Професионални серии за коса - тема 156

• 65 628
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Съншайн едно е да ползваш еластисайзър и да нагърмиш след него хидратация както препоръчват в дебелите книги,а съвсем друго е да продължиш с протеин като Архитект. Едно време докато прохождах и аз се чудех какво толкова му харесват на пустия Еластисайзър. Правеше ми косата като пух,суха и перушинеста докато не започнах да го ползвам преди протеин. Въобще не ме интересува ,че според някой било грешно. Еластисайзърът е преуош и не влиза в правилото протеин-хидратация.
 Най-големия компромис,които правя е след него да измия с протеинов шампоан и да сложа хидратираща маска или балсам.
 Примерно Еластисайзър,Ш Архитект или Ланза Кератин и М Ланза Мои Мои или Марокан кафявата капачка.
Е тогава косата наистина се хидратира добре.

# 91
За архитект всички казват, че е агресивен шампоан, а аз досега не съм имала проблем, но от Джойко  хидрасплаш скалпа ми се лющеше. Маската на Джойко нищо не правеше при мен, а тази на архитект е чудесна, подхранваща и много икономична. Преди време бях доволна и от Кюн Витал Нутришън, Лореал абсолют рипеър и сега си давам сметка, че косата ми харесва повече протеин, но пък от  шампоан с кератин на Кюн имах ужасни резултати. Все  още комбинациите не са ми много ясни.
Момичета, дайте идея какво да добавя към грижата за сухата ми, тънка и изтощена коса.

# 92
Получих имейл за някакви нови продукти в ЗР с марка Contempora.
Скрит текст:
Някоя от вас има ли опит с продукти на марката? Цената е безумно ниска, така че не очаквам някакво невероятно качество, но пък и точно това ме изкушава да ги пробвам. Просто опаковка от 1 л ще ползвам сигурно над година Simple Smile.

# 93
Получих имейл за някакви нови продукти в ЗР с марка Contempora.
Скрит текст:
Някоя от вас има ли опит с продукти на марката? Цената е безумно ниска, така че не очаквам някакво невероятно качество, но пък и точно това ме изкушава да ги пробвам. Просто опаковка от 1 л ще ползвам сигурно над година Simple Smile.
Тъкмо ги разгледах и аз. Много съблазнително изглеждат. Но опаковките са много големи, а тестери едва ли имат за проба.

# 94
Здравейте и от мен . Оцеет в косата... сложих веднъж 1сл в 1чаша след баня мааале ужас голяма смрад не бих ппвтприла ако ще да е най хибавото нещо.
Искам да ви попитам за мнение заа серията на L'Alga SEAMORE ш+м. Дали наистина има такъв магически резултат? Косата ми е гъста, фин косъм изрусена и изтормозена 😩

# 95
  • Някъде там
Може ли да сравните двете маски за коса.И коя дава по напояващ ефект.

Имам ланзата,но ми се вижда не толкова хидратираща,мислех си дали да не я заменя с продукта на Джойко.

# 96
Това с редуването на серии пак е много относително.
За моя изненада съм свидетел как моя близка ползва вече 4 години ШиБ Densifique и не иска и да чуе за друго.
Има дълга и тънка коса - винаги блестяща, винаги в идеален вид и без никакви проблеми със скалпа.

Specifique Bain Prévention e без силикони и на някои коси това не се харесва. На мен ми е идеален.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 16:14 от Аня

# 97
  • София
Здравейте и от мен . Оцеет в косата... сложих веднъж 1сл в 1чаша след баня мааале ужас голяма смрад не бих ппвтприла ако ще да е най хибавото нещо.
Искам да ви попитам за мнение заа серията на L'Alga SEAMORE ш+м. Дали наистина има такъв магически резултат? Косата ми е гъста, фин косъм изрусена и изтормозена 😩

На мен ми харесаха , но ефекта се загуби с времето. Първия път беше доста добре- мека,подредена, жива коса. Ампулката също е хубава.  Косата ми по описание е същата. Grinning

# 98
Може би съм единствената, която не е доволна от Еластисайзъра на Филип Кинсли.  Поддържам го от близо 2 години и все очаквам да дойде чудото- но уви. Пробвах всички възможни комбинации и след като ми свърши бидона ще приключа с опитите.

# 99
Здравейте, дали има някакъв код за Златна рибка? Филип Кингсли имат нова серия за сгъстяване и косопад и мисля да я пробвам.

# 100
Може би съм единствената, която не е доволна от Еластисайзъра на Филип Кинсли.  Поддържам го от близо 2 години и все очаквам да дойде чудото- но уви. Пробвах всички възможни комбинации и след като ми свърши бидона ще приключа с опитите.
Ако имате количество еластисайзер, от което искате да се отървете, пишете ми. Можем да разменим за нещо

# 101
А и аз не го понасям. Мирише ми лошо и нищо не прави на моята коса. Пробвах два - три пъти и чао.

# 102
И аз не видях никакъв ефект използвах 1 опаковка и няма да повторя, но предполагам че не е бил за нуждите на моята коса....

# 103
  • Някъде там
Харесах си шампоан за боядисана коса.
Ето този.

С това pH подходящ ли е за постоянна употреба?

# 104
Може ли да сравните двете маски за коса.И коя дава по напояващ ефект.

Имам ланзата,но ми се вижда не толкова хидратираща,мислех си дали да не я заменя с продукта на Джойко.
Искрица, балсама и маската на Джойко от тази серия са доста леки. Определено маската Мои мои е по силната в случая. Ако искаш нещо на Джойко по силно от Ланзата пробвай интенс хидратора на Джойко или маската за хидратация, но от серията за плътни коси (balm).

Общи условия

Активация на акаунт