🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

  • 38 925
  • 594
  •   1
Отговори
# 570
  • Мнения: 3 264
Нора на снимки е неузнаваема  - явно има лице, което е подходящо за моделиране.

# 571
  • Мнения: 12 166
Да не спамим, но много малко професионалистки има сред манекенките. Професионални бяха едно време - бяха обучени и работеха по доста години. Освен това шивашките заводи имаха манекени на щат - работата им беше да пробват моделите върху тях и това беше много изморителна работа, цял ден висиш на крак, понякога и на токчета. Онези манекенки бяха обучени да пазят дрехите, а не да си остават макиажа по тях или да ги събличат криво ляво и да ги мятат на пода. Сега хващат 13-14 годишни деца, горе долу минават някакъв курс как да ходят, участват в няколко ревюта и заминават нататък. Много малко са тези, които се задържат по-дълго, за да придобият някакви професионални навици.

# 572
  • Мнения: X
Да не спамим, но много малко професионалистки има сред манекенките. Професионални бяха едно време - бяха обучени и работеха по доста години. Освен това шивашките заводи имаха манекени на щат - работата им беше да пробват моделите върху тях и това беше много изморителна работа, цял ден висиш на крак, понякога и на токчета. Онези манекенки бяха обучени да пазят дрехите, а не да си остават макиажа по тях или да ги събличат криво ляво и да ги мятат на пода. Сега хващат 13-14 годишни деца, горе долу минават някакъв курс как да ходят, участват в няколко ревюта и заминават нататък. Много малко са тези, които се задържат по-дълго, за да придобият някакви професионални навици.

Въобще не считам за спам това, което си написала. Даже е много интересно, да науча нещо ново за шиенето на дамски облекла от ония години.

# 573
  • Мнения: 15 662
Цитат
Истинските професионалистки са ужасно клъощави .
Нали уж вече не искат такива,защото не е здравословно,обидно и дискриминационно спрямо по-пищните жени.Не ми е симпатична въпросната,нито съм запленена от тематичната и вечер.Средна хубост.На мен също въобще не ми допада десерт някакъв тип конфитюр,или мед с кисело мляко.Не си спомням изобщо като малка да съм срещала някъде такъв ''десерт''.Нито на гости,нито в заведения някой е сервирал такъв бъркоч,който минава за ''типично'' български десерт и всички му припадат.

# 574
  • Мнения: 11 093
По принцип гледат да лансират и по-пълнички, да има inclusivity, ама не е като масово да не искат skinny моделки. Още са си вървежни.

# 575
  • Мнения: X
Манекенка и модел не е едно и също. Моделът не трябва да е атрактивен, а да представя дрехата - тя е тази, която е важна, не тялото върху което е облечена. Модели на известни дизайнери, участващи в ревюта, дори умишлено са с идиотски еднакви прически или шантав грим като акцент към концепцията на дрехата, а не защото разкрасява лицето на модела.
Кристина Милева, която също е много успешен модел, също не е красавица, но наистина както някой малко по-назад написа - стават неузнаваеми на снимки. Нора е почти без грим тези дни в Черешката, но с професионален грим има съвсем друго излъчване. Това не са модели като онези от 90-те години, нито като Ангелите на VS, където  на почит са лица, коси, знойни тела.

Разликата:
Скрит текст:

# 576
  • Мнения: 12 166
Понякога наистина са много безлични. Помня, имаше една много успешна в чужбина манекенка - Гергана Полежанова. Никога не успях да й запомня физиономията, не беше характерна. Но с грим се преобразяваше страхотно и изглеждаше всеки път различно. Подобна беше и Нети - жената на Дони.

# 577
  • Мнения: 690
Точно днес видях Кристина Милева, много ми хареса.

# 578
  • Мнения: 196
В понеделник започват нови епизоди, в седмицата когато стартира новия сезон на Игри на волята ще готвят петима участници от миналия сезон. Снощи мина реклама че първо са при Неделчо, другите в петицата са Красима, Паулина, Андрей и Мани.

# 579
  • Мнения: X
Къде без Мани... 😆

# 580
  • София
  • Мнения: 7 902
Тази седмица няма да я пропусна.
Първо заради Неделчо, който ми беше един от любимците, второ заради Мани Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 581
  • earth
  • Мнения: 1 334
и дебелата Паулина

# 582
  • Мнения: 3 264
 И аз не помня кисело мляко с конфитюр и сладко... По-възрастните си спомнят, че за десерт едно време по лагери, почивни станции, студентски столове и други подобни беше метална купичка/ с ушички, или без/ с екстрата да си сложиш голяма лъжица захар, и то защото млякото беше истинско и бързо вкисваше! Сега в хладилника имам оставено едно  неотворено кисело мляко  Българче на Билииса  Милк, уж само смляко и закваска по етикет, със срок на годност 30,07, а е купувано преди 10,07 - е, познайте - след около 50  дни, капачката дори не се е подула! Седи си като току-що купено! На това не му трябва нищо за подслаждане! А старото кисело мляко от магазина за 2-3 дена наистина ставаше кисело. Кисело мляко със сладко според го измислиха ресторантьорите за пред чужденците - да ядат нещо различно, без да има с какво да го сравняват, защото с торти и сладкиши не можем да ги изненадаме!

# 583
  • Мнения: 1 303
Това мляко май се казва Булгарче, което много ме дразни, не знам кой е решил да е това името!

# 584
  • Мнения: X
Сега в хладилника имам оставено едно  неотворено кисело мляко  Българче на Билииса  Милк, уж само смляко и закваска по етикет, със срок на годност 30,07, а е купувано преди 10,07 - е, познайте - след около 50  дни, капачката дори не се е подула! Седи си като току-що купено!
Това е, защото закваската е с бифидус, а не с лактобацилус. Яла съм кисело мляко Данон на 1 година.

Общи условия

Активация на акаунт