Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се издават болничните листове за бременност и раждане?
Какви са първите признаци на раждане?
Как да се подготвим за деня на изписването на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се издават болничните листове за бременност и раждане?
Болничните листове за бременност и раждане се издават от лекар-гинеколог след извършен преглед и установяване на бременността. Те са необходими за осигуряване на правата на бременната жена и са важен документ при родилния отдел. За повече информация и конкретни инструкции можете да посетите уебсайта на Националната здравноосигурителна каса на адрес https://www.nsi.bg/forusers/faq/390-qesiseseodd/4537-votg11.
-
Какви са първите признаци на раждане?
-
Как да се подготвим за деня на изписването на бебето?
-
Как да обличаме бебе през лятото?
-
Какво е изписването и какви са очакванията за посещения?
Вълнувам се много и се опитам да съм позитивна, макар че напоследък и на мен все ми идват черни мисли и какви ли не неща в мозъка :Д Бременността, особено в последния месец, не е лек период за жената, не само от фичическа, но и от емоционална гледна точка. Според мен всичко, което усещаме, е нормално. И да си привързан, и да не си. Всяка майка обича детето си. Просто при някои преди раждането други емоции замагляват съзнанието, страхът от предстоящото, промяната, съмнението дали ще сме достатъчно добри. Аз съм сигурна, че всяка от нас ще се справи блестящо, колкото и трудно да е
[spoiler/]