Велико Търново-тема 47

• 70 315
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
Калейнски е последния, който бих препоръчала.
Д-р Максудов 👍.

# 571
На Калейнски не знам какво му се разнася аурата, още като бях ученичка преди повече от 15 години се знаеше, че е един от най-посредствените АГ в Търново.

# 572
От Даря Ганчева имам добри впечатления. Преди 10тина години имаше кабинет в поликлиниката, към момента не знам...

# 573
Аз мога да кажа,че съм следила бременноста си при него,а скоро пратих бремена приятелка с кървене за преглед,след като Паньова неглижира положението три пъти и Калейнски и реши проблема от първото посещение.
Така,че не бих използвала израза посредствен.

# 574
Здравейте отново 🥰
Бихте ли ми препоръчали детски център /детски кът , със свободен достъп? Имам предвид да не е само за частни партита ,рожденни дни и тн както са Палавници и Джамбалая (до Декатлон) …ами някой на който мога да заведа детето ми да се позабавлява почасово .

Благодаря предварително!

# 575
Здравейте отново 🥰
Бихте ли ми препоръчали детски център /детски кът , със свободен достъп? Имам предвид да не е само за частни партита ,рожденни дни и тн както са Палавници и Джамбалая (до Декатлон) …ами някой на който мога да заведа детето ми да се позабавлява почасово .

Благодаря предварително!
Мисля, че може в Джамбалаята от 10 до 14 часа.

# 576
  • Велико Търново
Калейнски може и да е посредствен, но няма друг с такова отношение!

# 577
Здравейте!
Моля да ми препоръчате добър ендокринолог за разчитане на хормонални изследвания,както и гинеколог.
Благодаря предварително.

# 578
Здравейте!
Моля да ми препоръчате добър ендокринолог за разчитане на хормонални изследвания,както и гинеколог.
Благодаря предварително.
Д-р Сирака, но трябва да знаете, че се чака доста. Записване в Регистратура Нова болница.

# 579
  • Beyond the stars
Калейнски може и да е посредствен, но няма друг с такова отношение!

Не знам как смело се слагат такива етикети, заради него съм се прибирала от Сф за преглед. Един от малкото лекари, които преглеждат човек, а не само орган.

# 580
Здравейте!
Благодаря предварително.
Д-р Сирака, но трябва да знаете, че се чака доста. Записване в Регистратура Нова болница.
Извинявам се, д-р Сирачка

# 581
Извинявам, че не е по темата, но имам въпрос. С кой автобус се ходи от ул. Козлодуй до ВТУ. В нета няма много информация по въпроса.

# 582
  • Велико Търново
Извинявам, че не е по темата, но имам въпрос. С кой автобус се ходи от ул. Козлодуй до ВТУ. В нета няма много информация по въпроса.
От ул. Козлодуй отивате на спирката на Пазара, посока Университета и хващате автобуси No 4, 5, 13, 70. 5-цата са три автобуса през 20 мин. като този на часа от пазара временно не ходи до ВТУ. 13-ката също е на 20 мин., а 4-ката и 70-ката се движат на час.

# 583
Благодаря много. Лек ден.

# 584
Благодаря за мненията. Запазих час за Д-р Максудов.

Общи условия

Активация на акаунт