Професионални серии за коса - тема 156

• 64 641
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Златна рибка и Арлен дали са под една шапка или Арлен си е отделно, понеже забелязвам там някои неща да са по-евтини от рибката, минимална е разликата, но все пак за някои продукти има…?
Абсолютно не.
Но коса.бг и рибата-да

# 316
Сутринта ми попадна един пост във фб на ЗР, но сега не го откривам. Идеята желе да изпратил снимка на продукти, които се продават в ЗР и ще ти изпратят код за 15% отстъпка. Ако този код хваща кутиите, ще е супер.

# 317
Здравейте, може ли да ми препоръчате тъмно кестенява боя без червени/топли отенъци, която няма да изглежда като черна?

# 318
  • София
Сутринта ми попадна един пост във фб на ЗР, но сега не го откривам. Идеята желе да изпратил снимка на продукти, които се продават в ЗР и ще ти изпратят код за 15% отстъпка. Ако този код хваща кутиите, ще е супер.

Този код за 15% може да се използва след 15 септември.

# 319
Ако някой има излишен код, който няма да ползва, бих се възползвала за една от кутиите...
Заповядай код: Y2grFFZ82p
Принцесата, би ли дала примерна рутина с третата кутия от 170 лв? Между другото, махнали са малкия шампоан, като възможност за подарък. Сега дава да си добавиш само едно тестерче. За толкова пари само една мостра е срам.

# 320
Kerastase, L'Orèal Professionnel, Matrix - любимци и разочарования.

Kerastase - Цимента ми е любимата серия (всички продукти без балсама). Терапистът (цялата серия) и старата Волюмифик са ОК, ако не ги ползвам редовно. Но нямам огромен опит с Керастасе, помня, че не харесах особено Екстеншъниста.

Л'ореал - Витамино Колор серията (Ш+М) е чудесна за тънката ми и редовно боядисвана коса - дава много мекота, подреденост и блясък. Купих я случайно, когато се озовах по време на ваканция без шампоан, в комбинация с някакъв популярен термик на Лореал, който не мога да си спомня в момента (дрогериен, много хубав... сещате ли се кой?) и 8 секундната им ламеларна вода.

Матрикс - Matrix Total Results The Re Bond Extreme Damage серията е чудесна за съсипана от осветляване коса.

Всъщност влязох в темата да споделя чудесни първи впечатления от Repair шампоана на Макадамия за много тънки коси - имам остатък от маската на Макадамия (не за тънки коси!) и спрея им и го грабнах набързо, като погледнах само добрият рейтинг, просто защото обичам да ползвам в серии продуктите си за коса. Този вариант (за тънки коси) никога не го бях ползвала, но дава едновременно мекота, лекота, блясък и жилавост. Напомня ми и за Цимента и за Therapiste, но адаптирани за тънък и фин косъм без да създава утежняване! Ако някой има по-съществен опит с него да разкаже, моля!

https://www.macadamiahair.com/copy-of-rejuvenating-shampoo-1

Weightless Repair Shampoo
Baby fine to fine textures
Hydrate | Strengthen | Restore

Weightless Repair Shampoo gently cleanses fine hair without weighing it down. This vitamin-rich shampoo provides lift, body and volume. Contains a blend of Macadamia and Argan Oils to promote strengthening and repair, plus lightweight Avocado and Walnut Oils to enhance hydration and conditioning.

Benefits:
•    Leaves hair weightlessly moisturized
•    Promotes color retention
•    Nourishes and strengthens
•    Protects the hair cuticle

Key Ingredients:

Macadamia Oil – Contains Omega 3, 6, 7 and 9. Adds shine while fighting
off brittle strands.
Argan Oil – Contains Omega 3, 6 and 9. Restores softness and strength.
Avocado & Walnut Oils – Ultra-lightweight nourishing oils that strengthen
and hydrate.
Collagen & Vitamins A, C & E – Strengthen and provide intense nourishment.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 18:40 от Agent Provocateur

# 321
Agent Provocateur, когато се завъртиш покрай маршалс погледни за продуктите на Макадамия, редовно си купувам от там за смешни пари направо! Аз съм фен на аромата Grinning

