АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 43 087
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Не, че нещо, ама съм чувала, че много пъти започва изведнъж. 😂 В какъв ред ще сме още не се знае. Иначе и аз нямам никакви индикации,
че ще родя скоро. Даже имам чувството, че в 8ми месец ми беше по-тежко, отколкото в 9ти. Не ми тежи. Просто вече нямам търпение да я видя. ❤

# 511
Приложението се казва Contraction timer.
Иначе момичета благодаря , че ме мислите и , че се вкючихте на въпроса ми.Аз след това влязох да се изкъпя , звъннах на док и се оказа , че пътува от София за Сливен.Само че веднага ми организира доктор ,който да ме прегледа.След което се наложи да ме приемат  Бях с 4 см разкритие , а по пътя ми изтекоха водите (бледо розови).Не изтекоха наведнъж.После ми се обади да ми каже браво , за хубавите новини че почва естествен процес и да ме уведоми , че е говорил с доктор Поптодоров , който ще дойде да ме изроди.И така днес моята Аделина се роди.21 дена преди термин , Тежи 2950 кг и е висока 49см.Раждането беше нормално в Шейново.На 8см разкритие някъде ми сложиха епидурална .Преди нея си боляха контракциите , но издържах.После след много лежане и запис на тонове не само ме пуснаха да ходя , но и настояваха.Тогава вече упойката ме пусна ,била съм с 9 см някъде и започна да боли мнооооого.По едно време мислех , че няма да издържа , че ще припадна , оказа се ,че съм с 10см разкритие и чакаме главичката да слезне.Имах вече и напъни и ми позволиха и насърчиха да напъвамм права.Тия зверски болки бяха около 2 часа и тогава вече легнах на кушетката и тя се роди- след 7-8 контракции с по 3 напъна всяка в 20:50 часа . Но тогава вече болката беше нищожна всравнение с преди това и бях спокойна   знаех , че се справям добре.Почти до края нямах разкъсване , но вмомента на излизането ми направи малка цепнатинка за два шева.За сега съм доволна от отношението на тримата доктори ,които ме проверяваха и акушерките.А доктор Вецев след като родих ми се обади да ми честити и да каже , че утре ше дойде да ме види.Малката ми я дадоха веднъж като се роди - голичка.После я повиха , а на мен ми стана мн студено и се тресях яко.Та около 2 часа по късно ми я дадоха да си я гушна.Не можа да засуче , но поне се успокои и заспа.20 мин по - късно ми я взеха и ме преместиха в стая .Това става в 23 :30 вече.Изкъпах се и сега лежа .Забравих да кажа , че приготвиха банка за клизма ,но една жена запопна да ражда и всички избягаха да се суетят около нея .Така след известно време акушерката дойде ,изля течността в мивката и не ми направиха клизма.Попитах акушерката след раждането дали е имало бели ,  че то имаш чувството , че акаш.Каза ми не ,спокойно , ама не се знае знае ли се хаха.
Много дълго стана , ще се опитам да спя , че след 4 часа ще ми носят малкото човече.Успех на вас !

# 512
  • София
Да е честита Аделина, Орехче! Пожелавам и да расте здрава и щастлива, а на теб бързо възстановяване!

# 513
Честито! 💗 И приятна заслужена почивка!

# 514
Олелее, Орехче, аз пък се чудех дали да не ти кажа да изчакаш още малко като пита по-рано днес за контракциите Grinning Честита радост! Да расте здрава и щастлива Аделина! А на теб бързо възстановяване! Стискам палци да засуче като се видите утре Heart

# 515
  • Асеновград
Орехче Честита рожбичка! Да ви е много здрава! 💕 На теб бързо възстановяване, и си почивай. Ох много се вълнувам някоя от нас като роди..😁🥰

# 516
Орехче, честита да е млакта Аделина! Бързо възстановяване на теб! 🤗

# 517
  • Пловдив
Честита радост, Орехче! Здравичка и благословена да е! Бързо възстановяване и сааамо прекрасни моменти! 💜🌹🍀

# 518
Орехче,честита да ви е Аделина! ❤❤❤
Браво на теб, справила си се страхотно! бързо възстановяване!

Малко почва да ме хваща шубето.. след поредното родено бебче в нашата група!

