В момента чета ... 78

• 42 884
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Хвърлила съм око на Вода за цветята.
Давам си сметка, че съм станала по-скоро колекционер на книги,  отколкото читател.
Във всеки шкаф имам  доставка.Flushed
Излизам в отпуск и си обещавам, че няма да купя книга или да взема от библиотеката.
Ще си чета натрупаните.

# 691
Сега ме подсещате,че поредицата за Алекс Крос на Патерсън ми е много,много любима.

# 692
Дайте ми, моля, съвет за заглавия за свеки, които да ги има в Читанка, че нещо зациклих..
Иска да чете нещо любовно, но не много, нещо криминално, но без кървища, нещо историческо (Филипката я е изчела)..

# 693
Дайте ми, моля, съвет за заглавия за свеки, които да ги има в Читанка, че нещо зациклих..
Иска да чете нещо любовно, но не много, нещо криминално, но без кървища, нещо историческо (Филипката я е изчела)..
Нелсън Демил? Исабел Алиенде? Кристин Хана?
Тези не знам дали ги има в читанка, но в мейлбукс със сигурност.

# 694
  • София
Книгите на Мариус Габриел, има няколко в читанката.

# 695
На Балдачи миля, че кримките ще стават, любовно - Джудит Макнот.
Добавям и Артът Хейли, много добър автор, има всичко в книгите му.

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 09:02 от fenyx

# 696
Сидни Шелдън, ако не ги е чела вече. Нора Робъртс също.

# 697
  • София
Майка ми чете на Даниел Стийл, Сандра Браун, Нора Робъртс, и от класиката - на Арчибалд Кронин. Но май са по-скоро любовни, а не криминални.

# 698
Благодаря ви, момичета..
Сандра Браун, Нора Робъртс и сие ги е изчела.
Бях ѝ подарила преди време стария си Киндъл с над 800 заглавия, сега ми се жалваше, че ѝ останали само 60-тина заглавия Joy
Пак ще трябва да го зареждам Simple Smile
Благодаря още веднъж Simple Smile
П.П. аз ѝ препоръчах и Лусинда Райли и Дороти Кумсън да пробва ..

# 699
  • Berlin
Алекс Крос къде го четете? Аз в Читанка го изчетох и имам 2-3 ел. книги на мейла, но мисля, че има още доста.

# 700
Миж, "Островът"? Има любов, има драма...
Гийом Мюсо защо не... Кейт Мортън също... Но не знам дали има нещо в Читанка от тях.

При мен "Дървесна история" върви възмутително бавно. Няма пряка реч, много герои, много съдби, а и трябва все да съм с телефона, за да се информирам за видовете дървета. Трудна ми е, аз не чета по принцип едновременно две книги, но май ми се иска да започна и нещо по-динамично паралелно.

# 701
Джой Филдинг мисля, че е точно това - хем крими, хем любоФ Simple Smile
Аз започнах трилогията на Кен Фолет XX век, дано я завърша преди края на годината Simple Smile
Устоите на земята много ми хареса, само дето не можах да намеря Свят без край Sad

# 702
Няма нищо любовно при Джой Филдинг, тя си е съвсем трилърова авторка. Но за Мюсо съм съгласна, особено тези които ги има в Читанка.

# 703
Сетих се и за "Джойленд" на Стивън Кинг, там имаше трилър, имаше и малко романтика, доколкото помня...

Кен Фолет и "Устоите..." много ми харесаха, но миналата година забуксувах на "Свят без край", трябва пак да ѝ дам шанс.

# 704
Няма нищо любовно при Джой Филдинг, тя си е съвсем трилърова авторка. Но за Мюсо съм съгласна, особено тези които ги има в Читанка.
Ами аз Кукла на конци съм чела, и си имаше доста силна романтична жилка. Освен ако не бъркам нещо Rolling Eyes Виж Джейн бяга също съм чела, но отдавна и нямам много спомен.

Общи условия

Активация на акаунт