# 322
  • Бургас
Здравейте, ще се радвам на препоръки за хубав сешоар за тънка на черта коса, целта е винаги повече обем, да е щадящ за косъма.В същото време чета объркваща информация за функцията йонизиране- не била подходяща за придаване на обем т к заглаждала косъма 🤔

# 323
Ако някой има излишен код, който няма да ползва, бих се възползвала за една от кутиите...
Принцесата, би ли дала примерна рутина с третата кутия от 170 лв? Между другото, махнали са малкия шампоан, като възможност за подарък. Сега дава да си добавиш само едно тестерче. За толкова пари само една мостра е срам.
Аз ги питах. Казаха, че има технически проблем с добавянето на Ecru. Може да напишете в забележки какво искате да ви добавят или да им пишете във фб.

# 324

Аз ги питах. Казаха, че има технически проблем с добавянето на Ecru. Може да напишете в забележки какво искате да ви добавят или да им пишете във фб.
Цитат на: SitaraB link=topic=1464597.msg45185548#msg45185548 date=
[/quote
В условията пише, че кутиите не участват в тази добавка с подарък при поръчка над 120 лв. Но ще питам, даже ще се обадя, ако реша да поръчам. Много ми е скъпо и много се колебая още. Чакам Принцесата ако успее да даде примерна рутина с продуктите и ще преценя.

# 325
  • Варна
Рутина с третата кутия:
 Шампоана Екрю може да се ползва и с Лалга маската и с тая на Браве и с филърът на Олиесета/ Рибата естествено са гадове и са сложили малък балансиран шампоан Grinning. Финиш серума за връхчета и върху него термото на Екрю.

Шампоанът на Макадамия/не го познавам,но тъй като е от класическата серия би следвало без проблем да се съчетае с Лалга маската. С Браве и реконструктура аз лично не бих го ползвала.
Еластисайзър може да се ползва и преди двата протокола.
Маслото марокан по капчица за блясък след всяка рутина.
Има тестер на маската Дийп на макадамия както и на термото на олиесета. Чудесно са го измислили.
Тестерът на Ш Лалга задължително с маската и ако ви хареса вземате един малък при първа промоция и така.....

Ако нямах повечето продукти аз лично бих се изкушила. Продуктите за лице не ги познавам,но и сквалан и розова вода винаги ще влязат в употреба на една жена. масажорът също си струва.

# 326
  • Някъде там
Кое от двете бихте препоръчали и бихте ли ги сравнили.

# 327
  • Варна
HUILE D’ETOILE е хубаво. Сравнимо с елексирите на Керастаз. Другото не го познавам.

# 328
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, може ли да ми препоръчате тъмно кестенява боя без червени/топли отенъци, която няма да изглежда като черна?
Фармавита 6.07 с 6 процентен оксидант. 😊

# 329
Рутина с третата кутия:
 Шампоана Екрю може да се ползва и с Лалга маската и с тая на Браве и с филърът на Олиесета/ Рибата естествено са гадове и са сложили малък балансиран шампоан Grinning. Финиш серума за връхчета и върху него термото на Екрю.

Шампоанът на Макадамия/не го познавам,но тъй като е от класическата серия би следвало без проблем да се съчетае с Лалга маската. С Браве и реконструктура аз лично не бих го ползвала.
Еластисайзър може да се ползва и преди двата протокола.
Маслото марокан по капчица за блясък след всяка рутина.
Има тестер на маската Дийп на макадамия както и на термото на олиесета. Чудесно са го измислили.
Тестерът на Ш Лалга задължително с маската и ако ви хареса вземате един малък при първа промоция и така.....

Ако нямах повечето продукти аз лично бих се изкушила. Продуктите за лице не ги познавам,но и сквалан и розова вода винаги ще влязат в употреба на една жена. масажорът също си струва.
Принцеса, Много полезна, както винаги!
Аз исках да ви питам шампоана на Макадамия и маската на Брейв като протеин или хидратация бихте ги определили? Продуктът на Маракеш също ми е интересно дали го познавате и какво ви е мнението за него.

Общи условия

Активация на акаунт