Със пюренца или без, ЮЛЧЕТА щастливи има днес!

• 11 490
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Gery to, сигурно и ние щяхме да откараме до 5 дни, ако... не беше сокчето от круша, което мама напоследък пие сутрин- обед- вечер, и въобще по всяко време Laughing Виж, Галко на Рени ако може да ни черпи отвреме- навреме... Joy няма да ни дойде много!
Диди81, и моята има още крустички, но насилствено няма да ги махам.
Eti, дано е все така с чувствата ви!  bouquet Иначе за най-дългочакваното- аз ти взимам приза, но това най- е с малко тъжен оттенък, по-добре да не напомням.
Синеоче, с риск да стане много офф, и да звучи като клюка, ще кажа какво се случи. С оправданието че случката е поучителна за всички, които участват във форума. Въпросът си опира да форумската етика, затова. Та гореспоменатите априлки 2006 са се самономинирали за банда на годината, останали по някакъв начин след пресяването и натиснали яко педала. В смисъл- тръгнали да агитират във всички отчетни да гласуват за тях. Ако си спомняте- вчера или онзи ден беше влязла една от тях и при нас и агитираше- с ник Фурор. Така те събраха най- много гласове. И далеч по-достойни за избор като бабиейросите, СНБМ и др. изпаднаха от класацията. И така целия Форум замириса от априлската им линия. А спамърката сигурно гордо си се хихика. Аз затова с ирония бях казала "я че гласувам за мене си" Mr. Green
Хайде на разходка! Hug

# 76
...Аз затова с ирония бях казала "я че гласувам за мене си" Mr. Green...

и аз затова предложих идеята си вчера, ама някои дами "четат между редовете" Crossing Arms

ще взема да обобщя самонаградилите се в уникални категории дотук, а за останалите предлагам отново - Не ни взимайте категорията, измислете си своя!

Popova, когато ми хрумна идеята, първото, за което се сетих беше Галко-най-ненаситно кърмаче и Ема-най-желана дама   bouquet
няма как, ще си носите кръста на най-лична форумна мома Hug
да ме прощават мамите на останалите госпожици, не искам никого да обидя Heart Eyes

и, впрочем, аз съм си харесала друга изгора за Тити (щото Емичка с толкова сърца разбити около нея няма и да стигне до нас де Whistling), но няма да я разкривам, че все се бия в гърдите, че ще съм либерална мама и тъщо-свекърва някой ден Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 12:46 от ивИчка

# 77
Добро утро и от нас в слънчевия тук ден!

Честити месечинки на всички бебеченца, които порастват днес!

Герито, не беше пълна упойка. Само я пръснаха там с Лидокаин. И не е със скалпел, а с ножица го отряаха. Пратили са висулката за изследване и в понеделник ще имам резултати какво е било. Днес сутринта рано рано бяхме на преглед - всичко зараства много добре. в понеделник пак на контрола.

За витамин Д - тук се дават едни хапченца и винаги по 1 на ден - няма различни мнения по въпроса поне.

Аз изчезвам да стягам багаж - Ясмин отива днес да види първия сняг в живота си (извън корема на мама  Mr. Green Заминаваме на ски за уикенда - татито ще се жертва да я гледа между кърменетата, докато аз правя няколко Shooop Shoooop по пистите както казваше любимката ми от Friends.

P.S Аз мога да номинирам моята малечка за най-много пропътувани (и прелетени) км в и извън корема на мама  Joy А за най-откачени родители ще има ли номинация? Ако има - и там се номинирам Joy

# 78
Брех, Прасчо такава била работата значи, абе усетих и аз че става нящо!!!!

Майра, аз забравих да ти отговоря за играчката - точно такава е и нашата, само дето не е Чико и надолувисят други играчки, но е от този тип. Дано на Ясминката да и зарастне бепроблемно джукичката.

