Магазин Sinsay - тема 5

• 46 926
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, имам направена голяма поръчка на 16ти, ноооо си стои от 5 дни "готова за изпращане"
На някой случвало ли му се е?
И какво да правя, да пиша ли мейл или да им пиша във фб някъде?

# 136
Всичко е наред, редовно се случва по време на намаления. Просто я изчакайте, ще я получите Simple Smile

# 137
Тази седмица получавал ли е някой превод на суми след връщане онлайн?
Аз още чакам за връщане от 08.07.Получих имейл,че е одобрено връщането на 15.07,но оттогава нищо.Друг път до 2 дни след имейл са ми били връщали парите.Понеделник ще звънна,за да видя какво се случва.

Аз върнах две пратки я понеделник.
Вчера получих имейл със следния текст : Стойността на стоките, както и разходите за експедиране ще се върнат в рамките на работни дни по Вашата банкова сметка.

Само не разбрах колко работни дни

# 138
  • Пловдив
Здравейте, имам направена голяма поръчка на 16ти, ноооо си стои от 5 дни "готова за изпращане"
На някой случвало ли му се е?
И какво да правя, да пиша ли мейл или да им пиша във фб някъде?

И при мен е така с тази разпродажба. Аз си чакам. Не са ми спешни. А и доста поръчки ми се насъбраха и от други сайтове, та ми идва даже добре. Simple Smile

# 139
Да, нормално е да има забавяне при разпродажби. Моята поръчка от 16.07. (минутки след полунощ направена) пристигна вчера в офиса.
Аз да попитам...когато сте отказали поръчка от линка на Спиди, после обаждат ли ви се пак от офиса за потвърждение?🤔 Имам 2 пропуснати повиквания от днес и си помислих, че е възможно да са звъняли от офиса...

# 140
  • Пловдив
Да, нормално е да има забавяне при разпродажби. Моята поръчка от 16.07. (минутки след полунощ направена) пристигна вчера в офиса.
Аз да попитам...когато сте отказали поръчка от линка на Спиди, после обаждат ли ви се пак от офиса за потвърждение?🤔 Имам 2 пропуснати повиквания от днес и си помислих, че е възможно да са звъняли от офиса...

На мен не.

# 141
За пореден път нещо липсва от върнатите ми неща към тях, къде ги забутват и защо го правят?!
В понеделник отново ще звъня! Имам още две пратки за връщане и приключвам с тях! Супер гадно е да не знаеш дали ще си получиш дадените пари, след като и стока няма при теб вече.

# 142
  • Gorni Bogrov
От всеки магазин ли в София може да се взема поръчка направена през сайта?На мен ми дава само вземане от магазина в Ринг мол.

# 143
  • София
От всеки магазин ли в София може да се взема поръчка направена през сайта?На мен ми дава само вземане от магазина в Ринг мол.
Само тази възможност излиза и затова никога не съм я пробвала. Иначе съм връщала в мола на Цариградско шосе, откъдето се случва да минавам от време на време, но за съжаление в сайта не излиза.

# 144
  • София
И аз се чудех защо само от едно място излиза като опция...
Чудех се дали няма да пуснат безплатна доставка, често правят така в последния ден на намаления, ни засега не виждам такава.

# 145
Едно от момичетата ми беше казвало, че ринг мол им е нискооборотен и могат да си позволят да обработват онлайн поръчки, че нямат работа иначе. А и там само женско има. Магазина е много малък. В the mall е доста по-голям.

# 146
  • София/Севлиево
От днес ми пише, че поръчката е готова за изпращане.Колко ли ще седи тъй?Тази ми е едва втората по интернет.Първият път стана сравнително бързо,но сега с тези намаления...

# 147
И аз този път се олях, но поръчах всичко, за което се колебаех последния месец.
Очаквам да пристигне огромен плик/ кашон, но поне да съм сигурна става ли въпросното нещо, не става ли…

# 148
Очаквам тези дни поръчката си, днес получих мейл, че най-после са я изпратили.

Да оставя положителни отзиви за малко дрехи от House - пак съм доволна от поръчката си.
https://www.housebrand.com/bg/bg/sportni-dzog-ri-3388l-48x от тези джогъри поръчах 3 броя - в черно, лилаво и розово. Супер са! Топли, ватирани, с висока талия.
https://www.housebrand.com/bg/bg/suits-rt-s-kaculka-0864m-38x суитчър, пак е ватиран. С отстъпка за нов акаунт цената и на джогърите, и на суитчър става 11,69 лв, което е супер!

Поръчах две блузи от този модел - в зелено и синьо - уголемени са, като плат е много хубав - приятен и мек, цветовете са много красиви. На мен ми идват широки в рамене (понеже съм с тесни), съответно, и с много дълги ръкави. Ще пробвам по-малък номер.
https://www.housebrand.com/bg/bg/riza-9980p-67x

# 149
  • София
Днес пуснах четвъртата си поръчка от началото на намалението...И все се стремя към новата сума за безплатна доставка поне. Разоряващо...

Общи условия

Активация на акаунт