Професионални серии за коса - тема 156

• 64 685
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Последно си взех боя Фанола от мейкъп, покри супер белите коси, сега съм на 3-4 миене не прозират още. Но винаги правя препигментация аз, ниво 7-8 съм.

# 241
  • Някъде там
Farmavita е и моята любима боя! Имам много упорит оранжев пигмент в косата и цвят 5.12 на Farmativa е единствената боя, която го тушира за два месеца напред! При положение, че за два месеца аз измивам косата си близо 60 пъти. Нито пада, нито е на петна, нито дразни скалпа, нито предизвиква косопад. Косата е иииизключително бляскава след нея.
Смесвам 1 към 1,5 с оксиданд 6%.
Бели коси нямам. 🙂

Към ДХЗ:
Купувам я онлайн. Където е най-евтина или от където ще поръчвам и друго нещо и съветвам в една поръчка. Последният път от expert beauty. Каталог има в google. Simple Smile
Коя е боята на фармавита.Имат няколко вида.
Вчера влязох да закупя в аптека Медея няколко неща, от които имах нужда и си тръгнах с тази серия.

Сещам се ,че съм използвала ампулите и ми уплатняваха много добре дължините.
Нямам спомен обаче как са ми действали шампоана и маската.Не се сещам дали усещането беше за протеинова или за балансирана серия.
Въпроса ми е дали шампоана и маската може да ги използва и голямата ми дъщеря/14 г./. Дълга коса до кръста/права/

# 242
Боята:

https://vivian-cosmetics.com/marki/farmavita-156/farmavita-life- … -color-plus-100ml

Тази серия я имам. Аз я усещам протеинова. Не я използвам, защото прави косата ми много твърда. Връхчетата направо боцкат.

# 243

Тази серия я имам. Аз я усещам протеинова. Не я използвам, защото прави косата ми много твърда. Връхчетата направо боцкат.
В тази връзка Интенс хидратора на Джойко К- пак втвърдява ли по- този начин или е по- различно усещането?

# 244
Здравейте, как се нанасв Еластисайзъра - само по дължините или също и в корените?
Следя също за боите, защото ползвам на Олиосета и много бързо се измива.

# 245
  • Варна
Еластисайзър само по дължините на навлажнена с пръсти коса. Ако ще се прави дълбока терапия със загряване или ще се спи с него е хубаво косата да се измие предварително с ДПШ.

# 246

В тази връзка Интенс хидратора на Джойко К- пак втвърдява ли по- този начин или е по- различно усещането?
Това ли? https://beautymall.bg/maska-za-intenzivna-xidratatsiya-joico-k-p … ydrator-50ml.html

Аз си го взех продукта с голямата кошница с очаквания, обаче е пълна греда. Като консистенция ми е рядко, не го усещам въобще като маска, а още по малко като реконструиран продукт. Прави косата на клечки и твърда, да.
Въобще от никакви протеинови продукти не съм доволна.

# 247
Това ли? https://beautymall.bg/maska-za-intenzivna-xidratatsiya-joico-k-p … ydrator-50ml.html
Аз си го взех продукта с голямата кошница с очаквания, обаче е пълна греда. Като консистенция ми е рядко, не го усещам въобще като маска, а още по малко като реконструиран продукт. Прави косата на клечки и твърда, да.
Въобще от никакви протеинови продукти не съм доволна.

Astonished Анастасия нещо не е бил наред
Хидратора ( https://beautymall.bg/maska-za-intenzivna-xidratatsiya-joico-k-p … ydrator-50ml.html )  няма рядка консистенция, а и не е реконструиращ продукт - от серията такъв е този : https://beautymall.bg/rekonstruirasht-krem-za-iztoshtena-kosa-jo … ructor-150ml.html
Могат да се използват един след друг като цялостна терапия ДПШ, Реконструктора и накрая Хидратора
Има и още един продукт Сийлър-а слага се преди Хидратора , не виждам много смисъл от него в/у моята коса.
Интенз хидратора е един от най-хидратиращите продукти които съм ползвала

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 12:18 от Casual

# 248
Извинявам се. Сега погледнах. Вторият имам и мнението ми е за него. Хидрататорът го нямам. Извинявам се отново!

# 249
Момичета, пак съм в търсене на шампоан, маска и нещо за обем😀
Косата ми е тънка, боядисана, имам следродилен косопад ( той не ми е водещ за избора на продукти) , корените ми се омазнявяват по-бързо, а краищата са сухи.
Имам нужда от хидратация, но в повечето случаи ми утежняват косата. Marrocon oil серията за обем дали  е ок или Kevin Murphy ? Приемам и други предложения.

# 250
  • при моите любими
Момичета, кой от трите продукта да си купя? Mi amante крем, CHI коприна или Biosilk коприна. От трите продукта, кое е за предпочитане. Благодаря ви предварително.

# 251
Това е според косата и нуждите й.
Ползвала съм и трите и от Ми Аманте не съм доволна, но всички го харесват.
Също така CHI имат различни коприни.
Вземете си малка за проба, да видите дали косата ви ще се повлияе от нея, защото коприната си е като олио на вид, но още по-лека като консистенция. В същото време никак не трябва да се прекалява с нея, защото косата става на клечки.

# 252
Еластисайзър само по дължините на навлажнена с пръсти коса. Ако ще се прави дълбока терапия със загряване или ще се спи с него е хубаво косата да се измие предварително с ДПШ.
Еластилсйзера имах неблагоразумието да го сложа и в корените 😞. Принципно ползвам на Филип Кингсли продуктите и съм много доволно, номтози властилайзер доста омазни и натовари косата ми, странно, едвам го отмих. Също така спрея им за термозащита също доста лепне и не ми понася добре. От хидратиращите шампоан и балсам съм Супер доволна!!!

# 253
Krasivost, prinzesata, благодаря за отговорите.
Ще пробвам еластисайзъра и за дълбоко подхранване за една нощ, пък ще видя как ще повлияе.

# 254
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
CHI кератин серията или Биосилк. И двете дейсват чудесно на моята коса. И аз ви препоръчвам първо да си вземете малките разфасовки и да видите как ще се приемат на вашата коса. Прехваления Mi amante не е моят продукт, не съм доволна и не върши работа при мен.

Общи условия

Активация на акаунт