Дидка, можеш да махаш крустичките като намащеш със зехтин или олио обилно главичката и след 1 час изчеткаш с четка с естествен косъм. Трябва да се махат, защото щом станат  по-дебели  след това отдолу остава ранаичка

Ивичка, хем четем хем сме дами, хем аз съм и заплес отвреме навреме, 3 в 1 така да се каже Embarassed

Относно номинациите и аз имам претенции относно категорията за Най-откачена майка, но ще замълча че много ме е срам...
Също и на мен малката Ема на Валче много ми прилича на мъничка рибка и мисля че ще грабне приза Най-сладички устенца. Heart Eyes

Хайде чао отиваме на разхоодка Hug

# 79
 censored

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 13:48 от ивИчка

# 80
Синеоче, за мамите да направим отделен кОнкурс а?
че там ще бъдат категории и чудо Joy

# 81
  • някъде
Еееее, ама като искате да грабнете някой приз трябва да си кажете Whistling срам ги било, ами като ви е срам няма приз за вас smile3534 smile3533
Синео4е, няма ли да му стои мокра главата ако го намажа с олио Thinking Не ми се иска пак да настива Sad А и какво олио- това дето му мажа тялото или не Blush
maira, приятно изкарване и леко по пистите Mr. Green
Леле сега я видях тази емотикона и щях да си събудя детето от смях- Drunk сетих се за amerie, тя нещо се губи след онази вечер с ракииката  Stuck Out Tongue Winking Eye
ивИчка  bouquet
ето още малко снимки, да не кажете че не я заслужаваме наградата Mr. Green

# 82
  • София
Дидка за крустичките много ефикасно се оказа един балсам на д-р Тайс. Казва се Nachtkerzen балсам,като се препоръчва при невродерматити и много суха кожа.Подходящ е за бебета.Та това чудо ми го препоръча една мама,на която и го препоръчала друга мама и т.н и всички са имали почти мигновен ефект върху крустичките./зависи и от това дали са много,де/.Люси имаше малко и мажейки го вечер,сутрин почти нямаше.
Ох,то това мойто заприлича на някоя от рекламите за космодиск.Ама ефект има.Балсамчето става въпрос,за космодиска незнам.

# 83
и така , дами, обобщението до тук (по ред на включването на мамите)...
МОЛЯ АПЛОДИСМЕНТИТЕ ВИ ЗА

светкавично обръщане по корем   ТРАЯН   на мама   ИВИЧКА   

най-ненаситно кърмаче   ГАЛКО   на мама   РЕНИТО   

най-често акащо бебе   ГАЛКО   на мама   РЕНИТО   тук, струва ми се,  може да има конкуренти

най-рядко акащо бебе   МИТЕТО   на мама   GERY_TO   

най-ревливо бебе   ДАЯ   на мама   НАН   

най-бързо сменяне на настроенията   МИТАКА   на мама   ЖОРЖИТО   

най-екстравагантна външност   АЛЕКС   на мама   DIDI   когато снимките говорят, останалите мълчим

най-далече изстреляна плюнка   ЛОРА   на мама   СИНЕОЧКА   ето нещо, достойно за уважение

най-дълго акане   ГЕРИ   на мама   DEW   и тук подкрепено със снимков материал

категория смехурко   ВАЛЕРИ   на мама   ISI KAM   

най-много пропътувани (и прелетени) км в и извън корема на мама   ЯСМИН   на мама   MAIRA   и това постижение буди нашето уважение

простете ми коментарите, не се сдържах  Blush

до тук е това
както се казва НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ - ЧЕСТИТО

дано и други се зарибят за "каузата"

Хубаво,но не виждам мойта Ема.Синеоче,това твойто прехваща(не виждането)

# 84
  • някъде
Крис79, а колко струва и дали го има във всички аптеки? Thinking Съмнявам се при нас да го има, но ще попитам! Rolling Eyes Ами преди не бяха много, но сега си има над челото! Tired Преди имаше над ушетата, но тях вече ги няма Whistling
А категория за гимнастически умения ще има ли  Mr. Green, ако да- ето една снимка от нас Blush

спирам, че ви писна да гледате само мойто дете и само мен да четете blahblah smile3538

# 85
didi_81, Алекс е невероятен красавец, пу-пу, каква прекрасна коса има,  Heart Eyes но и фризьора му си го бива

amerie, ти разреждаш ли сока на хип, защото пише, че се разрежда с вода, но аз до сега не съм го разреждала… Месни пюрета и аз съм купила, запасих се от Метро, но за сега ги пазя. Струва ми се, че е рано за тях, въпреки че пише “след 4 месец”, може да ги почна някъде по коледа.

