Термин март 2023 ❤️💙

• 40 807
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Любомирова ме гледа, иначе съм при доц. Хинкова. Къде е по - хубава апаратурата в Кирм или в сърце и мозък. По принцип мислех да ходя в св. Марина при Панайотова, която се занимава с фетална морфология, но разбрах, че е с ковид и не работи

За мен лично, апаратурата в КИРМ е на ниво.

# 616
Здравейте момичета! Има ли някой с Бело течение ? При мен е доста и незнам дали да се притеснявам или е нормално.

Караджова - при мен на 7 г.с +4 беше 13.48 мм и ми казаха,че всичко е нормално .Не мисля ,че изостава при теб. Но наистина се прегледай някъде , където е по-добра апаратурата.
Да де ама аз по дата на последния цикъл съм 8ма седмица...

# 617
Размерите от снимката са на сака,не на ембриона.

# 618
Karadzhova88, а всъщност овулацията знаеш ли кога е била? Да не е била късна и сега да се притесняваш.
Здравейте момичета! Има ли някой с Бело течение ? При мен е доста и незнам дали да се притеснявам или е нормално.

Караджова - при мен на 7 г.с +4 беше 13.48 мм и ми казаха,че всичко е нормално .Не мисля ,че изостава при теб. Но наистина се прегледай някъде , където е по-добра апаратурата.
Да де ама аз по дата на последния цикъл съм 8ма седмица...

# 619

На мен ми се появи, но не е много. Знам, че се появява за да се предпазиш от бактерии по време на бременността. Но ако е твърде много по-добре се консултирай с лекаря си.

Ами не е малко и е по воднисто. На 23-и съм на преглед и тогава ще имам възможността да се консултирам с лекар .

И моето е по воднисто. Но го определям в рамките на нормалното, като количество. Да не са ви намръзнали краката, в нас когато вървя боса по терикота ми намръзват, въпреки че е лято и преди няколко седмици имах такъв по засилен период. За това гледам да ги държа топли.

Незнам , у нас навсякъде е паркет и аз никога не съм боса дори да е лято. Но може да е настинка , защото вратите и прозорците са постоянно отворени.

# 620
Алисе Османалиева, и при мен от понеделник започна по - обилно и воднисто течение, попитах док вчера на прегледа изрично, и  каза, че не е притеснително.
Има ли сърбеж и/или мирис?

Ако имаш притеснение мисля, че можеш да попиташ личния лекар. За моя най-голяма изненада, преди пандемията имах течение, и отидох при личния лекар и всъщност той взе секрет 😳😳 но пък вместо да се притесняваш докато дойде време за прегледа, може да е вариант 😉

На мен ми се появи, но не е много. Знам, че се появява за да се предпазиш от бактерии по време на бременността. Но ако е твърде много по-добре се консултирай с лекаря си.

Ами не е малко и е по воднисто. На 23-и съм на преглед и тогава ще имам възможността да се консултирам с лекар .

И моето е по воднисто. Но го определям в рамките на нормалното, като количество. Да не са ви намръзнали краката, в нас когато вървя боса по терикота ми намръзват, въпреки че е лято и преди няколко седмици имах такъв по засилен период. За това гледам да ги държа топли.

Незнам , у нас навсякъде е паркет и аз никога не съм боса дори да е лято. Но може да е настинка , защото вратите и прозорците са постоянно отворени.

# 621
Добро утро, момичета? Как сте днес? На мен ми се гади жестоко,направо ми се реве и едва изпих едно хапче от общо 5,не знам наистина,дано намалее поне,че вече ме е страх от повръщане. 😐

# 622
Мислех вариант за късна овулация, по принцип не съм я  засичала точно този месец, но след като направих теста на 3ти ден закъснение и ми излезе хубава втора черта и то не с 1ва урина, най-вероятно не е късна.. Не знам, съжалявам, че ви занимавам, явно няма да съм част и от тази група скоро..

