🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 38 955
  • 594
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тъй, тъй, за нас е нов, а дали има и други неизлъчени седмици? Да ги пускат, че юли си е скука...

Не, само тази, поне така разбрах.
А и сега погледнах програмата за другия понеделник в сайта на Нова и там пише, че ще дават черешката, но не пише: 'Нов сезон' За първи път го изписват така откакто започнаха вече близо от месец насам, т.е. ясна е работата... Ще въртят стари, вече излъвани неща.

# 76
К´во да правим: стари - стари... Поне нещо да гледаме. Програмата през лятото  е много скучна

# 77
Хубаво е, че пак ще дават Черешката! Домакинът ме впечатли с това, че се беше подготвил, участието му беше насочено и към зрителя. Мен по принцип ме дразнят участници, които си въобразяват, че зрителите са глупави и се отнасят като към плебс. Еми Маша не може да готви, ок, не е длъжна, ама да ме баламосва, че това направила, онова направила, както и Лорчето, Калинчето, си е пренебрежително отношение към зрителя. Така го чувствам. В. Петров, Боев, Мария - всеки готви според възможностите си, бяха откровени към зрителя, показаха отношение и идеи.

# 78
Мари,много ти благодаря за всички качени епизоди и серии от бг предавания и сериали. 🌹
Много ми хареса снощната вечеря,като започнеш от Васил Петров та до последната дива ягодка в десерта.
Даже и компанията не ме дразни. Харесва Рене,също и мъж ѝ Джун,следвам ги в социалните мрежи.Обичам агнешко,обичам краставици Гергана,обичам Либер танго,обичам “Йестърдей”,обичам там на село в Пазарджишкия край,и много ми липсва. И изобщо не ми пречи цялата тази мешавица 🙈
Най-вкусната курбан-чорба,която съм яла се прави на празника на църквата “Света Неделя” в родното ми село и най-сладката питка е тази,която се раздава там.
Абеее поплаках си малко.

# 79
  • Варна
Мари,много ти благодаря за всички качени епизоди и серии от бг предавания и сериали. 🌹
Много ми хареса снощната вечеря,като започнеш от Васил Петров та до последната дива ягодка в десерта.
Даже и компанията не ме дразни. Харесва Рене,също и мъж ѝ Джун,следвам ги в социалните мрежи.Обичам агнешко,обичам краставици Гергана,обичам Либер танго,обичам “Йестърдей”,обичам там на село в Пазарджишкия край,и много ми липсва. И изобщо не ми пречи цялата тази мешавица 🙈
Най-вкусната курбан-чорба,която съм яла се прави на празника на църквата “Света Неделя” в родното ми село и най-сладката питка е тази,която се раздава там.
Абеее поплаках си малко.

Eeee, ето един позитивен отзив, носещ настроение и оптимизъм, но също и малко носталгични сълзички. Изкефи ме след мрънканиците кой какво не ядял, ама това било банално, онова било не знам си кво....
Аз пък обожавам агнешко и особения му вкус - див и екзотичен, който ми напомня хиляди неща. И не е нужно някой (в случая Васил Петров) да пее "Излял е Делю Хайдутин" за да представя на вечерята си български дух и традиции. За мен всичко беше оригинално, юнашко, имаше настроение, имаше атмосфера. Получи му се.

# 80
Аз не прочетох и една критика тук спрямо Васил Петров и вечерята му. Просто някои хора споделихме, че не ядем агнешко, защо това се приема за мрънкане си е ваш проблем.

# 81
Еми не ядем, да, мирише ми отвратително и не мога да го преглътна. Същото и с овчето мляко, брррр.

# 82
Агнешкото си е тежко и поне аз като ям не е по много. Агнешка супа обичам с пресни подправки.
В. Петров създаде атмосфера и аз бих му дала десятка за мястото, където бяха.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 17:41 от femmi2

# 83
  • София
На мен много ми хареса всичко, което направиха. От всичко бих яла с удоволствие, обстановката също беше много приятна, а Васил Петров е удоволствие да го слушаш, докато пее. Е, не сготви той, но се постара и подходи с уважение към гостите.

# 84
И без да го гледам Васил Петров във ЧТ много ясно го виждам във въображението си как се мотае с чаша в ръка, докато някой друг готви.
Толкова е статичен милият, че колкото пъти се сетя за него, все ми идва наум вицът за сър Джон, който спортувал само спортове, в които да не му се разлива уискито Joy

# 85
Толкова е статичен милият, че колкото пъти се сетя за него, все ми идва наум вицът за сър Джон, който спортувал само спортове, в които да не му се разлива уискито Joy

Голфът затова е един от най-скъпите спортове.
Аз много го харесвам, пристрастна съм, признавам. Статичен или не, много бих се радвала да спечели плакета. Агнешко и аз не консумирам, причини много за това ми решение.

# 86
Гледах го и аз сега. Ами много ми хареса вечерята, с удоволствие бих присъствала на такава. Засега няма дразнещи елементи. Може да бе е сготвил всичко, може да съм раздвоена спрямо младото агнешко, но бих му дала 10. Сигурна съм, че всичко е било уникално вкусно, цялата концепция беше отлична.

# 87
Много участници са канели гостите си във вили или къщи за гости, но малцина са оставили приятни впечатления у зрителите. Все пак характерът на домакина е определящ. На Васил Петров му личи, че е в мир със себе си...

Такива вечери харесвам – да се види щедростта и гостоприемството на домакина.

# 88
Аз не си спомням скоро да съм гледала подобна виртуозност и фантазия, каквато проявява в момента Рене Йошида. Манчев в сравнение с нея изглежда като ученик. Браво! Ако не спечели тази седмица, наистина ще е много нечестно.

# 89
Какъв беше този ВИП манастир, страхотно поддържан, има добри спонсори.
Васил Петров ми е сноб, харесвам го като певец, но като човек ми е статичен. Не ме дразни, че не може да готви-перфектно си е избрал място, домакини.
Не бях виждала човек с Ray Ban очила да пълни агне и да го вкарва в пещ на село.
Момчето от Америка ми допада, възпитано и интелигентно.
 Одраната котка на Рене ми е смешно-стряскаща!

Общи условия

Активация на акаунт