За оплешивяването и аз съм изпуснала, какъв линк? На нас косата ни много оредя, остана по-гъста само отгоре и бретона, като пънк е, а като я среша надолу, косата и стига под веждите.

На консултациите педиатърката ни изненада много неприятно. Забеляза, че Весела си държи главата на ляво и се оказа че има тортиколис (деформация и скъсяване на мускула на вратлето от едната страна). Немога да ви опиша колко ми е мъчно. Педито каза, че за две седмици физиотерапия щяло да се оправи, но като чета във форума за деца с увреждания майките споделят, че с месеци ходели на рехабилитация и непрекъснати масажи и гимнастика у дома, а понякога пак стигали и до операция. Уж не било много тежко при нас, но сърцето ми направо се къса и немога да повярвам, че ни се случи. До сега винаги съм мислела, че си държи главичката на страни, защото вратлето и е още слабо, не е укрепнало и такива неща. Гледам снимките още от първия месец в кошницата за кола – ами навсякъде е клюмнала на ляво, никъде не е на дясно, гледам втори, трети, четвърти месец…. Немога да повярвам, че съм била толкова сляпа и заблудена и че не съм забелязала за да вземем по-бързо мерки. Това е за сега от нас, ще пиша как се развиват нещата като започнем рехабилитацията.

Ще гледам скоро да се наканя да кача и малко снимки в албумчето, просто са гигантски и трябва да ги намяла, но все немога да се организирам, направо ме е срам вече  Embarassed

prascho, аз пък гласувах за фотошопките, не че ги познавам, 2-3 пъти съм надничала в темата им и вярно, че някои от нещата им са си откровен кич, но заради ентусиазма им, просто защото съм луд фен на фотошопа.

# 86
Popova, повредата не е в твоя телевизор Embarassed

аз така разграничих Емичка от останалите девойки в предния си постинг, че явно съм я пропуснала в този с наградените
извинения  bouquet
бързам да поправям

# 87
и така , дами, обобщението до тук (по ред на включването на мамите - друг път; редът отиде на кино Rolling Eyes)...
МОЛЯ АПЛОДИСМЕНТИТЕ ВИ ЗА

най-желана форумна госпожица ЕМА на мама POPOVA призната от цял форум млади господа

светкавично обръщане по корем   ТРАЯН   на мама   ИВИЧКА   

най-ненаситно кърмаче   ГАЛКО   на мама   РЕНИТО   

най-често акащо бебе   ГАЛКО   на мама   РЕНИТО   тук, струва ми се,  може да има конкуренти

най-рядко акащо бебе   МИТЕТО   на мама   GERY_TO   

най-ревливо бебе   ДАЯ   на мама   НАН   

най-бързо сменяне на настроенията   МИТАКА   на мама   ЖОРЖИТО   

най-екстравагантна външност   АЛЕКС   на мама   DIDI   когато снимките говорят, останалите мълчим

най-далече изстреляна плюнка   ЛОРА   на мама   СИНЕОЧКА   ето нещо, достойно за уважение

най-дълго акане   ГЕРИ   на мама   DEW   и тук подкрепено със снимков материал

категория смехурко   ВАЛЕРИ   на мама   ISI KAM   

най-много пропътувани (и прелетени) км в и извън корема на мама   ЯСМИН   на мама   MAIRA   и това постижение буди нашето уважение

простете ми коментарите, не се сдържах  Blush

до тук е това
както се казва НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ - ЧЕСТИТО

дано и други се зарибят за "каузата"

# 88
  • София
Дидка,струва около 10 лв и трябва да го има и по вашите аптеки,че вие сте си голям град.А я кажи таз коса как я отглеждате.Толкова ли ви беше голяма при раждането и не окапа ли.

# 89
  • somewhere over the rainbow
А и добавям към категориите - най-далече изстреляна плюнка. Днес милата ми го откри това нещо и половин час се забавлява да изстрелва малки струйки плюнка, които попадат къде ли не. Резултата е че се оплпю яко.
rotfImao rotfImbo Joy
Тогава с чиста съвест номинирам Дая в категория: НАЙ-ДАЛЕЧЕ ИЗСТРЕЛЯНО ЛАЙНО rotfImbo Цели...20 см Shocked Shocked Да ви е яд smile3533 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт