🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 38 960
  • 594
  •   1
Отговори
# 90
Манастирът е Свети Николай, над село Калугерово (до Пазарджик е). Преди време имах щастието да отида там, прекрасно е.

# 91
Домакинята ми е много мудна и заспала.

# 92
  • София
Рене Йошида готви като за световно.
Такова чудо скоро не бях виждал. Истински щастливец е мъжът до нея. Уау. 😊

Васил си е буржоа до мозъка на костите. 😉
Вижте само как стои на масата. Все едно идва директно от някоя кралска маса...

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 21:00 от Diavolo

# 93
Младежът как маха от чинията. Другите разсъждават възвишено, опитвайки ким чи, ама момъка нагъва като невидял. Явно е, че Рене готви, защото омитат чиниите.

# 94
Събудете ме като свърши, позаспах.

# 95
Рене Йошида готви като за световно.
Такова чудо скоро не бях виждал. Истински щастливе е мъжът до нея. Уау. 😊

Васил си е буржоа до мозъка на костите. 😉
Вижте само как стои на масата. Все едно идва директно от някоя кралска маса...

Мъжът й готви повече и от нея 😉

Пелмените от тази вечер съм ги готвила по тяхната рецепта и още доста неща от профила им в инста (https://instagram.com/funkooks). Много изненадващи комбинации, но всичко, което съм пробвала е било страшно вкусно.

# 96
Злобчо е шефчето.
Гостите занемяха и почти не говориха пред вкусното и непознато меню.
Младото момче даже дума не обели 😀.
Предполагам обаче, че е било много деликатно и по мой вкус меню.
Домакинята хич не ми се струва мудна, а балансирана.

# 97
Не мога да кажа мудна за жена, която успя да сготви толкова много неща. Сигурно нищо от това не бих могла да приготвя, но ми беше много интересно.

# 98
Много ми хареса тази вечер – различни и непознати ястия, приготвени с вещина и хубаво настроение

# 99
Кулинарна вакханалия тази вечер. Дамата заслужава няколко епизода от Черешката в главната роля. Ще я потърся в нета и ще опитам нейна рецепта, обещавам си.

# 100
На мен тази жена ми е неприятна, не знам защо и като цяло доста занемарена, но явно готви добре и по цял ден!

# 101
  • София
😳 Тази мацка ми събра погледа, отвинтя ми главата, остави ме без дъх 😵💫. Браво! 👏🏻
Много интересна вечер с непознати / явно вкусни / ястия 😉. Аз харесвам азиатската кухня, доколкото съм се докосвала до нея - за жалост не в оригинал  / китайски и индийски ресторанти/. Яла съм суши приготвено от суши-майстор - няма нищо общо със суши-ресторантите 😉.
Бих пробвала непременно картофено пюре с кисело мляко - и без това правя заливките на мусака и дроб-сарма и застройка на супи с кисело мляко, вместо с прясно. Ако събера смелост, може да се пробвам и с панакотата 😂

# 102
Пробвала съм пюре с кисело мляко ,не защото ами нямах прясно.
Киселеняв вкус ,гадно е.
Сега като нямам прясно мляко,слагам сметана

# 103
Тази женя ме отвя, била съм из Азия доста пъти, в няколко държави, не е това моята кухня, но… шапки долу, готвене като за световно, мини градинка и коте…

# 104
С кисело мляко би било невкусно, според мен.
Може със зеленчуков бульон и/или водата от картофите, както и много масло (при липса на прясно мляко/сметана).

Общи условия

Активация на акаунт