🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

  • 38 951
  • 594
  •   1
Отговори
# 60
  • София
  • Мнения: 4 429
Васил Петров


Черешката на тортата (11.07.2022)
Сезон 17 Епизод 36

Манастир "Св. Николай" с. Калугерово



















# 61
  • Мнения: 7 427
Аз да попитам: Васил Петров има ли семейство, жена, деца?

# 62
  • Мнения: 15 662
Пак не изгледах целият епизод,но до средата каквото видях одобрявам.Вие нямате забележки,значи всичко е било тип-топ.
Утре кой е домакин?

# 63
  • Мнения: 35 645
Пак не изгледах целият епизод,но до средата каквото видях одобрявам.Вие нямате забележки,значи всичко е било тип-топ.
Утре кой е домакин?
Блогърката

# 64
  • София
  • Мнения: 4 429
Пак не изгледах целият епизод,но до средата каквото видях одобрявам.Вие нямате забележки,значи всичко е било тип-топ.
Утре кой е домакин?
Утре, ще е

# 65
  • София
  • Мнения: 2 806
Жалко, че както се снима форматът, не може да има + оценка на зрителите / чрез SMS/ 😜 Щеше да е много забавно 😂

# 66
  • Мнения: 5 309
Аз да попитам: Васил Петров има ли семейство, жена, деца?

Доколкото ми е известно има приятелка, но няма деца. Следя го във ФБ, там качва понякога кадри с тъмнокоса дама, но не съм се задълбочавала по отношение на личния му живот, тъй като ме вълнува основно изкуството му.

# 67
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
  • Мнения: 9 415
След малко ще си пусна епизода,но от вас разбирам,че вечерта е минала страхотно.
И в предното му участие(Мари мар е дала линк) пак така други му готвиха,но беше в Родопите и едни чевермета пак се мятаха,едни песни.
Не бих яла от месото,но не мога да си изкривя душата,че  точно такива вечери са най-топли и запомнящи се.

Днес готвих ястието на Маша с месото и картофите.Вкъщи много им хареса.Майонезата се беше разтекла из цялата тава и направила вкусен сос,казаха.Месото ми беше свинско котра филе.

Чудя се с пилешко филе,че имам 2 кила в хладилника дали ще стане така добре или по рецепта е със свинско и нищо друго.Дори мисля да добавя и пресни гъби по препоръка тук от форума.

# 68
  • Мнения: 3 332
Да, става и с пилешки филета. Начукай ги и ги Мариновай малко със соев сос после редиш картофи, филе, гъби на слайсове, лук повечко над всички филета, заливаш с майонеза и печеш ок. 40 мин на 180 гр. Да се зачерви отгоре.
Васил, мисля, че се ожени за продуцентката си. Но деца нямат, може и да греша, разбира се.
Ох, текога ми лигите с това агнешко на пещ.
Добра кухня и хубава обстановка и компания какво друго му трябва на човек.
Макар че като се замисля пееш цял живот Франк Синатра и хоп отиваш в Родопите или Калугерово да покажеш българското.
Ами пей и на български.
Манчо що оценява?
И каква му е задачата? Имаше ли задача от него или съм пропуснала нещо.

# 69
  • Мнения: 5 300
Кой, както ще да ми го сготви агнешкото няма да го ям. Като бях малка нашите гледаха овце, имала съм възможност да го опитвам под най-различни форми, не е моето и това е.

# 70
  • Мнения: 8 422
И аз съм така с агнешкото. Младо, старо... няма значение. Мирише ми и ме отблъсква миризмата. Правила съм опити много пъти.

Много ми хареса вечерята. Впечатли ме как Васил Петров съчета битовото, традиционно българското от една страна с изтънченост и лека аристократичност от друга страна Grinning

# 71
  • Sofia
  • Мнения: 29 067
И аз не ядях агнешко до преди 10 год.,все ми мирише,мазно...много зависи колко кг.е...над 10-15кг..си е “дърто”и по-миризливо и тежко за ядене

# 72
  • Бургас
  • Мнения: 411
На мен Васил Петров ми напомня Тузара от "Сексът и града" като поведение и изказ. Иначе беше интересен епизод, като атмосфера на мястото и храната. Нооо много "мазно" и някак си неестествено се държаха гостите, сякаш при английската кралица са поканени на чай... особено Мария Статулова.

# 73
  • Мнения: 2 456
Нормално е да го възприемаме като тузар - човекът пее джаз в държавата на чалгата (не понасям чалга и джаз също), достойно е за уважение. От моя приятелка, съседка на негов приятел, знам че е купонджия.

И аз не обичам агнешко, но го готвя за приятели (на 150 градуса, с правилните подправки в плик за 5 часа). Облизват си пръстите...

В днешно време манастирите също имат нужда от PR.  Доста от тях участват в Европроекти.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 11:46 от LadyCharming

# 74
  • Мнения: 3 332
А, да, и в манастирите готвят вкусно. А може би е от продуктите им.
Яла съм в Гложеския и Лясковския манастири. Та само от два не знам дали е редно да генврализирам.
Също е възможно да съм била мнооого гладна. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт