🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

  • 38 992
  • 594
  •   1
Отговори
# 105
  • София
  • Мнения: 13 212
Тя май каза с овче мляко, че го направи или бъркам? Ако е с такова, може да не е кисело.

Много обичам азиатска кухня, ако не е твърде люта, щеше да ми е много интересно да пробвам всичко. А панакотата изглеждаше страхотно, любим десерт ми е, но никога не съм правила у нас. Мисля да пробвам.

# 106
  • Мнения: 33 123
И аз мисля, че с кисело мляко няма да ми хареса...

# 107
  • Мнения: 33 439
След като е снимано преди година Манчо е давал задачи. Изпуснала съм с череши е. Обожавам панакота Yum

# 108
  • Мнения: 12 185
Понеже почти никога нямам прясно мляко в нас, правя картофено пюре с масло и водата от картофите. Когато го разбия много хубаво и стане пухкаво, добавям заквасена сметана, каквато почти винаги имам вкъщи. На мен ми харесва, леко киселее. Понякога слагам и 1-2 триъгълничета топено сирене.
При тази жена, основното бяха подправките. Явно ги познава добре и ги съчетава. Направи ми впечатление и едно от ястията (не помня точно кое), че го беше поръсила с пчелно млечице. Явно ползва някои продукти по нестандартен начин.

# 109
  • Мнения: 15 670
Без да съм опитвала много от азиятската кухня,смея да твърдя,че не е мойта.Само като ми замирише....ме отблъсква.В корейският магазин влизах няколко пъти,нищо не ме грабва и от ястията на щанда.Отделно,че е доста скъпо,та съвсем няма смисъл от опити.Затова и не знам какво да кажа за менюто на домакинята.Хем традиционно готвила,хем експериментира,което пък е минус за Манчев.Не може да намира кусури.

# 110
  • София
  • Мнения: 4 429


Рене Йошида

Черешката на тортата (12.07.2022)

Сезон 17 Епизод 37





































# 111
  • Мнения: 10 652
Интересна беше вечерта, бих яла всичко. Не ми допадна само фолиото на ребрата и лимоните, които не бяха био, демек не им се яде кората.

# 112
  • earth
  • Мнения: 1 334
Много скучна група участници тази седмица. Даже на бързи обороти не ми се гледа.

Не знам дали някой вече е писал за аспержите (чукча не читатель, чукча писатель) - те правят урината да мирише. Обаче само около половината хора усещат тази миризма (генетично е). Затова някои хора не обичат аспержи.

# 113
  • София
  • Мнения: 564
Стори ми се, че дамата използва готови платки за пелмените, Някой знаели дали и къде се продават такива?

# 114
  • Мнения: 6 837
Понякога правя карт.пюре с водата, олио и малко оцет+тарос. Харесва се вкъщи.
Винаги съм се чудила на актрисата от голямото добро утро, защо не направи нещо за зъбите си. Не е като да няма възможност. Известна е не само заради себе си, а и често я канят някъде, с хора работи...

# 115
  • Мнения: X
Докато някои на маймуни се направиха от преправяне, други пък залагат на естественото. И мъжът на Силвия Лулчева, Васил Бинев ли беше, много се тиражира по сериалите напоследък, а зъбите му са трагични... Ама и с тях е актуален.

# 116
  • София
  • Мнения: 2 813
Каква е разликата между пелмени и равиоли?

# 117
  • Мнения: X
Каква е разликата между пелмени и равиоли?
Формата 😀 И едните са европейска храна от романтичната Италия, а другите от западналите руски (и някои други славянски) кухни...

# 118
  • Мнения: 6 510
Много интересна вечер, истинско кулинарно вдъхновение! Чушка е красавица. Simple Smile
Рене да се благодари, че е в компания от ядящи, отворени към новости и без всякакви "алергии" съчерешковци. Smiley

# 119
  • Мнения: 207
Стори ми се, че дамата използва готови платки за пелмените, Някой знаели дали и къде се продават такива?

Сега проверих тяхната рецепта - използват готови кори за гьоза. Аз нямах идея къде да открия в нашия град и си ги направих сама 😁

Общи условия

Активация на акаунт