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 05:30 от NI_CI

# 519
Честито радост Орехче, да е жива и здрава! Бързо възстановяване на теб!

# 520
Честито Орехче, да сте здрави и много щастливи! Много да ви радва малката Аделина. Скоро да ви изпишат.
 Започнаха и тук да се раждат бебета и ми става напрегнато, ето, че някак сме почти на финала.

# 521
Честита малка Аделина. Да бъде много здрава и гордост на мама и тате.
❤️

# 522
Орехче, честито бебче. Да ви е живо и здраво и много да ви радва. Бързо възстановяване на теб.

Абе хора вие не спите ли. Мен едва ме вдигна алармата да ставам, че трябва да водя малката на ДГ.

# 523
  • София
Орехче, честито бебче Simple Smile Да расте здрава, щастлива и много да ви радва Heart Simple Smile А на теб бързо възстановяване и да се гушкате вкъщи Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 524
Приложението се казва Contraction timer.
Иначе момичета благодаря , че ме мислите и , че се вкючихте на въпроса ми.Аз след това влязох да се изкъпя , звъннах на док и се оказа , че пътува от София за Сливен.Само че веднага ми организира доктор ,който да ме прегледа.След което се наложи да ме приемат  Бях с 4 см разкритие , а по пътя ми изтекоха водите (бледо розови).Не изтекоха наведнъж.После ми се обади да ми каже браво , за хубавите новини че почва естествен процес и да ме уведоми , че е говорил с доктор Поптодоров , който ще дойде да ме изроди.И така днес моята Аделина се роди.21 дена преди термин , Тежи 2950 кг и е висока 49см.Раждането беше нормално в Шейново.На 8см разкритие някъде ми сложиха епидурална .Преди нея си боляха контракциите , но издържах.После след много лежане и запис на тонове не само ме пуснаха да ходя , но и настояваха.Тогава вече упойката ме пусна ,била съм с 9 см някъде и започна да боли мнооооого.По едно време мислех , че няма да издържа , че ще припадна , оказа се ,че съм с 10см разкритие и чакаме главичката да слезне.Имах вече и напъни и ми позволиха и насърчиха да напъвамм права.Тия зверски болки бяха около 2 часа и тогава вече легнах на кушетката и тя се роди- след 7-8 контракции с по 3 напъна всяка в 20:50 часа . Но тогава вече болката беше нищожна всравнение с преди това и бях спокойна   знаех , че се справям добре.Почти до края нямах разкъсване , но вмомента на излизането ми направи малка цепнатинка за два шева.За сега съм доволна от отношението на тримата доктори ,които ме проверяваха и акушерките.А доктор Вецев след като родих ми се обади да ми честити и да каже , че утре ше дойде да ме види.Малката ми я дадоха веднъж като се роди - голичка.После я повиха , а на мен ми стана мн студено и се тресях яко.Та около 2 часа по късно ми я дадоха да си я гушна.Не можа да засуче , но поне се успокои и заспа.20 мин по - късно ми я взеха и ме преместиха в стая .Това става в 23 :30 вече.Изкъпах се и сега лежа .Забравих да кажа , че приготвиха банка за клизма ,но една жена запопна да ражда и всички избягаха да се суетят около нея .Така след известно време акушерката дойде ,изля течността в мивката и не ми направиха клизма.Попитах акушерката след раждането дали е имало бели ,  че то имаш чувството , че акаш.Каза ми не ,спокойно , ама не се знае знае ли се хаха.
Много дълго стана , ще се опитам да спя , че след 4 часа ще ми носят малкото човече.Успех на вас !
Честито и здраво да бъде бебето и вие 💓 Най-трудното е минало! Само ме гложди защо на 8см чак са сложили упойка и то за много малко време след като ви е писнало на около 10? Знам, че намаляват действието на упойката на около 10см, но не напълно, т.е. не се усеща цялата болка а само напъните?

Общи условия

Активация на акаунт