Велико Търново-тема 47

• 70 725
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, къде в града мога да намеря табелки за имена, които се прикачат към куфарите за летищата.

Преди 1-2 месеца взех такива от Практикер. Бяха в секцията за къмпинг ако не се лъжа

# 526
Здравейте, бихте ли ми препоръчали фирма, която се занимава с ветроупорни завеси-т.нар винил, става въпрос за затваряне на част от тераса.Благодаря предварително.

# 527
Момичета, препоръчайте ми магазин за спално бельо. Интересуват ме детски комплекти.

# 528
  • Велико Търново
Момичета, препоръчайте ми магазин за спално бельо. Интересуват ме детски комплекти.
Аз съм доволна от детското спално бельо е Jysk. Иначе в магазинчето до А1 на ул. Васил Левски могат да ушият и по поръчка. Имат разнообразие също от платове

# 529
Последно взех от намалението на Sinsay и съм много доволна, детето също. Лидълските също не са никак лоши, но са много малък размер.

# 530
  • Г. О.
Последно купих комплекти ранфорс за детската стая, ушити по поръчка в магазинчето до А1 на улица "Васил Левски". Качеството е много занижено, в сравнение с това преди години. След второто изпиране цветовете избеляха и на вид памукът не изглежда добре. Само споделям. Дано вече да не е така...

# 531
Здравейте, някъде около Асклепий денонощната мога ли да разпечатаме от флашка едни материали срещу заплащане? Къде най-близо?

# 532
Здравейте, някъде около Асклепий денонощната мога ли да разпечатаме от флашка едни материали срещу заплащане? Къде най-близо?

Сириус? На ул. Краков. Може и някъде до училище Емилиян Станев през работните дни да има работеща книжарница.

# 533
  • някъде там
Здравейте, след като преместиха АГ на какъв телефон се запазва час?  Стойков, Максудов и Топузанска към кой да се насоча за планиране и ако всичко се случи проследяване на късна втора бременност 40+? Всяко мнение ще ми е от полза, благодаря!

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 23:49 от маймунка

# 534
  • велико търново
Здравей те търся учебници за 9 клас. Ако имате и са ви ненужни. На лично съобщение да се уговорим. Благодаря Ви

# 535
Здравейте, след като преместиха АГ на какъв телефон се запазва час?  Стойков, Максудов и Топузанска към кой да се насоча за планиране и ако всичко се случи проследяване на късна втора бременност 40+? Всяко мнение ще ми е от полза, благодаря!

088 4929198 - ДКЦ
Категорично д-р Максудов

# 536
Здравейте ! От къде в Търново може да се купи качествен зелен чай? Насипен?
Не говоря за тези пакетчета в супермаркетите …
В интернет има в доста уебсайтове ,но някак предпочитам да отида на място и да си купя .

# 537
Здравейте, ходили ли сте в новото заведение Сontento, което е на мястото на пицария Папагала в Триъгълника. Между Асти и Уно. Как е кухнята там?

# 538
Здравейте, мога ли да попитам за актуални координати и график на д-р Чергиланов. Все още извършва ли прегледи при проблеми с кръста и как се случва, със записване на часове или се отива и се чака? Някой скоро ходил ли е при него? Опитах се днес да се свържа, но телефонът е изключен и се чудя дали звъня на актуален телефонен номер, че положението не се търпи.

# 539
Здравейте, ходили ли сте в новото заведение Сontento, което е на мястото на пицария Папагала в Триъгълника. Между Асти и Уно. Как е кухнята там?

Много е хубаво. Вече няколко пъти ходихме. През седмицата до 15ч от менюто предлагат само пици, салати и пържени неща. След 15ч и събота и неделя всичко. Вкусно, прясно и добре декорирано. Десертите също са на високо ниво. Сега правят и детски кът

Общи условия

Активация на акаунт