не търся вина. Опитвам се да разтълкувам поведението и с цел когато говоря пак с нея да не се поддам на грешна емоция и да "пресоля" ситуацията.

# 51
Велине,  стига рови. Каквото има да става, ще стане. Волът като рови много, накрая лайната падат на гърба му.
Аз лично бих ти извила врата като на пиле, задето си пуснал тема във форум, и то един от най-големите. Описал си историята така, че сте разпознаваеми.
В краен случай, направете си тройка.

# 52
  • Great Britain
Попрочетох, блудкава история бих казала. Sorry.

# 53
И аз чета всички теми тук за секс с колега, а дори нямам колеги.

Както се казва - имам желание, но нямам възможност...

# 54
Мдам, мрънкач и мекушавец изглежда автора.
Човече, кой пуска тема за жена си във форум и да я разпъват чужди хора на кръст. Иначе я "обичаш".
Замисли се, може би си заслужаваш това, което ти се случва.

# 55
Не излиза с приятелки в смисъл, че не ходи по барове и дискотеки всеки петък и събота. Има си свои приятелки извън семейния ни кръг, с които обаче излиза рядко. Не сме си слагали ограничения, не става въпрос за тормоз и пак ще кажа, че не търся вина. Опитвам се да разтълкувам поведението и с цел когато говоря пак с нея да не се поддам на грешна емоция и да "пресоля" ситуацията.
Разбрахме за приятелките, дай сега за децата.

# 56
  • Далечният изток
Авторе, не можем да бъдем обективни, след като имаме голите твърдения само на една от страните.
Може да е гледала филм, може да е чела тема тук за изневяра с колега, може някоя приятелка да ѝ е споделила нещо такова... Въобще вероятни хипотези стотици.
Сега, ти вече си си вкарал муха в главата, дори и развод спомена...
Тоест ти си изяснил за себе си при вариант изневяра какво ще последва. Дали вариантът действително е този, никой тук няма как да знае.

# 57
Мдам, мрънкач и мекушавец изглежда автора.
Човече, кой пуска тема за жена си във форум и да я разпъват чужди хора на кръст. Иначе я "обичаш".
Замисли се, може би си заслужаваш това, което ти се случва.

Кой, кой?
Мъж, който всъщност е жена и си прави гаргара с останалите жени тук (всяка се пита: Как е разбрал мъжа ми и защо си е избрал този тъп псевдоним? За да не разбера че е той? Trollface )
Или, както беше споменато в едно от първите мнения, жената пише книга, сега гради характерите на герои, близки до реалността. Всички знаят, че истинската реалност е бг-мамата.
Trollface

# 58
Не си намерил чат, флирт… нищо. Аз търся всякакви неща в Гугъл от любопитство, а не свързани с моя живот. Включително и тази тема.
Не означава нищо.

# 59
Нищо не гради, Джемсе. Аз да ти кажа като писач. Надценяваш. Тотално зле.

Общи условия

Активация на акаунт