# 623
Аз за сега съм добре, ама вчера вечерта толкова ми се гадеше, че място не можех да си намеря, по едно време ми се искаше да върна нещо че да ми олекне...
Караджова, стига с тези лоши мисли! До последно трябва да мислиш положително, не се предавай. Ние, понеже сме ин витро, имахме 4 яйцеклетки, всички се оплодиха до 3ти ден, след това отидохме на 5тия и ни казаха, че изостават и ще ги изчакат още 1 ден. От там с ММ запалихме колата и към един манастир, помолихме се с цялата вяра, която имаме и на следващия ден ни казаха че едно е наваксало и сега това едно е в коремчето ми, а теста си го направих на празника на същия този манастир. Вярвай, пак казвам - чудеса се случват! 🙏🙏🙏

# 624
Караджова,не го отписвай. Лошите ти мисли влияят зле на плода. Все пак има пулс, все пак расте, макар и бавно, може да навакса. За целта е нужно да го подхранваш-с хубава храна и позитивни мисли. Другата седмица си на лекар и ще ти каже. Стискам палци!

Ирната, много е неприятно това гадене...При теб явно е класика-сутрешно. При мен се засилва вечер, много е странно. Забелязах,че ми понасят храни, които не миришат много: черен хляб печен, евентуално със сирене, белен морков хрупам, солети, айрян...

MrvV, как се чувстваш ти днес?

# 625
So close, благодаря, че попита. Явно с теб сме сходни, при мен също вечер е по силно, даже мъжа ми се шегува, че като се върне той и лошо ми става 😂😂😂
Аз също съм на сухари със сиренце, моркови, варен картоф... А как ми липсва кафето ммм

# 626
Моето като цяло е постоянно,но днес е нещо страшно,а някои миризми ме убиват. Веднъж ме дразнят,после не,после пак. И как да ям,аз нямам удоволствие от храната,ям абсолютно насила.

Караджова,дори не мога да си представя колко ти е трудно, защото не съм била в подобна ситуация,но въпреки всичко мисли положително доколкото е възможно. Пращам ти много положителна енергия!

# 627
Алисе Османалиева, и при мен от понеделник започна по - обилно и воднисто течение, попитах док вчера на прегледа изрично, и  каза, че не е притеснително.
Има ли сърбеж и/или мирис?

Ако имаш притеснение мисля, че можеш да попиташ личния лекар. За моя най-голяма изненада, преди пандемията имах течение, и отидох при личния лекар и всъщност той взе секрет 😳😳 но пък вместо да се притесняваш докато дойде време за прегледа, може да е вариант 😉

Не, няма сърбеж и мирис . В Брюксел запазването на час е трудно , ако се обадя сега ще ми дадат час за след месец. За това ще си изчакам прегледа на 23.08

# 628
Момичета, аз малко се притеснявам. Вече съм 10+1 и напрежението в гърдите ми изчезна, както и спря да ми се гади. Надявам се да е от преходността на симптомите и всичко да е наред.

# 629
plmnch,  не се притеснявай, а се радвай, че гадните неща си отиват и идва хубавата част. Наслаждавай се!
 Караджова, никакво отчайване! С вяра всичко се постига!
 Аз си лежа в болницата. Кървенето спря. Много съм доволна. В понеделник ще ме види лекаря да видим как вървят нещата с отлепването.
 Малко и аз да се оплача! Нямам назначени никакви системи. Само инбекции. Но още с приема ми сложиха абокат, уж за всеки случай. Ей, хора!!!! Не съм от тия дето се оплакват. Не знам как го бяха сложили, но много ме болеше, дразнеше ми. Цяла нощ не съм спала. Идеше ми да си отхапя ръката. Няколмо пъти помолих да го махнат. Не можело. Ако съм била прокървяла пак нямало да могат да намерят вена. Е, най- накрая преси малко с малко неохота, ама фо махнаха. Нов живот живея. Но със сигурност е имало някакъв проблем, защото се вижда точка къде е притискал и се е опитвал да излезе. Бели кахъри 😁

Общи условия

Активация на акаунт