Дете родено без анус?!

• 154 605
  • 532
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ще проверя днес в банката и веднага ще пиша.

# 286
Благодаря ви.

# 287
   Здравейте.
Може би не е точно тук мястото да попитам,но все пак........Синът ми е 4 годишен и има лека форма на хипоспадия. До седмица, две ни предстои операция в София (ние сме от Варна).За сега имаме намерение да я направят в Пирогов, не сме сигурни за името на хирурга още. Ако някой може да ми помогне с информация относно специалистите , които работят в тази сфера, ще съм много благодарна.  Ще пътуваме от Варна специално за това и ми се иска да знам колкото може повече. Благодаря предварително на всички и желая успехи и попътен вятър.До скоро!!!

# 288
  • София
Отново питам за ИБАНът на първа страница.

Новата банкова сметка на Дружеството е:

УниКредит Булбанк, клон Руски паметник, София
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG97 UNCR 7630 1076 8091 71
Научно дружество по детска хирургия

Моля пишете като цел на дарението "Лечение на проблемни деца" и пишете името си заради отчета.
Искам да изтъкна, че даренията са по Ваше желание и че ще бъдат използувани както и предния път за 
проекта.
Благодаря на всички състрадателни сърца!  Hug

# 289
  • София
Ако някой може да ми помогне с информация относно специалистите , които работят в тази сфера, ще съм много благодарна. 

В детска урология на "Пирогов" с този проблем се занимават доц.Кюркчиева, д-р Пандарев, д-р Момчилов.
Телефонът на д-р Пандарев е 0889 625 990

# 290
Отново питам за ИБАНът на първа страница.

Новата банкова сметка на Дружеството е:

УниКредит Булбанк, клон Руски паметник, София
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG97 UNCR 7630 1076 8091 71
Научно дружество по детска хирургия

Моля пишете като цел на дарението "Лечение на проблемни деца" и пишете името си заради отчета.
Искам да изтъкна, че даренията са по Ваше желание и че ще бъдат използувани както и предния път за 
проекта.
Благодаря на всички състрадателни сърца!  Hug

Благодаря, д-р Оги, сега вече ИБАН-ът е ок. Simple Smile) Пожелавам ви много успехи и да помагате на все повече деца.

Може би трябва да промените и сметката на първа страница, защото хората първо виждат нея.

# 291
И дано никога не ни се налага да ви търсим по работа Simple Smile))

# 292
Много благодаря за информацията. Когато имам резултат ще споделя. До скоро.

# 293
Това е ужасно Sad
Но Чернобил още дълго ще ни напомня за себе си  Sad

# 294
  • Стара Загора
Ужас!!!!! Sad

# 295
Пиша ви от Варна....с хипоспадията.Вече сме си в къщи, всичко мина добре.Оперира ни доц.Кюркчиева.
Описала съм подробно на този адрес:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=196820.new#new

# 296
diatod2, много се радвам за вас!

Дано детенцето ви няма повече усложнения!

# 297
Моето дете е родено без анус.Вече 7 години живея между пералнята и простора.За капак имаме и неврогенен пикочен мехур.Операциите бяха успешни, но след това започна теглото-зацапване и напикаване/които продължават и до днес/.Не знам защо го пиша, може би за да ми олекне.Следя темата, очаквайки майка минала през този ад да сподели опит, но никой не се включва.Срещнахме се с проф.Бранков/невероятен човек и професионалист/, но просто в нашия случай нищо не може да се направи.Не ми се мисли как ще ходи на училище.А е толкова усмихнато и лъчезарно дете/не си хваля детето/, учителките в градината все я хвалят, но децата я избягват.Стана дълго, но ми олекна малко.Ще ме извините,ама до преди малко ми рева, че никой не си играел с нея и си поревах и аз.

# 298
Мила, hisa!

Не унивай!
Няма ли никакъв шанс да се излекува малката?

Да, доц. Бранков е невероятен и като ЧОВЕК, и като лекар!  Hug

Сигурна съм, че има решение за вашия случай. Просто...трябва да се намери!

Бъди силна! Детето ти го заслужава!

Желая ви късмет и кураж!

# 299
Благодаря ти,Мишел!Имах нужда от подкрепа.Аз по принцип съм много силна, но по някога и аз рухвам.А детето ми наистина заслужава да е обичано и щастливо. Hug за теб и малкия ти мъж-Виктор.

Общи условия

Активация на акаунт